Jyväskylän kurssit ja leirit

SuperPark Jyväskylän kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

volttikoulu_2018_1920x1080_JKL

VOLTTIKOULU

Tuo lapsesi oppimaan turvalliset tekniikat volttien harjoitteluun ja hakemaan vinkit pihatrampoliineille.

Alkeet: Lauantai 12.5. klo 9.30-11.00
Jatkokurssi: Lauantai 19.5. klo 9.30-11.00

Intensiivinen 1,5 h workshop sopii etuperin voltista unelmoiville tai bäkkäriä jo harjoitteleville. Liikkeitä eriytetään lapsen taitotason mukaan. Toiminta tapahtuu SuperParkin pehmustetussa, turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisen ohjaajan opetuksessa. Volttikoulu on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

ryhma.jyvaskyla@superpark.fi

fortuna-1

SUPERFAMILY

Ohjattu ja monipuolinen kurssi sisältää kymmenen treenikertaa (a’40 min). Lapset oppivat yhdessä vanhemman kanssa motorisia taitoja kuten kiipeilyä, hyppimistä, kuperkeikkoja, heittämistä ja mailankäsittelytaitoja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun henkilökunnan ohjauksessa. Uusia taitoja lapselle, vinkkejä aikuisille, iloa ja yhdessä onnistumista. Ryhmät alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Hinta 120 € sisältää 10 ohjattua harjoittelua ja puistoranneketta 1 lapselle ja 1 aikuiselle. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
streetgame-1

SUPERMOVE

Kymmenen treenikertaa sisältävä ohjattu SuperMove-kurssi auttaa oppimaan monipuolisesti erilaisia taitoja ja temppuja mielenkiintoisessa ympäristössä – kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Kolme eri ikäryhmää  – 5-6v, 7-10v ja 11-13v – kokoontuvat kerran viikossa. Ryhmät alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Hinta 170€ sisältää 10 ohjattua treeniä ja puistoranneketta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
sk-5

SCOOTTIKOULU ALKEET

Suunniteltu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lajista. Scoottikoulussa on matala kynnys aloittaa kokonaan uusi harrastus, edetä alkeista perusteisiin ja kehittyä scoottitaituriksi. Kursseille voi tulla joko oman scootin ja kypärän kanssa tai välineinä käytetään SuperParkin scoottia ja kypärää, joista ei peritä vuokraa. Ryhmät alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Hinta 170€ sisältää 10 ohjattua scoottituntia ja puistoranneketta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
tramp-3

TEMPPUKOULU

Temppukoulu on monipuolinen ja hauska yhdistelmä parkouria, freerunningia, trikkausta ja voimistelua. Ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella pääset tutustumaan erilaisiin temppuihin trampoliinilla, airtrackilla, telineillä ja esteillä. Kurssin tavoitteena on kehittää kehonhallintaa ja -hahmotusta, oppia voltteja ja erilaisia temppuja alkeista lähtien. Harjoitteita sovelletaan osallistujien tason mukaan, joten kurssi sopii kaikille yli 7-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa uuden temppuiluharrastuksen! Ryhmät alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Hinta 170€ sisältää 10 ohjattua harjoittelua ja puistoranneketta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
tramp-2

AIKUISTEN VOLTTIKOULU

Haluaisitko parantaa kehonhallintaasi, voimatasojasi ja oppia uusia temppuja? Aikuisten Volttikoulussa pääset opettelemaan erilaisia voltteja ja temppuja alkeista lähtien. Kurssin sisältöä räätälöidään osallistujien taitotason ja omien toiveiden mukaan, joten aiempaa volttitaustaa ei tarvita! Ammattitaitoinen ohjaaja pitää huolen siitä, että myös edistyneemmille volttitaitureille riittää haastetta. Kurssi on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Ryhmät alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Hinta 95€ sisältää viisi (5) 90 min kestävää ohjattua harjoitusta sekä päiväranneketta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

Ilmoittaudu
heart-rate-2

AIKUISTEN SUPERTREENI

Haluaisitko saada vaihtelua liikkumiseen, tehostaa treenejäsi tai käyttää aikasi hyödyksi, kun lapsesi temmeltävät puistossa? Aikuisten Supertreeni tarjoaa mahdollisuuden kohottaa kuntoa Superparkin virikkeellisessä ja mielenkiintoisessa ympäristössä. Kahden viikon välein vaihtelevat teemat sisältävät toiminnallisia liikkeitä, jotka kehittävät kestävyyttä, voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Oman kehonpainon lisäksi käytetään myös erilaisia treenivälineitä, kuten kahvakuulia ja TRX:iä. Ohjaajina toimivat liikunta-alan ammattilaiset, jotka tsemppaavat ja haastavat Sinut hikoilemaan, pilke silmäkulmassa! Ryhmään ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista kokeneempiin treenaajiin. Ryhmät alkavat seuraavan kerran syksyllä 2018.

Hinta 170€ sisältää 10 ohjattua Supertreeniä ja puistoranneketta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä. HUOM! Supertreenajien lapset treenipäivänä puistoon 12 eurolla (ovh 17€).

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen kevään 2018 on päättynyt

Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut ohjatuista kursseistamme. Voimme myös räätälöidä yksittäisiä tunteja erilaisille ryhmille!
Lisätietoja: sini.hokkanen@superpark.fi / 0400 239 410.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.