Ajankohtaista SuperPark Jyväskylä

Takaisin puiston sivulle
SP_SuperCamps_FB

KESÄLOMA JATKUU!

Varaa loppukesän leiripaikka hyvissä ajoin.

Iloista ja vauhdikasta yhdessäoloa sekä uusien taitojen ja tekniikan oppimista – näistä on SuperParkin kesäleiri tehty! Leireillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-16. Liikumme monipuolisesti sekä opimme uutta mielenkiintoisessa ympäristössä sisällä ja ulkona. Leirit on suunnattu 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Leirin ajankohta 22.-26.7. Varaa leiri hintaan 219 €/hlö.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
SP_tarratiistai_1920x1080

TIISTAI ON TARRAPÄIVÄ

Saamme jatkuvasti asiakkailtamme kyselyitä SuperPark-tarroista. Päätimme vastata huutoon ja lanseerata viikonpäivän, jolloin ilmaisia tarroja on jaossa kaikille puistoissa liikkuville.

Kuinka saat joka viikko vaihtuvan keräilytarran? Yksinkertaista! Tule SuperParkiin tiistaina, moikkaa jotain ohjaajistamme ja tarra on sinun.

SP_challengeday_1920x1080_pleini

USKALLATKO OTTAA HAASTEEN VASTAAN?

Torstai on yllättävien haasteiden päivä

Mahtavat puistotyöntekijämme järjestävät torstaipäivien aikana kisailuja ja haastavat sparkkaajia mukaan menoon. Hyppää messiin ja nappaa palkinnot!

Haastetorstaissa ovat mukana SuperPark Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

014-Superpark-Oulu-9-2017-HIGH-RES

SUKU ON SUPERIA!

Sunnuntaisin suku on vielä erityisen super, sillä silloin isovanhemmat pääsevät lastenlastensa seurassa puistoon veloituksetta. Puistoista taatusti löytyy tekemistä kaikille, siis avoimin mielin pikkuväen matkaan! Muistattehan innostuessanne antaa välillä pelivuoro myös pienimmille?

Tarjous voimassa toistaiseksi Vantaan, Oulun, Vuokatin, Turun, Särkänniemen, Espoon ja Jyväskylän SuperParkeissa.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.