Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Sveitsi

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käyvät käteisen ja tavallisimpien maksukorttien lisäksi:
-Smartumin liikuntasetelit, mobiilimaksu, verkkomaksu sekä korttimaksu
-E-passin mobiilimaksu sekä verkkomaksu
-Tykyonlinen verkkomaksu sekä Tykysetelit
-Edenredin Ticket Duo, Ticket virike, Ticket body & mind sekä Virikesetelit
-Eazybreakin mobiilimaksu sekä tekstiviestimaksu

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut.

 

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja ja kypäriä. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperParkin aktiviteetit ovat käytössä koko päivän. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupiste sijaitsee sisääntulon yhteydessä SuperTiskillä.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperParkin vieressä sijaitseva Sveitsi Snacks -food-people-bar tarjoaa maittavia ruokia, virvokkeita, jäätelöitä ja kahvilatuotteita. Listalla on herkullisia hampurilaisia, salaatteja, tortilloja ja finger food -annoksia sekä lasten suosikki TramppaHamppa. Omia eväitä voi nauttia aulassa lokeroilla. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.
Muista ottaa mukaan oma juomapullo. Pulloon kannattaa merkitä oma nimi ja puhelinnumero, näin pullo löytää takaisin sinulle jos se sattuisi unohtumaan päivän päätteeksi puistolle.

Onko SuperPark Sveitsi somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Sveitsi, seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @sprprksveitsi. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperParkin lippukassalta, puh. 075 756 1320.

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

SuperParkin aulasta löytyy lukollisia säilytyslokeroita. Avaimen säilytyslokeroihin saat kassalta 2€ käteispanttia vastaan. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten saavumme teille?

SuperPark Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, valtatie E12 läheisyydessä, Hyvinkään keskustan tuntumassa.

Matka-aika Helsingistä on autolla 45 minuuttia, Lahdesta 1 tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta 2 tuntia. Julkiset kulkuneuvot kulkevat Hyvinkäälle eri puolilta Suomea.

Hyvinkään rautatie- ja linta-autoasemilta matkaa SuperPark Sveitsiin on alle 1,5 km. Hyvinkään keskustan ja Sveitsin välillä on bussiyhteys, joka liikennöi aamusta iltaan.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.