Ajankohtaista SuperPark Särkänniemi

 

 

Takaisin puiston sivulle
SP_SuperCamps_FB

kesäloman kohokohta!

Varmista ennakkovaraajan etusi ja varaa kesäleiripaikka nyt

Iloista ja vauhdikasta yhdessäoloa sekä uusien taitojen ja tekniikan oppimista – näistä on SuperParkin kesäleiri tehty! Leireillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-16. Liikumme monipuolisesti sekä opimme uutta mielenkiintoisessa ympäristössä sisällä ja ulkona. Leirit on suunnattu 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Varaa leiri 30.4. mennessä hintaan 199 €/hlö. 1.5. alkaen hinta on 219 €/hlö.

lue lisää ja ilmoittaudu
SP_tarratiistai_pleini_1920x1080

Saako tarroja?
No nyt saa!

SuperParkissa vietetään tarratiistaita 2.4. alkaen.

SuperParkin vaihtuvat keräilytarrat ovat jaossa joka tiistai. Miten tarraharvinaisuuden saa omaan plakkariin? Helposti! Saavu puistoon, käy morottaa puiston puolella puistotyöntekijää, kiitä tarrasta!

Tarroja on rajoitettu erä.

 

SP_challengeday_1920x1080_pleini

OTATKO HAASTEEN VASTAAN?

Torstai on hauskojen haasteiden päivä 

Liikuttavan mukavat puistotyöntekijämme järjestävät torstaipäivien aikana kisailuja ja haastavat sparkkaajia mukaan menoon. Hyppää messiin ja pokaa palkinnot!

Haastetorstaissa ovat mukana SuperPark Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

SP-perheaamut_1200x628_ESP-1-OK

SuperParkin perheaamu 10.4. klo 10-13

SuperParkin perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Lipun hinta on superedullinen 9 € / perhe.

Grill & Cafe Robson’s on mukana perheaamussa! Kun touhuaminen alkaa huikomaan, Robson’s tarjoilee mm. salaatteja, wokeja, lihapullia, hot dogeja, siipiä, pastaa klo 11.30 alkaen.

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:

– SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla.
– Vesipullo on hyvä ottaa mukaan
– Mikäli omat rattaat ovat mukana, huolehdithan renkaiden siisteydestä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SP-panttaystauko_FB_promo

Pänttäystauko SuperParkissa 9.4.

Opiskelijoiden omat illat SuperParkissa kerran kuukaudessa 

SuperParkin opiskelijailta tiistaina 9.4. klo 19-21. Mahtavaa tekemistä opiskelijakavereiden kanssa ja vaihtelua pänttäämiseen!

Hae liikunnalla lisää iloa ja energiaa opintoihin, tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy mm. trampoliinit, SuperTrack esterata, skeitti- ja sccoottialue, baseball, lätkäpelejä, kiipeilyportaat sekä superhauska SuperBall -peli. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen) ja juomapullolla. Hinta on 10 € / hlö, opiskelijakortti mukaan.  Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää, että tulet paikalle!

Huomioithan, että puiston alueella alkoholin nauttiminen ei ole sallittua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.