Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Särkänniemi

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käy käteisen ja pankkikorttien lisäksi American Express, Diners Club, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Maksuvälineeksi käyvät myös Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit, ePassi, Tyky-Online, -kortti ja -seteli,, Smartum-saldo, -mobiili ja -seteli, EazyBreaksekä Edenredin Virike-kortti. Huomioittehan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

 

 

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy lukollisia säilytyslokeroita. Lokerot lukitaan omalla päivärannekkeella, avaimelliseen lukolliseen säilytyslokeroon saa avaimen lipunmyynnistä. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista. Vaahtomuovialtaaseen tippuneet tavarat löytyvät sieltä kerran puolessa vuodessa huoltopäivänä.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja, kypäriä ja suojia. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Lippumme ovat uudistuneet 10.10.2019: 2 tunnin, 4 tunnin ja koko päivän aktiivirannekkeet oikeuttavat pääsyn kaikkiin puiston aktiviteetteihin. Lipputuotteita kannattaa ostaa verkkokaupastamme ennen saapumista, säästät 2€/ranneke.

Lapsen valvomiseen on nyt tarjolla myös valvojan ranneke. Rannekkeella huoltaja pääsee sisälle puistoon veloituksetta. Yhtä rannekkeen lunastanutta lasta voi veloituksetta valvoa yksi täysi-ikäinen huoltaja. Valvojaranneke annetaan huoltajalle puiston lipunmyynnissä.

Taaperot (0-2 -vuotta), isovanhemmat ja eläkeläiset pääsevät veloituksetta puistoon rannekkeen lunastaneen perheenjäsenen seurassa.

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-2-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Kaikkien alle 18-vuotiaiden tulee käyttää skeitti- ja scoottiparkissa kypärää.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä, trampoliinialueella sekä skeitti- ja scoottialueen läheisyydessä.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperParkin yhteydessä sijaitseva Grill & Cafe Robson’s on avoinna joka päivä. Robson’sista saa maittavia ruokia, virvokkeita ja muita kahvilatuotteita. Herkulliset grilliannokset vievät kielen mennessään ja Robson’sista voi tilata ennakkoon erilaisia tilausherkkuja isommille ryhmille. Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia puiston puolella katsomon eväsalueella. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Tarvitseeko minun maksaa sisäänpääsymaksu, jos olen menossa Grill & Cafe Robson’siin?

Ei tarvitse. Robson’siin pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Huomaathan, että ravintolan tilassa ei saa nauttia omia eväitä.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi putsata hyvin ennen puistoon menoa. Puistossa on paljon portaita ja puisto sijaitsee kahdessa kerroksessa. Puiston wc-tiloista löytyy yksi hoitopöytä sekä korokejakkaroita. Pottia on useimmissa wc-tiloissa. Lastenhoitohuoneessa on mikro, jossa voi lämmittää vauvanruokia.

Onko SuperPark Särkänniemi somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Särkännniemi, seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @superparksärkänniemi. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperParkin infosta sähköpostitse: info.tampere@superpark.fi. Toimitamme löytötavarat kahden viikon välein Suomen Löytötavarapalveluun. Mikäli kadonnutta tavaraa ei löydy enää puistosta, voi sitä tiedustella Suomen Löytötavarapalvelusta numerosta 0600-03394.

Miten pääsen Tampereen SuperParkiin autolla?

SuperPark Särkänniemi sijaitsee Särkänniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Tampereen keskustaa. Etäisyys keskustasta on 1,6 km ja matka-aika autolla n. 7 min. Kesäajan ulkopuolella Särkänniemen alueelta löytyy hyvin maksuttomia parkkipaikkoja. Kesällä Särkänniemen huvilaitteiden auki ollessa lähipysäköinti on maksullista. Kesän pysäköinnistä löydät ajankohtaiset tiedot Särkänniemen kotisivuilta www.sarkanniemi.fi/saapuminen/ .

Miten pääsen Tampereen SuperParkiin julkisilla?

Tampereen rautatieasema on n. 2 km päässä. Rautatieasemalta pääset Superparkiin kävellen tai linja-autolla (linjat 3 ja 3V). Samalla linja-autolla pääset perille myös Tampereen keskustasta. Kesäaikaan Särkänniemen huvilaitteiden auki ollessa kannattaa hyödyntää julkisia kulkuneuvoja. Tällöin myös linja 100 liikennöi kaupungin parkkihallien ja Särkänniemen välillä. Tarkemmat tiedot kesän linjan liikennöinnistä löydät www.sarkanniemi.fi/saapuminen/ .

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa päivälipusta?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.