Ajankohtaista SuperPark Joensuu

 

 

Takaisin puiston sivulle

SUPERPARK JOENSUU LOPETTAA TOIMINTANSA 11.3.2019.

SuperPark Joensuun toiminta loppuu hiihtolomaviikon jälkeen, maanantaina 11.3. Lippujen myynti verkkokaupan kautta on päättynyt. Ennakkoon ostettuja lippuja ja lahjakortteja on mahdollisuus käyttää vielä hiihtolomaviikon ajan. Mikäli lippuja ja lahjakortteja jää kuitenkin käyttämättä, tullaan tuotteet hyvittämään asiakkaille 11.3. alkaen seuraavasti:

Ohjeet kausi- tai lahjakortin sekä ennakkolipun haltijalle

11.3. jälkeen voimassa olevat SuperPark Joensuun kausikortit korvataan kortin haltijalle tuotteen hankintahintaa vastaavalla arvokoodilla SuperPark-ketjun verkkokauppaan. Ennakkoon ostetut SuperPark Joensuun liput sekä lahjakortit on 11.3. alkaen mahdollista käyttää mihin tahansa toiseen SuperPark-ketjun puistoon ympäri Suomen.

Ohjeet ryhmävarauksen haltijalle

SuperPark kontaktoi henkilökohtaisesti kaikki voimassa olevien synttäri- ja ryhmävarausten haltijat. Asiakkaat voivat olla myös itse yhteydessä SuperParkiin sähköpostitse osoitteeseen kasimir.sandman@superpark.fi tai puhelimitse numeroon + 358 45 133 5007.

SuperPark Joensuu kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitaan!

SP-aikuistenilta-FB_promouusi

SuperParkin K18 ilta torstaisin klo 20-22

Torstaisin on mahdollisuus tulla aikuisten kesken liikkumaan ja pelaamaan puistoon.

Vieläkö trampoliinit kutittaa mahan pohjalla ja kuka voittaa kisan puiston aktiviteeteissa?

Aikuisten illan hinta: 7,5€/hlö

 

009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

SP_Perheaamu_600x600px

Suku on superia!

Sunnuntaisin suku on vielä erityisen super, sillä silloin isovanhemmat pääsevät lastenlastensa seurassa puistoon veloituksetta. Puistoista taatusti löytyy tekemistä kaikille, siis avoimin mielin pikkuväen matkaan! Muistattehan innostuessanne antaa välillä pelivuoro myös pienimmille?

Tarjous voimassa toistaiseksi Vantaan, Oulun, Vuokatin, Turun, Särkänniemen, Espoon, Jyväskylän ja Joensuun SuperParkeissa.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.