Ajankohtaista SuperPark Särkänniemi

 

 

Takaisin puiston sivulle
SPS_aikuistenilta_uutiskuva

Aikuisten ilta 19.2.

Aikuisten oma ilta SuperParkissa – aikuisten illat ovat vain aikuisille ja seuraava kerta on tiistaina 19.2. klo 19-21.

Aikuiset valtaavat SuperParkin! Tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy mm. trampoliinit, SuperTrack esterata, skeitti- ja scoottialue, baseball, lätkäpelejä, kiipeilyportaat sekä superhauska SuperBall -peli. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen) ja juomapullolla. Hinta on 12 € / hlö ja mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää, että tulet paikalle!

Kevään tulevat aikuisten illat:
ti 26.3.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

talvilomapassi_plaini_1920x1080

Ota talviloma haltuun

Talvilomapassilla liikettä koko lomaviikoksi! Passin hinta on 39,90€.  Passi on käytettävä aikavälillä 16.2.-10.3. ja se on voimassa seitsemän (7) vuorokautta käyttöönottopäivästä. Passin voi ostaa puiston lipunmyynnistä tai verkkokaupasta https://superpark.fi/liput/

talviloma_generic_lila_1920x1080

HIIHTOLOMIEN AUKIOLOAJAT

Hiihtolomilla olemme avoinna seuraavasti

Viikko 8
maanantai – perjantai klo 13 – 19, lauantai – sunnuntai klo 11 – 19

Viikko 9 ja 10
päivittäin klo 11-19

SuperParkista hiihtoloman superimmat aktiviteetit koko perheelle. Tervetuloa!

SP-perheaamut_1200x628_ESP-1-OK

SuperParkin perheaamu 13.3.

SuperParkin perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

Helmikuun perheaamu keskiviikkona 13.2. klo 10-13.  SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Lipun hinta on superedullinen 9 € / perhe.

Grill & Cafe Robson’s on mukana perheaamussa! Kun touhuaminen alkaa huikomaan, Robson’s tarjoilee mm. salaatteja, wokeja, lihapullia, hot dogeja, siipiä, pastaa klo 11.30 alkaen.

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:

– SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla.
– Vesipullo on hyvä ottaa mukaan
– Mikäli omat rattaat ovat mukana, huolehdithan renkaiden siisteydestä.

Kevään tulevat perheaamut:
Ke 10.4.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SP-panttaystauko_FB_promo

Pänttäystauko SuperParkissa 19.3.

Opiskelijoiden omat illat SuperParkissa kerran kuukaudessa 

SuperParkin piskelijailta tiistaina 19.3. klo 19-21. Mahtavaa tekemistä opiskelijakavereiden kanssa ja vaihtelua pänttäämiseen!

Hae liikunnalla lisää iloa ja energiaa opintoihin, tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy mm. trampoliinit, SuperTrack esterata, skeitti- ja sccoottialue, baseball, lätkäpelejä, kiipeilyportaat sekä superhauska SuperBall -peli. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen) ja juomapullolla. Hinta on 10 € / hlö, opiskelijakortti mukaan.  Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää, että tulet paikalle!

Huomioithan, että puiston alueella alkoholin nauttiminen ei ole sallittua.

Kevään tulevat opiskelijaillat:
ti 9.4.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.