Joulu on taas, joulu on taas,
juhlat täynnä riemuu

Takaisin puiston sivulle
SP_pikkujoulu_iso_naytto

ONKO TYÖPAIKAN PIKKUJOULUOHJELMA VIELÄ MIETINNÄSSÄ?

EI HUOLTA, YLLÄTÄ TYÖKAVERIT SUPERPARKIN LIIKUNNALLISILLA JA OHJATUILLA AKTIVITEETEILLA.

Ohjattu ryhmäkisailu

SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän STARA. Ohjattu kisailu vie joukkueet kokeilemaan puiston eri lajeja ja ottamaan mittaa toisista joukkueista. Hymy huulilla totta kai! Oman joukkueen huima kannustus nostattaa kisailijoiden suoritukset omiin sfääreihin! SuperParkin ohjaaja vetää kisailuja, opastaa eri aktiviteeteilla ja tsemppaa joukkueita kisailujen aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisailujen jälkeen.

SuperKisailun kesto n. 90 min, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon ottamaan revanssia ja kokeilemaan myös muita aktiviteettipisteitä. Kisailu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Hinta 28 €/henkilö

******************

Ohjattu ryhmäkisailu pienellä herkkunapostelulla

Edellä mainittu ohjattu ryhmäkisailu sekä lisäksi kisailun jälkeen pieni suolainen herkkunapostelu glögeineen ja virvoitusjuomineen.

Herkkunaposteluun on valittavissa joko Mozzarellatikut 5 kpl tai Sipulirenkaat 12 kpl tai Kananugetit 5 kpl. Lisäksi tulee nachot ja omavalintainen dippi.

Hinta 37 €/henkilö

*******************

Ota yhteyttä ja varaa oma pikkujouluohjelma info.kalajoki@superpark.fi tai numerosta 040 826 3766

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.