Ajankohtaista SuperPark Jyväskylä

 

Takaisin puiston sivulle
SPJ-perheaamu19_1200x630_promo_v2

SUOSITUT PERHEAAMUT

Vaihtelua leikkipuistoihin, säästä riippumatonta energian purkua? Tervetuloa SuperParkin perheaamuihin. Hypitään, nauretaan, leikitään, seikkaillaan, pelataan ja vaikka mitä!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Koko puisto aktiviteetteineen on varattu perheille klo 10-13. Lipun hinta on tuttuun tapaan superedullinen 9 €/perhe. Ilakoidaan yhdessä!

Perheaamut jatkuvat taas vuoden 2019 puolella tiistaisin.
Päivät ovat ti 15.1. | ti 12.2. | ti 12.3. | ti 9.4.

banneri_pakattu

Abductoidu SuperParkiin

Talvilomapassi takaa tehot talvilomalla

Hanki talvilomapassi ja transformoi itsesi ja pesueesi liikuntahuvittelun pariin. Tällä takaat liikettä jokaiselle talviloman päivälle!

Talviloman meiningit -> lue lisää
014-Superpark-Oulu-9-2017-HIGH-RES

SUKU ON SUPERIA!

Sunnuntaisin suku on vielä erityisen super, sillä silloin isovanhemmat pääsevät lastenlastensa seurassa puistoon veloituksetta. Puistoista taatusti löytyy tekemistä kaikille, siis avoimin mielin pikkuväen matkaan! Muistattehan innostuessanne antaa välillä pelivuoro myös pienimmille?

Tarjous voimassa toistaiseksi Vantaan, Oulun, Vuokatin, Turun, Särkänniemen, Espoon ja Jyväskylän SuperParkeissa.

Superpark_Espoo-Photo_Ville_Vappula-3951-Hires

Aikuisten illat

Nyt ei tarvitse nolostella!

Tuliko nuoruudessa skeitattua, mutta taidot ruostuneet? Kiinnostaako kokeilla kärrynpyörää air trackilla? Entäs porukalla kunnon SuperBall-polttopallomatsi? Kiekkokikkailu, baseball…? Tule aikuisten iltaan ja tee tämä kaikki ja paljon muuta!

Asiakkaidemme toiveesta järjestämme K-18 -iltoja. Tällöin puisto on suljettu pikkuväeltä ja aikuiset saavat puiston kokonaan käyttöönsä. Hinta 12 €/hlö.

Aikuisten illat jatkuvat taas vuonna 2019:
Päivät ovat ti 22.1. | ti 19.2. | ti 19.3. | ti 16.4.  ja kellonaika klo 19-21.

SP_3F2KAUSARI_1920x1080

3 FOR 2 – SUPERUUTUUS!

Sparkkaa kolme kuukautta kahden kuukauden hinnalla!  Sparkkaa silloin kun haluat ja miten haluat, ei tiukkaa treeniaikataulua ja -ohjeita.

3 for 2 -kuukausikortin hinta 118 €. Kortti on henkilökohtainen ja se on käytettävä yhtäjaksoisesti.

3 for 2 -kuukausikortti myynnissä seuraavissa SuperParkeissa: Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.