Jyväskylän kurssit ja leirit

SuperPark Jyväskylän kursseilla ja leireillä lapsen, nuoren ja aikuisen liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien.

Kurssikattauksessa on scoottikoulu, temppukoulu ja aikuisten volttikoulu. Tervetuloa mukaan!

sk-5

SCOOTTIKOULU: alkeet

Alkeistason scoottikoulu on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Scoottikoulussa on matala kynnys aloittaa kokonaan uusi harrastus, edetä alkeista perusteisiin ja kehittyä scoottitaituriksi. Kursseille voi tulla joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Scoottikoulu alkaa to 17.1. ja kurssiaika on aina torstaisin klo 17.30-18.30.

Hinta 170 €/hlö sisältää 10 ohjattua scoottituntia ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen tietylle ajankohdalle on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
044-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

TEMPPUKOULU

Temppukoulu on monipuolinen ja hauska yhdistelmä parkouria, freerunningia, trikkausta ja voimistelua. Ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella pääset tutustumaan erilaisiin temppuihin trampoliinilla, airtrackilla, telineillä ja esteillä. Kurssin tavoitteena on kehittää kehonhallintaa ja -hahmotusta, oppia voltteja ja erilaisia temppuja alkeista lähtien. Kurssi sopii kaikille perustaidot jo osaaville yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille!

Temppukoulu alkaa ke 16.1. ja kurssiaika on aina keskiviikkoisin klo 17.30-18.30.

Hinta 170 €/hlö sisältää 10 ohjattua harjoittelua ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
tramp-2

AIKUISTEN VOLTTIKOULU

Haluaisitko parantaa kehonhallintaasi, voimatasojasi ja oppia uusia temppuja? Aikuisten volttikoulussa pääset opettelemaan erilaisia voltteja ja temppuja alkeista lähtien. Kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien taitotason ja omien toiveiden mukaan, joten aiempaa volttitaustaa ei tarvita. Ammattitaitoinen ohjaaja pitää huolen, että myös edistyneemmille volttitaitureille riittää haastetta. Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Aikuisten volttikoulu alkaa ke 16.1. ja kurssiaika on aina keskiviikkoisin klo 19-20.30.

Hinta 95 €/hlö sisältää viisi 90 min. kestävää ohjattua harjoitusta sekä päivärannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kevään 2019 kursseille on käynnissä!

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut ohjatuista kursseistamme. Voimme myös räätälöidä yksittäisiä tunteja erilaisille ryhmille!
Lisätietoja puiston aukioloaikoina: Info 040 776 4751 / ryhma.jyvaskyla@superpark.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.