Jyväskylän kurssit ja leirit

SuperPark Jyväskylän kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu useita eri freestyle-kursseja sekä perheiden SuperFamily-kursseja. Tarjoamme myös loma-ajan leirejä. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta ja volttikoulusta. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

sk-5

SCOOTTIKOULU: alkeet

Alkeistason scoottikoulu on suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Scoottikoulussa on matala kynnys aloittaa kokonaan uusi harrastus, edetä alkeista perusteisiin ja kehittyä scoottitaituriksi. Kursseille voi tulla joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa.

Viiden kerran kurssit alkavat:
– ti 23.10. klo 17.00-18.00
– la 27.10. klo 9.30-10.30

Hinta 89 €/hlö sisältää 5 ohjattua scoottituntia ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen tietylle ajankohdalle on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
044-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

TEMPPUKOULU

Temppukoulu on monipuolinen ja hauska yhdistelmä parkouria, freerunningia, trikkausta ja voimistelua. Ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella pääset tutustumaan erilaisiin temppuihin trampoliinilla, airtrackilla, telineillä ja esteillä. Kurssin tavoitteena on kehittää kehonhallintaa ja -hahmotusta, oppia voltteja ja erilaisia temppuja alkeista lähtien. Kurssi sopii kaikille perustaidot jo osaaville yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille!

Viiden kerran kurssit alkaa ke 24.10. ja kurssiaika on klo 18.15-19.15.

Hinta 89 €/hlö sisältää 5 ohjattua harjoittelua ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
tramp-3

VOLTTIKOULU: alkeet 

Volttikoulun alkeistason kurssi sopii etuperin voltista unelmoiville tai bäkkäriä jo harjoitteleville. Liikkeitä eriytetään lapsen taitotason mukaan. Toiminta tapahtuu SuperParkin pehmustetussa, turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisen ohjaajan opetuksessa. Volttikoulu on tarkoitettu 7-13 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Viiden kerran kurssit alkaa ke 24.10. ja kurssiaika on klo 17.00-18.00.

Hinta 89 €/hlö sisältää 5 ohjattua treeniä ja puistorannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
tramp-2

AIKUISTEN VOLTTIKOULU

Haluaisitko parantaa kehonhallintaasi, voimatasojasi ja oppia uusia temppuja? Aikuisten volttikoulussa pääset opettelemaan erilaisia voltteja ja temppuja alkeista lähtien. Kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien taitotason ja omien toiveiden mukaan, joten aiempaa volttitaustaa ei tarvita. Ammattitaitoinen ohjaaja pitää huolen, että myös edistyneemmille volttitaitureille riittää haastetta. Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Viiden kerran kurssi alkaa to 25.10. klo 19.00 (puiston sulkemisajan jälkeen). 

Hinta 95 €/hlö sisältää viisi 90 min. kestävää ohjattua harjoitusta sekä päivärannekkeet. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
slidehill-4

SUPERFAMILY

Ohjattu ja monipuolinen kurssi sisältää viisi treenikertaa (40 min./krt). Lapset oppivat yhdessä vanhemman kanssa motorisia taitoja kuten kiipeilyä, hyppimistä, kuperkeikkoja, heittämistä ja mailankäsittelytaitoja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun henkilökunnan ohjauksessa. Uusia taitoja lapselle, vinkkejä aikuisille sekä iloa ja yhdessä onnistumista.

Viiden kerran kurssi alkaa to 25.10. klo 9.30-10.10.

Hinta 65 € sisältää 5 ohjattua harjoittelua ja puistorannekkeet yhdelle lapselle ja yhdelle aikuiselle. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen syksyn 2018 kursseille on käynnissä!

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut ohjatuista kursseistamme. Voimme myös räätälöidä yksittäisiä tunteja erilaisille ryhmille!
Lisätietoja puiston aukioloaikoina: Info 0407764751 / ryhma.jyvaskyla@superpark.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.