Ajankohtaista SuperPark Särkänniemi

 

 

Takaisin puiston sivulle
SP_etkot_vaakanaytto_4

VARASLÄHTÖ JOULUUN!

Skaboja, give away -yllätyksiä…

La-su 22.-23.12. SuperParkissa napataan etukäteisstartti jouluun. Tule mukaan tyhjentämään SuperParkin joululahjapajatsoa!

Psst… vanhemmat, tuokaa jälkikasvu energian purkuun SuperParkiin ja saatte aikaa omiin jouluvalmisteluihinne. Kätevää!

SuperPark Särkänniemi on avoinna la klo 11-19 ja su klo 11-17. Tervetuloa!

joulunaukiolot

JOULUN AJAN AUKIOLOJAT

SuperPark Särkänniemi on joululomalla avoinna seuraavasti:

23.12. klo 11-17
24.-25.12. suljettu
26.-30.12. klo 11-19
31.12. klo 11-17
1.1. klo 13-19
2.-6.1. klo 11-19

Tervetuloa viettämään aktiivista joululomaa SuperParkiin koko perheen kesken!

P.S. SuperParkin lahjakortti on takuulla riemuiten vastaanotettu joululahja.

SP_kurssit2019_vaakanaytto_SRK

Kevään SuperMove kurssit

Kevään SuperMove kurssit alkavat tammikuussa – myös aikuisille oma kurssi

Kymmenen treenikertaa sisältävä ohjattu SuperMove-kurssi auttaa oppimaan monipuolisesti erilaisia taitoja ja temppuja mielenkiintoisessa ympäristössä – kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Tarjolla on kolme eri ikäryhmää: 5-6v, 7-10-v ja 11-13-v.

Aikuisten kurssin aikana (6 kertaa) opit alkeita erilaisten volttien tekniikoista, parkourista ja akrobatiasta. Kurssin pääpaino on kunnon, koordinaation ja kehonhallinann parantamisessa ja samalla opit alkeita kurssin aiheista hauskuutta unohtamatta.  Toiminta tapahtuu SuperParkin pehmustetussa, turvallisessa ympäristössä.

Kurssit alkavat viikolla 4 (21.1. alkavalla viikolla).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset https://superpark.fi/sarkanniemen-kurssit-ja-leirit/

SP-perheaamu_FB_promo_HLU

SuperParkin perheaamu 16.1.

SuperParkin perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

Kevään ensimmäinen perheaamu keskiviikkona 16.1. klo 10-13.  SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Lipun hinta on superedullinen 9 € / perhe.

Tammikuun perheaamussa on mukana Hämeen liikunta ja urheilu liikuttamassa lapsia. Lisäksi paikalla on FINX-maskotti.

Grill & Cafe Robson’s on mukana perheaamussa! Kun touhuaminen alkaa huikomaan, Robson’s tarjoilee mm. salaatteja, wokeja, lihapullia, hot dogeja, siipiä, pastaa klo 11.30 alkaen.

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:

– SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla.
– Vesipullo on hyvä ottaa mukaan
– Mikäli omat rattaat ovat mukana, huolehdithan renkaiden siisteydestä.

Kevään tulevat perheaamut:
Ke 13.2.
Ke 13.3.
Ke 10.4.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SP-panttaystauko_FB_promo

Pänttäystauko SuperParkissa 22.1.

Opiskelijoiden omat illat SuperParkissa kerran kuukaudessa 

Kevään ensimmäinen opiskelijailta tiistaina 22.1. klo 19-21. Mahtavaa tekemistä opiskelijakavereiden kanssa ja vaihtelua pänttäämiseen!

Hae liikunnalla lisää iloa ja energiaa opintoihin, tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy mm. trampoliinit, SuperTrack esterata, skeitti- ja sccoottialue, baseball, lätkäpelejä, kiipeilyportaat sekä superhauska SuperBall -peli. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen) ja juomapullolla. Hinta on 10 € / hlö, opiskelijakortti mukaan.  Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää, että tulet paikalle!

Huomioithan, että puiston alueella alkoholin nauttiminen ei ole sallittua.

Kevään tulevat opiskelijaillat:
ti 12.2.
ti 19.3.
ti 9.4.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SPS_aikuistenilta_uutiskuva

Aikuisten ilta 29.1.

Aikuisten oma ilta SuperParkissa – aikuisten illat ovat vain aikuisille ja kevään ensimmäinen kerta on tiistaina 29.1. klo 19-21.

Aikuiset valtaavat SuperParkin! Tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy mm. trampoliinit, SuperTrack esterata, skeitti- ja scoottialue, baseball, lätkäpelejä, kiipeilyportaat sekä superhauska SuperBall -peli. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen) ja juomapullolla. Hinta on 12 € / hlö ja mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää, että tulet paikalle!

Kevään tulevat aikuisten illat:
ti 19.2.
ti 26.3.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.