SUPER SUMMER 2019 ON TÄÄLLÄ!

Hyppää kesämeiningin aallonharjalle ja käännä balanssit kaakkoon, sillä Super Summer 2019 valtaa SuperParkit ennennäkemättömällä tavalla!

Kesytä tasapainolauta hauskassa Balance Board -haasteessa ja voita messeviä palkintoja –
päävoittona koko perheen surffiloma Kanarialle!

Nauti letkeästä biitsitunnelmasta, anna aaltojen keinuttaa ja ota suunnaksi SuperPark!

Balanssit kaakkoon

Balance Board Challenge starttaa puistoissa joka päivä klo 14.00.

Balance Board Challenge on koko perheelle sopiva tasapainolautahaaste, jonka vaikeusasteen määräät sinä itse. Hyppää laudalle ja anna aaltojen keinuttaa!

Osallistu suorituksesi jälkeen arvontaan, sillä palkinnot ovat kuumia kuin rantahiekka Kanarialla. Oh la la!

Viikkopalkintoina osallistujien kesken arvomme kuukausikortteja koko perheelle, kuukausipalkintoina Balance Board -lautoja ja kesän kruununa arvomme surffiloman Kanarialle koko perheelle (arvo yli 3 000 €)!

Balance Board Challenge -kampanja voimassa ajalla 24.6.-7.8.2019 ja seuraavissa SuperParkeissa: Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

Lue arvonnan säännöt täältä.

SSP19-web-1920x1080

NAPPULALIPPU LIIKUTTAA

Kaksi yhden hinnalla!

Nappulalippu on alle 7-vuotiaan ja hänen täysi-ikäisen huoltajansa yhteislippu. Ja mikä parasta, ennakointi kannattaa: hanki nappulalippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta 17-19 €.

Nappulalippu on käytettävä 24.6.-31.8.2019 välisenä aikana. Nappulalippu-kampanjassa eivät ole mukana SuperPark Vuokatti ja SuperCornerit Pitkälahti ja Tahko.

verkkokauppaan mars

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.