Ajankohtaista SuperPark Oulu

 

Takaisin puiston sivulle
kärkkäinen_nhl20-julkkari_kaleva_0919_NJU

TÄTÄ ET HALUA MISSATA!

Tule kokeilemaan NHL 20 -uutuuspeliä meille Oulun SuperParkiin perjantaina 13.9.!
Samalla voit osallistua NHL 20 turnaukseen, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa huikeita tuotepalkintoja. Puiston puolella otetaan haltuun niin lämärit kuin kiekkokikatkin. Tapahtumassa mukana Kärppäpelaajia.

Tapahtumapäivänä päivälippu superedullisesti, 10€/hlö!

Tapahtuman järjestää SuperPark Oulu ja Kärkkäinen.

SPO_kurssit_s19_imagetext

SYKSYN 2019 OHJATUT KURSSIT

SuperPark Oulun kursseilla lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Aloita uusi harrastus tai hae lisäpotkua jo ennestään tuttuun lajiin! SuperParkin kursseilla opitaan yhdessä ja otetaan ilo irti inspiroivasta ympäristöstä.

Lue lisää ja ilmoittaudu!
muksus-logokuva

MUKSUSUNNUNTAI

Päästetään perheen pienimmät irti

MuksuSunnuntai on erityisesti perheen pienempien oma päivä: muksuvuorotfreestyle-alueella, ohjattua ohjelmaa ympäri puistoa, lajivinkkejä lapsen ja vanhemman yhteiseen tekemiseen SuperParkin monipuolisissa aktiviteeteissa ja vaikka mitä kivaa!

MuksuSunnuntain erikoistarjous on muksulippu – alle 7-vuotiaan ja hänen huoltajansa edullinen yhteislippu. Ennakointi kannattaa: hanki muksulippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta 19 €.

SP_tarratiistai_1920x1080

TIISTAI ON TARRAPÄIVÄ

 

Saamme jatkuvasti asiakkailtamme kyselyitä SuperPark-tarroista. Päätimme vastata huutoon ja lanseerata viikonpäivän, jolloin ilmaisia tarroja on jaossa kaikille puistoissa liikkuville.

Kuinka saat joka viikko vaihtuvan keräilytarran? Yksinkertaista! Tule SuperParkiin tiistaina, moikkaa jotain ohjaajistamme ja tarra on sinun.

SPO-aikuistenilta_S19_v2_promo

Aikuisten illat

Vapauta itsesi!

Tuliko nuoruudessa skeitattua, mutta taidot ruostuneet? Kiinnostaako kokeilla kärrynpyörää air trackilla? Entäs porukalla kunnon SuperBall-polttopallomatsi? Kiekkokikkailu, pesäpallo…? Tule aikuisten iltaan ja tee tämä kaikki ja paljon muuta!

Asiakkaidemme toiveesta järjestämme K-18 -iltoja. Tällöin puisto on suljettu pikkuväeltä ja aikuiset saavat puiston kokonaan käyttöönsä. Hinta 12 €/hlö.

Aikuisten illat syksyllä 2019 aina torstaisin klo 19-21:
19.9.
31.10.
28.11.
19.12.

 

SPVU-perheaamu_S19_FB-promo

SUOSITUT PERHEAAMUT

Vaihtelua leikkipuistoihin, säästä riippumatonta energian purkua? Tervetuloa SuperParkin perheaamuihin. Hypitään, nauretaan, leikitään, seikkaillaan, pelataan ja vaikka mitä!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Koko puisto aktiviteetteineen on varattu perheille klo 10-13. Lipun hinta on 12 €/perhe. Ilakoidaan yhdessä!

Perheaamut jatkuvat syksyllä 2019 keskiviikkoisin klo 10-13.
21.8.
18.9.
30.10.
27.11.
18.12.

Perheaamuina SuperParkissa ei tarvitse liikkua tyhjin vatsoin: Ravintola Robson’s tarjoilee lapsillekin maistuvaa lounasta noutopöydästä. Grill & Cafe Robson’s on mukana perheaamussa! Kun touhuaminen alkaa huikomaan, Robson’s tarjoilee lounasta 10.30-14 ja annoksia mm. salaatteja, Hot Dogeja, pastaa, hedelmiä.

SP_ohjatut-kurssit_1920x1080_UK

Kausarilaisten illat palaavat!

Supersuositut kuukausikorttilaisten tulevat taas! SuperPark on näinä iltoina avoinna klo 19-21 vain kuukausikorttilaisille. Seuraavat kausari-illat järjestetään la 31.8. | 21.9. | 16.11.

SP_Perheaamu_600x600px

Suku on superia!

Sunnuntaisin suku on vielä erityisen super, sillä silloin isovanhemmat pääsevät lastenlastensa seurassa puistoon veloituksetta. Puistoista taatusti löytyy tekemistä kaikille, siis avoimin mielin pikkuväen matkaan! Muistattehan innostuessanne antaa välillä pelivuoro myös pienimmille?

Tarjous voimassa toistaiseksi Vantaan, Oulun, Vuokatin, Turun, Särkänniemen, Espoon ja Jyväskylän SuperParkeissa.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.