PÄÄSTETÄÄN PERHEEN PIENIMMÄT IRTI!

MuksuSunnuntai on viikon kohokohta

MuksuSunnuntai on erityisesti perheiden pienimpien päivä, jolloin nappulaliigalaiset osoittavat suunnan ja antavat tahdin.

MUKSUVUOROT

Pienet pääsevät helposti ja turvallisesti kokeilemaan SuperParkin freestyle-alueen aktiviteetteja. Kesytä trampoliini, hyppää foam pitiin, heitä kuperkeikka air trackillä – kaikki on mahdollista!

OHJATTU OHJELMA

Yhteinen hauska ja opettavainen ohjattu tuokio, joka sisältää muun muassa lapset vastaan aikuiset -kisailua, puistosuunnistusta ja temppukouluja. Iloa, oppimista ja yhteistä tekemistä!

LAJIVINKIT 

Aktiviteettikohtaiset lajivinkit antavat ideoita, mitä kaikkea lapsi ja vanhempi voivatkaan yhdessä puistossa puuhata. Mikä SuperParkin aktiviteeteista on teidän suosikkinne?

MUKSULIPPU

Muksulippu on alle 7-vuotiaan ja täysi-ikäisen huoltajan edullinen yhteislippu, joka oikeuttaa vaikka koko päivän seikkailuun MuksuSunnuntaissa. Ennakoi ja osta verkkokaupasta hintaan 16 €!

Unknown

Muksulippu

Lapsi ja vanhempi – kaksi aktiiviranneketta yhden hinnalla MuksuSunnuntaisin!

Muksulippu on alle 7-vuotiaan ja täysi-ikäisen huoltajan koko päivän yhteislippu, jolla liikutte ja ilakoitte vaikka koko MuksuSunnuntain. Ennakointi kannattaa: hanki muksulippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta 19 €.

MuksuSunnuntait järjestetään Espoon, Oulun, Särkänniemen, Turun, Vantaan ja Vuokatin SuperParkeissa.

 

Osta lippu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.