Frågor och svar

SuperPark Särkänniemi

Tillbaka

Finns det en åldersgräns i SuperPark?

SuperPark är öppen för besökare i alla åldrar, men barn under 7 år ska ha sällskap av en vuxen. Barn under 4 år vistas i parken gratis med en vuxen. I SuperPark finns det massor av mångsidiga aktiviteter som passar besökare i alla åldrar, men kom ihåg att det finns vissa gränser av säkerhetsskäl. All children under 15 year must use helmet while skating or scooting.

Var kan jag förvara mina tillhörigheter?

Vid receptionen finns det klädhängare och låsbara skåp. Nyckel till de låsbara skåpen fås från receptionen mot en deponering av 1€. Vissa av skåpen kan låsas med armbandet som är inträdesbevis till parken.Det finns ett skåp för utomhusskor i anslutning till entrén. Vi rekommenderar att du lämnar alla värdesaker i ett låsbart skåp innan du går in på parken. SuperPark tar inget ansvar för förlorad eller sönderslagen tillgång.

Hur ska jag klä mig i SuperPark? Behöver jag ta med mig egen utrustning?

I parken rör du dig med inneskor, innetossor eller i strumpor. Vi rekommenderar att du klär dig i bekväma kläder. I Game Arenan får du låna all utrustning som du behöver. I Freestyle Hall får du låna rullbrädor, scootrar, hjälmar och skydd. All utrustning ingår i biljettpriset. Om du vill kan du ta med dig egen utrustning, exempelvis rullbräda, scooter och skydd.

Vad får jag med endagsbiljetten?

Med en endagsbiljett kan du vistas i parken hela dagen: i Adventure Area, Game Arena och Freestyle Hall. All utrustning du behöver ingår i biljettpriset.

The Särkänniemi amusement park fee is not included to SuperPark fee.

Om jag behöver första hjälpen?

Vänd dig till vår personal om det inträffar en olycka eller du blir i behov av sjukvård av andra skäl.

Var kan man äta?

Restaurang Robson’s erbjuder vad du behöver. Restaurangen erbjuder smakrika rätter och förfriskningar. I vårt café kan du hitta kaffe, te och alla sorters salta och söta snacks. Notera att mat och dryck inte är tillåtna att föra med in i parken, förutom en vattenflaska. Man behöver ingen biljett för att komma till Robson’s.

Är SuperPark på sociala medier?

Jovisst! Gilla oss på Facebook, följ oss på Instagram @sprprk och med hashtaggen #SPRPRK får du se vad som pågår överallt i landet. Du kan också prenumerera på information via YouTube som SuperPark Finland.

Försäkrar SuperPark sina besökare?

Alla besöker SuperPark på egen risk. Om något inträffar som beror på defekt utrustning så är tillverkaren skyldig att kompensera för uppkomna skador.

Var kan fråga efter saker jag förlorat?

Förfrågningar kan ställas till SuperPark via e-post: info.tampere@superpark.fi

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.