Anna lahjaksi liikunnan riemua!

Kausikortti tai lahjalippu SuperParkiin on ikimuistettavan liikunnallinen lahja asiakkaillesi tai työntekijöillesi. SuperParkin elämyslahjakortilla vaalit suhteidesi lisäksi vastaanottajan terveyttä, hyvinvointia ja yhteistä aikaa läheisten kanssa.

golf-1

Lahjaliput SuperParkiin

SuperParkin liput ovat kaikille mieluinen lahja. SuperParkissa liikkuvat niin lapsiperheet kuin aikuiset ilman lapsiakin. Liikunta on hyvä lahja, joka auttaa ylläpitämään työkykyä sekä yleistä jaksamista ja hyvinvointia. Ja liikkuminen SuperParkissa on hauskaa! Voit päättää, otatko liput johonkin tiettyyn puistoon vai liput, jotka käyvät kaikkiin SuperParkeihin. Voit yhdistä lippulahjaan myös SuperParkin tarjoiluita.

Osta lahjalippuja
027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES1

Yrityskortit SuperParkiin

Palkitse työntekijöitä tai ilahduta asiakkaita ja kumppaneita! Yrityskortilla pääsee SuperParkiin vuoden ympäri. Yrityksellä voi olla useita kortteja ja ne ovat nimeämättömiä. Yksi kortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn puistoon kerrallaan.

Kortteja voidaan säilyttää SuperParkin lipunmyynnissä tai ne voivat olla yrityksen omassa hallussa. Hinta 637 € / 12 kk / kortti (alv 0 %).

Hanki yrityskortti

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.