Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Joensuu

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käy käteisen ja pankkikorttien lisäksi Mastercard, Visa ja Visa Electron. Maksuvälineenä käy myös Smartum-kortti, -mobiilimaksu, -saldo ja -seteli.

 

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-4-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen.

 

 

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy vaatenaulakkoja ja lukollisia säilytyslokeroita. Avaimelliseen lukolliseen säilytyslokeroon saa avaimen lipunmyynnistä veloituksetta. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja, kypäriä ja suojia. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperParkin aktiviteetit ovat käytössä koko päivän. Puistoon kuuluu Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä sekä trampoliinialueella Freestyle Hallissa.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperPark Joensuusta löytyy kahvio, josta voit ostaa suolaisen nälkään Panineja tai mikropizzoja. Sen lisäksi löytyy virvokkeita, kahvia ja kahvileipää.  Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia aulassa olevien pöytien ääressä. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi putsata hyvin ennen puistoon menoa. Puiston wc-tiloista löytyy yksi hoitopöytä. Kahviosta löytyy mikro.

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita.

Onko SuperPark Joensuu somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Joensuu, seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @Super park joensuu. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneet tavarat toimitetaan Pohjois-Karjalan Löytötavarapalveluille: https://pklp.fi/tiedustelut/

 

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa päivälipusta?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.