1. Järjestäjä

SuperPark Oy
Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
Suomi

 

2. Osallistumiskelpoisuuden rajoitus

Balance Board Challenge -kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät saa osallistua henkilöt, jotka ovat olleet mukana kilpailun suunnittelussa. Tämä koskee niin SuperPark Oy:n henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään kuin kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökuntaa perheenjäsenineen.

 

3. Kilpailuaika

Kilpailu voimassa 24.6.-7.8.2019. Osallistumistakilpailuun ei hyväksytä kilpailuajan päättymiseen jälkeen.

 

4. Kuinka osallistut Balance Board Challenge -kilpailuun?

Kilpailuun voi osallistua vain SuperParkien Balance Board Challenge -alueella seuraavissa SuperParkeissa: Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti. Kampanja-aikana 24.6.-7.8. joka päivä klo 14 jokaisessa em. puistossa alkaa Balance Board Challenge -kilpailu, johon osallistumalla ja yhteystiedot jättämällä voi osallistua palkintojen arvontaan. Arvontaan osallistuminen edellyttää puistolipun ostamista ja  osallistumista Balance Board Challengeen.

Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt samalla tällä sivulla asetetut ehdot.

 

5. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

SuperPark ei julkaiste Balance Board Challenge -kisaan osallistuneiden nimiä, kuvia tai muuta materiaalia ilman osallistujan erillistä lupaa.

 

6. Kilpailun palkinnot

Pääpalkinto:
Voittaja palkitaan Aurinkomatkojen matkalahjakortilla, jonka arvo on 2 500 €. Lahjakortti toimitetaan voittajalle sähköpostitse ja se on voimassa 2 vuotta lahjakortin myöntämisestä.

Lisäksi pääpalkinto sisältää 520 € arvoisen lahjakortin Kanarialla sijaitsevaa Surf Maspalomas -surffikouluun. Surffikoulun lahjakortti on voimassa 31.8.2020 saakka.

Voittaja on itse vastuussa matkan ja surffikoulun varaamisesta ja muista matkajärjestelyistä.

Pääpalkinnon arvontapäivä: 8.8.2019

 

Kuukausipalkinto:
Kaikkien SuperPark-puistoissa kisaan osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain 2 x Balance Board -lauta (1 kpl/voittaja) Laudan arvo 190 €/kpl.

Kuukausipalkintojen arvontapäivät: 1.7., 5.8. ja 8.8.

 

Viikkopalkinto:
Kaikkien SuperPark-puistoissa kisaan osallistuneiden kesken arvotaan viikoittain 1 x kuukausikortit perheelle (4 kuukausikorttia/voittaja). Kuukausikorttien arvo 59€ x 4 = 236€.

Viikkopalkintojen arvontapäivät: 1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7. ja 8.8.

Kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan suoraan voittajille.

Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. SuperPark maksaa mahdollisen arpajaisveron.

 

7. Kilpailun järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

SuperPark ei vastaa millään tavoin palkintomatkalla mahdollisesti tapahtuneista vahingoista tai onnettomuuksista.

 

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.