SuperCorner
Pitkälahti

SuperCorner Pitkälahden toiminta on päättynyt 31.8.2019.

SUPERCORNER PITKÄLAHDEN TOIMINTA on päättynyt 31.8.2019.

PEEÄSSÄ LAKKAUTTAA SUPERCORNER PITKÄLAHDEN LISENSSILIIKETOIMINNOT – TILAAN AVATAAN WÜRTH -MYYMÄLÄ.

PeeÄssä lakkauttaa SuperCorner Pitkälahden liiketoiminnan 31.8.2019. Syksyn aikana Würth Oy avaa tilaan teknisen tukkukaupan myymälän.

SuperCornerin lakkauttamisen syyt ovat puhtaasti liiketaloudelliset syyt. Yhteistoimintaneuvotteluissa 1.7.2019 todettiin, että lakkauttamisella ei ole henkilöstövaikutuksia, vaan kaikkien työntekijöiden sopimukset jatkuvat ennallaan, liikennemyymälätyöntekijöinä ABC Pitkälahdessa. SuperCorner on työllistänyt osa-aikaisesti 6 henkilöä.

SuperCorner liiketoimintaa olemme harjoittaneet vajaat 5 vuotta SuperPark tuotemerkkilisenssi -yhteistyön kautta toimien itse operaattorina puistossa. SuperCorner sisäaktiviteettipuiston alku oli kaupallisesti vauhdikas ja puiston palvelut erittäin pidettyjä asiakkaidemme keskuudessa. Puistossa on paljon kanta-asiakkaina lähialueen nuoria, jotka käyttävät puistoa kokoontumis- ja harrastetilanaan. Lisäksi syntymäpäiväpaketit ovat olleet todella suosittu palvelu lapsiperheiden parissa. Kilpailutilanteessa pari vuotta sitten tapahtuneet merkittävät muutokset vaikuttivat kannattavuuteen ja asiakasvirtoihin ja nyt oli oikea aika miettiä tilaan muuta toimintaa. Olen iloinen, että tilaan löytyi ”lennosta” halukkaita vuokralaisia, joiden avulla Pitkälahden palvelukeskittymä kasvattaa edelleen vetovoimaansa – kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen.

SuperPark Oy jatkaa liiketoimintaansa Suomessa yhdellätoista paikkakunnalla. Kuopion alueen lähimmät SuperPark yksiköt löytyvät Tahkolta, Jyväskylästä ja Vuokatista. Konseptimme on laajentunut
kahden viime vuoden aikana myös Aasiaan – kertoo SuperPark Oy:n perustajaosakas Taneli Sutinen. Kaksi viikkoa sitten avasimme uusimman puistomme Shanghaihin. Haluan kiittää Osuuskauppa PeeÄssää hyvästä yhteistyöstä SuperCorner Pitkälahdessa. Yksikkö oli meidän ensimmäinen lisenssiliiketoimintaan pohjautuva puisto ja toimi myös meille hyvänä pilottiympäristönä.

Lisätietoja
Ville Puustinen, Toimialajohtaja, Osuuskauppa PeeÄssä, 0447197996, ville.puustinen@sok.fi
Sutinen Taneli, Father Of SuperPark, Superpark Oy, 0405249928, taneli.sutinen@superpark.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.