Usein kysytyt kysymykset

SuperCorner Pitkälahti

Takaisin puiston sivulle

Onko SuperCorneriin ikärajaa?

SuperCorner on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiailla tulee olla mukana aikuinen valvoja. Alle 2-vuotiaat pääsevät puistoon veloituksetta, tekemistä löytyy kaiken ikäisille! Alle kouluikäisten kohdalla aikuisen valvojan tulee olla läsnä ja apuna puiston aktiviteeteissa.

Onko SuperCornerissa vaatesäilytystä?

Heti sisäänkäynnin vierestä löytyy vaatenaulakoita ja lukollisia säilytyslokeroita. Avaimen säilytyslokeroon saat lipunmyynnistä euron panttia vastaan, voit tuoda arvotavaroita säilytykseen myös lipunmyyntiin. Tavaroiden säilytys naulakoilla tapahtuu omalla vastuulla, SuperCorner ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperCorneriin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäkengillä, tossuilla tai sukkasillaan, joten muistattehan, ettei puistossa saa olla avojaloin. Kengät riisutaan porttien sisäpuolelle. SuperCornerissa pelataan, leikitään ja seikkaillaan, joten kannattaa pukeutua mukaviin joustaviin vaatteisiin. Scoottaukseen voi lainata SuperCornerin scootteja ja kypäriä, ja omien ulkokenkien käyttö on sallittua vain scoottirampilla. Frisbeegolfkiekkoja on myös lainattavissa puttausväylällä. Kaikki välineet kuuluvat pääsylipun hintaan, halutessasi voit kuitenkin ottaa mukaan myös omia välineitä.

Millä voin maksaa?

Tällä hetkellä SuperCornerissa käyvät maksuvälineinä käteinen, luotto- ja pankkikorttien lisäksi S-ryhmän lahjakortit.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupiste sijaitsee lipunmyynnissä.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperCorner sijaitsee ABC Pitkälahden yhteydessä, joten ABC:n monipuoliset ruokailuvaihtoehdot ovat myös puiston asiakkaiden käytössä. Muistathan, että puiston puolelle saa viedä ruokia ja juomia vain säilytykseen, evästauot pidetään ravintolan puolella. Ravintolasta saa käydä juomassa myös veloituksetta vettä.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

Lastenvaunut voi jättää säilytykseen naulakoiden läheisyyteen. SuperCornerin puolelta löytyy omat WC-tilat ja ABC:n vessat ovat myös käytössänne. Molempien WC-tilojen yhteydessä ovat myös lastenhoitohuoneet. ABC:n ravintolan kassoilla on mikro, johon voi viedä lämmitettäväksi vauvanruokia.

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa päivälipusta?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Onko SuperCorner Pitkälahti somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperCorner Pitkälahti, seuraa meitä Instagramissa @supercornerpitkalahti ja tägillä #sprcrnr näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan!  – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperCornerissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #sprcrnr & supercornerpitkalahti!

Vakuuttaako SuperCorner puistossa liikkujat?

SuperCornerissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperCornerista esimerkiksi sähköpostitse: supercorner.pitkalahti@sok.fi

Voinko käyttää muiden SuperPark & SuperCorner-puistojen kausareita SuperCorner Pitkälahdessa?

Valitettavasti muiden puistojen kausarit eivät käy meillä.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.