Jyväskylän kurssit ja leirit

SuperPark Jyväskylän kursseilla ja leireillä lapsen, nuoren ja aikuisen liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien.

Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta ja volttikoulusta. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

Päivitämme kevään 2019 kurssiaikataulut mahdollisimman pian.

sk-5

SCOOTTIKOULU: alkeet

Alkeistason scoottikoulu on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Scoottikoulussa on matala kynnys aloittaa kokonaan uusi harrastus, edetä alkeista perusteisiin ja kehittyä scoottitaituriksi. Kursseille voi tulla joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Päivitämme alku vuoden 2019  aikataulut mahdollisimman pian. 

Hinta 89 €/hlö sisältää 5 ohjattua scoottituntia ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen tietylle ajankohdalle on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
044-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

TEMPPUKOULU

Temppukoulu on monipuolinen ja hauska yhdistelmä parkouria, freerunningia, trikkausta ja voimistelua. Ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella pääset tutustumaan erilaisiin temppuihin trampoliinilla, airtrackilla, telineillä ja esteillä. Kurssin tavoitteena on kehittää kehonhallintaa ja -hahmotusta, oppia voltteja ja erilaisia temppuja alkeista lähtien. Kurssi sopii kaikille perustaidot jo osaaville yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille!

Päivitämme alku vuoden 2019  aikataulut mahdollisimman pian. 

Hinta 89 €/hlö sisältää 5 ohjattua harjoittelua ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
tramp-2

AIKUISTEN VOLTTIKOULU

Haluaisitko parantaa kehonhallintaasi, voimatasojasi ja oppia uusia temppuja? Aikuisten volttikoulussa pääset opettelemaan erilaisia voltteja ja temppuja alkeista lähtien. Kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien taitotason ja omien toiveiden mukaan, joten aiempaa volttitaustaa ei tarvita. Ammattitaitoinen ohjaaja pitää huolen, että myös edistyneemmille volttitaitureille riittää haastetta. Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Päivitämme alku vuoden 2019  aikataulut mahdollisimman pian. 

Hinta 95 €/hlö sisältää viisi 90 min. kestävää ohjattua harjoitusta sekä päivärannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.