Ajankohtaista SuperPark Oulu

 

Takaisin puiston sivulle
MeetMe_universal_vaaka

Meet me @SuperPark

Lauantaina 23.11. voit tavata SuperPark Oulussa tuttuja naamoja Youtubesta, Instagramista ja TikTokista! Tapahtuma kuuluu puistolipun hintaan.

Ohjelma:

Klo 16:00 Tapahtuman kick off, vapaata hengailua ja haasteita puistossa
Klo 17:30 Meet & Greet
Klo 19:00 Puisto sulkeutuu

muksus-logokuva

MUKSUSUNNUNTAI

Päästetään perheen pienimmät irti

MuksuSunnuntai on erityisesti perheen pienempien oma päivä: muksuvuorotfreestyle-alueella, ohjattua ohjelmaa ympäri puistoa, lajivinkkejä lapsen ja vanhemman yhteiseen tekemiseen SuperParkin monipuolisissa aktiviteeteissa ja vaikka mitä kivaa!

MuksuSunnuntain erikoistarjous on muksulippu – alle 7-vuotiaan ja hänen huoltajansa edullinen yhteislippu. Ennakointi kannattaa: hanki muksulippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta 19 €.

SP_tarratiistai_1920x1080

TIISTAI ON TARRAPÄIVÄ

 

Saamme jatkuvasti asiakkailtamme kyselyitä SuperPark-tarroista. Päätimme vastata huutoon ja lanseerata viikonpäivän, jolloin ilmaisia tarroja on jaossa kaikille puistoissa liikkuville.

Kuinka saat joka viikko vaihtuvan keräilytarran? Yksinkertaista! Tule SuperParkiin tiistaina, moikkaa jotain ohjaajistamme ja tarra on sinun.

SPO-aikuistenilta_S19_v2_promo

Aikuisten illat

Vapauta itsesi!

Tuliko nuoruudessa skeitattua, mutta taidot ruostuneet? Kiinnostaako kokeilla kärrynpyörää air trackilla? Entäs porukalla kunnon SuperBall-polttopallomatsi? Kiekkokikkailu, pesäpallo…? Tule aikuisten iltaan ja tee tämä kaikki ja paljon muuta!

Asiakkaidemme toiveesta järjestämme K-18 -iltoja. Tällöin puisto on suljettu pikkuväeltä ja aikuiset saavat puiston kokonaan käyttöönsä. Hinta 12 €/hlö.

Aikuisten illat syksyllä 2019 aina torstaisin klo 19-21:
19.9.
31.10.
28.11.
19.12.

 

SPVU-perheaamu_S19_FB-promo

SUOSITUT PERHEAAMUT

Vaihtelua leikkipuistoihin, säästä riippumatonta energian purkua? Tervetuloa SuperParkin perheaamuihin. Hypitään, nauretaan, leikitään, seikkaillaan, pelataan ja vaikka mitä!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Koko puisto aktiviteetteineen on varattu perheille klo 10-13. Lipun hinta on 12 €/perhe. Ilakoidaan yhdessä!

Perheaamut jatkuvat syksyllä 2019 keskiviikkoisin klo 10-13.
21.8.
18.9.
30.10.
27.11.
18.12.

Perheaamuina SuperParkissa ei tarvitse liikkua tyhjin vatsoin: Ravintola Robson’s tarjoilee lapsillekin maistuvaa lounasta noutopöydästä. Grill & Cafe Robson’s on mukana perheaamussa! Kun touhuaminen alkaa huikomaan, Robson’s tarjoilee lounasta 10.30-14 ja annoksia mm. salaatteja, Hot Dogeja, pastaa, hedelmiä.

SP_ohjatut-kurssit_1920x1080_UK

Kausarilaisten illat palaavat!

Supersuositut kuukausikorttilaisten tulevat taas! SuperPark on näinä iltoina avoinna klo 19-21 vain kuukausikorttilaisille. Seuraavat kausari-illat järjestetään la 31.8. | 21.9. | 16.11.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.