Syyslomalla Superparkiin

Perheen kesken tai kaveriporukalla – hauskuus on taattu!

Syyslomalla on monta hyvää syytä pitää lystiä liikkuen. Säävarma SuperPark käy peuhupaikaksi porukalle kuin porukalle. Tarjolla on myös etätyömahdollisuus työssäoleville. Olemme auki aamusta iltaan!

 

Liput syyslomailoitteluun Löydä lähin puistosi

Sparkkausta aamusta iltaan

Syyslomalla pidämme SuperParkit auki aamupäivästä iltaan saakka – kotona tai majapaikassa kerkeää käydä vain nukkumassa.

Tiesithän, että SuperParkin päiväranneke on voimassa koko päivän? Välillä voit poistua puistosta vaikka päiväunille ja palata takaisin kuluttamaan loputkin energiat ennen iltatoimia.

 

Tarkista SuperParkien aukioloajat täältä
Superpark_syysloma2017_FBlinkad_aikuiset2-2

ETÄTYÖ SUPERPARKISSA

SuperPark tarjoaa ratkaisun loma-ajan haasteeseen sovittaa yhteen vanhempien työt ja lasten lomat. Tarjoamme lomaviikkojen ajaksi työssä oleville vanhemmille etätyömahdollisuuden.

Lapset liikkumaan ja työt edistymään etänä! Varsinaiset etätyötilat löytyvät SuperPark Espoosta, Vantaalta ja Särkänniemestä. Muissa SuperParkeissa työskentelymahdollisuuden tarjoavat ravintola Robson’sin tilat.

SP_3F2KAUSARI_1920x1080_uutiskirje

Kausikortti syyslomaksi

Supervinkki syyslomaviikolle: Osta lapsille kausikortit. Näin tekemistä riittää jokaiselle päivälle ja kukkarokin kiittää tästä ratkaisusta. Syksyn uutuuden 3 for 2 -kausikortin sekä muut lipputuotteet hankit kätevästi verkkokaupasta.

Verkkokauppaan
SP_Sparkkauspotti_vaaka

Sparkkauspotti

Syyslomakauden päräyttävin arvontakone

Sparkkauspotti heittää laariin joka arkipäivä uuden arvonnan ja palkinnot ovat suunnattoman fantastisia ja pilviä hipovan ruhtinaalisia! Jaossa on muun muassa privavuoroja SuperParkiin, vuoden tuotteet yhteistyökumppaniltamme, kasapäin SuperPark-kamaa ja selän notkolle vievän painoinen kassi täynnä kaikkea kivaa.

Sparkkauspotti pyörii SuperPark Suomi -facebook-sivulla ja #SPRPRK-instagram-tilillä. Ensimmäinen sparkkauspotti pyörähtää käyntiin maanantaina 8.10.

Facebook Instagram

SPV_syysloma_1920x10803

Mummit ja ukit mukaan

SuperParkissa on huimasti tekemistä koko perheelle, myös isovanhemmille!

Napatkaa isovanhemmat mukaan, sillä lokakuussa mummot ja vaarit liikkuvat maksutta. SuperParkeissa on monenlaisia aktiviteetteja, joista kaikki varmasti löytävät oman tapansa liikkua. Seikkailumieltä reppuun ja menoksi!

Etu ei voimassa SuperCorner Pitkälahdessa.

Muulle poppoolle liput kätevästi täältä

 

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.