Kurssit ja leirit
SuperPark Särkänniemi

SuperPark Särkänniemen kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu lasten ja nuorten  sekä aikuisten SuperMove-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

Takaisin puiston sivulle
streetgame-1

SUPERMOVE

Kymmenen treenikertaa sisältävä ohjattu SuperMove-kurssi auttaa oppimaan monipuolisesti erilaisia taitoja ja temppuja mielenkiintoisessa ympäristössä – kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Tarjolla on kolme eri ikäryhmää: 5-6v, 7-10-v ja 11-13-v.

Aikataulu: Kurssit alkavat viikolla 4 (21.1. alkavalla viikolla). HUOM! Hiihtolomalla (viikko 9) ei ole kurssia.

Ryhmä 7-10 -vuotiaat:
keskiviikko klo 17.30-18.30

Ryhmä 11-13 -vuotiaat:
torstai klo 18.30-19.30

Hinta 170 € sisältää (kevät 2019):
10 ohjattua 60 min treeniä (5-6 vuotiailla treeni kestää 45 min)
Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden (HUOM! 5-6 vuotiailla pitää olla aikuinen puistossa mukana, jos puistoon tulee jo ennen kurssia tai jää sen jälkeen. Aikuinen pääsee kurssipäivänä veloituksetta puistoon 5-6 v kurssilaisen kanssa.)

Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä

SuperPark Särkänniemi pidättää oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja SuperPark Särkänniemen ohjatuista kursseista:
kurssit.tampere@superpark.fi
+358 400 237 222

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Valitse ryhmä ja ilmoittaudu

Ilmoittaudu kurssille

Kurssit vaativat vähintään kuusi ilmoittautunutta toteutuakseen. Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. SuperPark Särkänniemi pidättää oikeudet muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.