SuperPark Särkänniemi

SuperParkin toiminta Särkänniemessä on päättynyt 31.5.2020

Tiedote 14.5.2020

SuperPark sulkee puistonsa Särkänniemessä

Uudistuvasta Särkänniemestä rakennetaan entistä monipuolisempaa matkailun ja elämysten keskittymää.  Huvipuistoalueella joulukuusta 2016 toiminut sisäaktiviteettipuisto SuperPark lopettaa toimintansa tiloissa 31.5.2020.

” Sisäaktiviteettitoimialalla ja elämysbisneksessä yleisesti, jatkuva uudistuminen on elinehto. Särkänniemellä on suunnitteilla alueelle uutta liiketoimintaa, jolle yhtenä vaihtoehtona on SuperParkin nykyiset tilat. Löysimme hyvässä hengessä ratkaisun Särkänniemen johdon kanssa”, toimitusjohtaja Juha Tanskanen toteaa.

” Särkänniemen alueen tulevassa uudessa osayleiskaavassa on tulossa sellaista uutta toimintaa, jota on kaavailtu tälle alueelle. Mietinnässä olleet asiat nopeutuivat nyt kevään kuluessa. ”, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä jatkaa.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle asiakkaana?

  • SuperPark Särkänniemen lahjakortit, verkosta ostetut liput ja paperiset liput käyvät kaikkiin muihin SuperParkeihin pidennetyllä voimassaoloajalla – aina 31.12.2020 asti tai mikäli lipussa/lahjakortissa on pidempi voimassaoloaika ko. ajan puitteissa aina vuodelle 2021
  • Voimassa olevien kausikorttien jäljellä oleva aika hyvitetään asiakkaille

Vastaamme kysymyksiin ja palvelemme teitä sähköpostitse info.tampere@superpark.fi ja
puhelimitse 040 777 7521 (arkisin klo 9-17 välillä).

Lämmin kiitoksemme kaikille teille superliikkujille kuluneista vuosista ja lämpimästi tervetuloa viihtymään muihin Suomen SuperParkeihin!

Koko Tampereen tiimin puolesta  💜

Kaisa,
SuperPark Särkänniemen puistonjohtaja

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.