Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Espoo

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käy käteisen ja pankkikorttien lisäksi American Express, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Maksuvälineeksi käyvät myös Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit, ePassi, Tyky-Online, Smartum-saldo, EazyBreak sekä Edenredin Virike-kortti. Huomioittehan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

 

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperParkissa on tekemistä kaikenikäisille.  Alle 7-vuotiaat pääsevät puistoon vain täysi-ikäisen maksavan huoltajan seurassa. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta maksavan huoltajan kanssa. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut. Alle 18-vuotiailta freestyle-hyppyristä hyppiviltä edellytetään vanhempien lupalappua.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja, kypäriä ja suojia. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperParkin aktiviteetit ovat käytössä koko päivän. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä sekä trampoliinialueella Freestyle Hallissa.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperParkin yhteydessä sijaitseva Ravintola Robson’s on avoinna joka päivä. Robson’sista saa maittavia ruokia, virvokkeita ja muita kahvilatuotteita. Herkulliset grilliannokset vievät kielen mennessään ja Robson’sista voi tilata ennakkoon erilaisia tilausherkkuja isommille ryhmille. Kausikortille voi ladata lounaita ja välipaloja lipunmyynnissä ja ravintolassa, joten rahaa ei halutessaan tarvitse kantaa mukana ollenkaan! Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia aulassa lokeroilla. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Tarvitseeko minun maksaa sisäänpääsymaksu, jos olen menossa Ravintola Robson’siin?

Ei tarvitse. Ravintola Robson’siin pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Robson’sissa voi pistäytyä esimerkiksi lounaalla. Ravintolasta on hieno näkymä puistoon! Huomaathan, että ravintolan tilassa ei saa nauttia omia eväitä.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi putsata hyvin ennen puistoon menoa. Puiston wc-tiloista löytyy yksi hoitopöytä sekä korokejakkaroita. Pottia on useimmissa wc-tiloissa. Ravintola Robson’sissa on mikro, jossa voi lämmittää vauvanruokia, kysy henkilökunnalta.

Onko SuperPark Espoo somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Espoo, seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @superparkespoo. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperParkin infosta sähköpostitse: info.espoo@superpark.fi

Miten pääsen Espoon SuperParkiin autolla?

SuperPark Espoo sijaitsee Espoon Friisilässä hyvien kulkuyhteyksien varrella, suurten väylien läheisyydessä (Kehä II, Turunväylä, Länsiväylä). Maksuttomia parkkipaikkoja SuperPark Espoon parkkihallissa löytyy noin 100 kpl. Esimerkki-etäisyyksiä SuperPark Espooseen: Helsinki, Kamppi – SuperPark Espoo: 13km, matka-aika autolla n. 30 min. Vantaa, Tammisto – SuperPark Espoo: 23.4km, matka-aika autolla n. 22min. Espoo, Espoonlahti – SuperPark Espoo: 5.6km, matka-aika autolla n. 10min. Espoo, Leppävaara – SuperPark Espoo: 11.1km, matka-aika autolla n. 12min. Espoo, Tapiola – SuperPark Espoo: 6.6km, matka-aika autolla n. 11min.

Miten pääsen Espoon SuperParkiin julkisilla?

SuperPark Espoo sijaitsee hyvien metro- ja bussiyhteyksien päässä. Helsingistä lähtevä metro kulkee Isoon Omenaan ja  Isosta Omenasta pääsee SuperParkiin busseilla 133, 157 ja 158.

Nämä Espoon sisäiset linjat tuovat suoraan Espoon SuperParkille: Bussi 124  kulkee Tapiolasta  ja  bussi 543 Kivenlahdesta.

 

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa päivälipusta?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita. Ainoastaan hyppylupa on sellainen, joka alle 18-vuotiaalla pitää olla vanhemman allekirjoittama, mikäli haluaa hypätä Freestyle-hyppyristä skeitillä / scootilla / rullaluistimilla / BMX-pyörällä. Huomaathan, että allekirjoitettu lupalappu ei kuitenkaan ole tae siitä, että hyppyristä pääsee hyppäämään. SuperParkin henkilökunta tarkistaa hyppäämään haluavien taidot ennen hyppyä, että ne ovat hyppäämiseen vaaditulla tasolla. Lupalapun saa puiston lipunmyynnistä henkilökunnalta.

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy vaatenaulakkoja ja lukollisia säilytyslokeroita. Lokerot lukitaan omalla päivärannekkeella, avaimelliseen lukolliseen säilytyslokeroon saa avaimen lipunmyynnistä 1 € panttia vastaan. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

 

 

 

 

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.