SuperPark Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen – toiminta puistoissa jatkuu

SuperPark Oy on tänään 6.11.2020 jättänyt hakemuksen yrityssaneeraukseen koronavirusepidemian aiheuttaman tilanteen seurauksena. Tavoitteena on tervehdyttää talous ja jatkaa puistojen toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Yrityssaneerausmenettely ei koske SuperPark Oulu Oy:ta eikä itsenäisiä lisenssiyrittäjiä Hyvinkäällä, Mikkelissä, Kalajoella ja Tahkolla.

Kaikki Suomen kahdeksan Superparkia ja SuperCorneria palvelevat vieraitaan tuttuun tapaan. Aukioloajat voit tarkistaa täältä. Puistoissa on lisätty mahdollisuuksia myös yksityisvuoroihin. Ennalta ostettuja lahjakortteja ja lippuja voi käyttää normaalisti voimassaoloaikojen puitteissa. Joulun alla on tulossa tarjontaan lahjatuotteita vuodelle 2021.

”Uskomme konseptiimme ja haluamme tarjota mahtavia liikuntakokemuksia kaikenikäisille asiakkaillemme myös jatkossa. Epidemia-aikana olemme rajanneet liikkujien määrän puoleen normaalista, jotta puistoissamme on vastuullista viihtyä. Kaikki aktiviteetit ovat käytössä ja hygieniasta huolehditaan korostuneesti”, kuvailee Juha Tanskanen, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja.

Tutustu toimintamalliin, jolla varmistamme antoisan ja turvallisen vierailun.

Lisätietoja:
Asiakaskokemusvastaava Kirsi Ojakoski, 040-849 1182, kirsi.ojakoski@superpark.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.