Ajankohtaista SuperCorner Pitkälahti

 

Takaisin puiston sivulle
Valkoinen_Cornerlogo_nelioal

SuperCorner Pitkälahden toiminta päättyy 31.8.2019.

PeeÄssä lakkauttaa SuperCorner Pitkälahden lisenssiliiketoiminnot – tilaan avataan Würth -myymälä.

PeeÄssä lakkauttaa SuperCorner Pitkälahden liiketoiminnan 31.8.2019. Syksyn aikana Würth Oy avaa tilaan teknisen tukkukaupan myymälän.

SuperCornerin lakkauttamisen syyt ovat puhtaasti liiketaloudelliset syyt. Yhteistoimintaneuvotteluissa 1.7.2019 todettiin, että lakkauttamisella ei ole henkilöstövaikutuksia, vaan kaikkien työntekijöiden sopimukset jatkuvat ennallaan, liikennemyymälätyöntekijöinä ABC Pitkälahdessa. SuperCorner on työllistänyt osa-aikaisesti 6 henkilöä.

SuperCorner liiketoimintaa olemme harjoittaneet vajaat 5 vuotta SuperPark tuotemerkkilisenssi -yhteistyön kautta toimien itse operaattorina puistossa. SuperCorner sisäaktiviteettipuiston alku oli kaupallisesti vauhdikas ja puiston palvelut erittäin pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa. Puistossa on paljon kanta-asiakkaina lähialueen nuoria, jotka käyttävät puistoa kokoontumis- ja harrastetilanaan. Lisäksi syntymäpäiväpaketit ovat olleet todella suosittu palvelu lapsiperheiden parissa. Kilpailutilanteessa pari vuotta sitten tapahtuneet merkittävät muutokset vaikuttivat kannattavuuteen ja asiakasvirtoihin ja nyt oli oikea aika miettiä tilaan muuta toimintaa. Olen iloinen, että tilaan löytyi ”lennosta” halukkaita vuokralaisia, joiden avulla Pitkälahden palvelukeskittymä kasvattaa edelleen vetovoimaansa – kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen.

SuperPark Oy jatkaa liiketoimintaansa Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla. Kuopion alueen lähimmät SuperPark yksiköt löytyvät Tahkolta, Jyväskylästä ja Vuokatista. Konseptimme on laajentunut
kahden viime vuoden aikana myös Aasiaan – kertoo SuperPark Oy:n perustajaosakas Taneli Sutinen. Kaksi viikkoa sitten avasimme uusimman puistomme Shanghaihin. Haluan kiittää Osuuskauppa PeeÄssää hyvästä yhteistyöstä SuperCorner Pitkälahdessa. Yksikkö oli meidän ensimmäinen lisenssiliiketoimintaan pohjautuva puisto ja toimi myös meille hyvänä pilottiympäristönä.

Lisätietoja
Ville Puustinen, Toimialajohtaja, Osuuskauppa PeeÄssä, 0447197996, ville.puustinen@sok.fi
Sutinen Taneli, Father Of SuperPark, Superpark Oy, 0405249928, taneli.sutinen@superpark.fi

Liikuntatunti-SuperCornerissa

Koe erilainen ja ikimuistoinen liikuntatunti SuperCornerissa.

Liikkuminen SuperCornerissa on paitsi hauskaa, myös hyödyllistä.
Monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa kaikilla on niin kivaa, että hiki

tulee huomaamatta. Motoriikka, kehon hallinta ja lajitaidot kehittyvät pelailun, leikin ja temppuilun lomassa kuin itsestään.

Katso lisätiedot tästä.

Retkelle-SuperCorneriin

Retkelle SuperCorneriin

Vietä ikimuistoinen retki monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa. Monipuolisista aktiviteeteistamme
jokainen löytää oman tapansa viihtyä!
CornerPuikkari

SuperCorneriin hotellivierailun yhteydessä!

Nyt saat hankittua SuperCornerin liput vaivattomasti majoituksen yhteydessä. SuperCornerin liput saatavilla nyt myös näppärästi Original Sokos Hotel Puijonsarven huonevarauksen yhteydessä.

Varaa oma huoneesi täältä ja varmista samalla koko perheen viihtyminen hankkimalla SuperCorner-liput jo ennakkoon.

009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.