Ajankohtaista SuperPark Jyväskylä

 

Takaisin puiston sivulle
SP-perheaamu_1200x1200

SUOSITUT PERHEAAMUT

Vaihtelua leikkipuistoihin, säästä riippumatonta energian purkua? Tervetuloa SuperParkin perheaamuihin. Hypitään, nauretaan, leikitään, seikkaillaan, pelataan ja vaikka mitä!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Koko puisto aktiviteetteineen on varattu perheille klo 10-13. Lipun hinta on tuttuun tapaan superedullinen 9 €/perhe. Ilakoidaan yhdessä!

Syyskaudella perheaamut järjestetään tiistaisin klo 10-13 seuraavasti:
Ti 21.8. | Ti 18.9. |  Ti 23.10. | Ti 20.11. 

Superpark_Espoo-Photo_Ville_Vappula-3951-Hires

Aikuisten illat

Nyt ei tarvitse nolostella!

Tuliko nuoruudessa skeitattua, mutta taidot ruostuneet? Kiinnostaako kokeilla kärrynpyörää air trackilla? Entäs porukalla kunnon SuperBall-polttopallomatsi? Kiekkokikkailu, baseball…? Tule aikuisten iltaan ja tee tämä kaikki ja paljon muuta!

Asiakkaidemme toiveesta järjestämme K-18 -iltoja. Tällöin puisto on suljettu pikkuväeltä ja aikuiset saavat puiston kokonaan käyttöönsä. Hinta 12 €/hlö.

Syyskaudella aikuisten illat järjestetään tiistaisin klo 19-21 seuraavasti:
Ti 25.9. |  Ti 30.10. | Ti 27.11. 

Halloween-yö 2.-3.11. SuperParkissa

Tule viettämään jännittävän kutkuttava halloween-yö SuperParkiin!

Yö on pullollaan halloween-teemaista kisailua, temppuilua, pelejä, rentoa yhdessäoloa ja ehkäpä jopa hieman jännitystä. Iloisen illan päätteeksi petaamme pedit puistoon.

SuperYö on suunnattu 10-15 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
SPV_syysloma_1920x10803

MUMMIT JA UKIT MUKAAN

SuperParkissa on huimasti tekemistä koko perheelle, myös isovanhemmille!

Napatkaa isovanhemmat mukaan, sillä lokakuussa mummot ja vaarit liikkuvat maksutta. SuperParkeissa on monenlaisia aktiviteetteja, joista kaikki varmasti löytävät oman tapansa liikkua. Seikkailumieltä reppuun ja menoksi!

SP_3F2KAUSARI_1920x1080

3 FOR 2 – SUPERUUTUUS!

Sparkkaa kolme kuukautta kahden kuukauden hinnalla!  Sparkkaa silloin kun haluat ja miten haluat, ei tiukkaa treeniaikataulua ja -ohjeita.

3 for 2 -kuukausikortin hinta 118 €. Kortti on henkilökohtainen ja se on käytettävä yhtäjaksoisesti.

3 for 2 -kuukausikortti myynnissä seuraavissa SuperParkeissa: Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

016-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

SYKSYN KURSSIT STARTTAAVAT – VARMISTA PAIKKASI!

SuperPark Jyväskylän kursseilla ja leireillä lapsen, nuoren ja aikuisen liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu useita eri freestyle-kursseja sekä perheiden SuperFamily-kursseja. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta ja volttikoulusta. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

Syksyn kurssikalenterissa on seuraavat kurssit:
Volttikoulu: alkeet | Scootikoulu: alkeet | temppukoulu | aikuisten volttikoulu | SuperFamily

Lue lisää ja ilmoittaudu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.