Asiakastiedote

28.11.2020, päivitetty 19.1.2021

SuperPark Vantaa, Turku, Vuokatti sekä SuperCorner Mikkeli suljettuna koronatilanteen vuoksi

Alueellisten viranomaissuositusten mukaisesti puistomme Vantaalla, Turussa, Vuokatissa ja Mikkelissä ovat väliaikaisesti suljettuna. Lämmin kiitos teille kärsivällisyydestä toimia vastuullisesti yhdessä. Jaksetaan vielä 💜 Arvioidut avauspäivämäärät voit tarkistaa puiston omilta sivuilta. 

  • Lahjakortteihin ja lippuihin, jotka ovat umpeutumassa joulu- ja tammikuussa, on automaattisesti lisätty voimassaoloaikaa 28.2.2021 asti.  Vantaan puiston osalta voimassaoloa on pidennetty 15.4.2021 asti remontista johtuen. Lue lisää täältä.
  • Kausikortit ovat tauolla veloituksetta! Kortit aktivoituvat automaattisesti sinä päivänä, kun oma lähipuisto avataan.
  • Varatut syntymäpäiväjuhlat voi siirtää tulevaisuuteen tai ennalta suoritettu varausmaksu muutetaan lippuihin, jotka ovat voimassa vuoden.
  • Ohjatut kurssit keskeytetään toistaiseksi ja jatketaan loppuun puistojen avauduttua.

Lisätietoja saat paikallisesta puistosta:
info.vantaa@superpark.fi /  info.oulu@superpark.fi / info.mikkeli@supercorner.fi / info.turku@superpark.fi / info.vuokatti@superpark.fi

Puistomme Oulussa, Hyvinkäällä, Tahkolla ja Kalajoella ovat AUKI. Käytössämme on vastuullinen toimintamalli, jossa liikkujien määrä on puolitettu ja hygieniaa tehostettu.  Lämpimästi tervetuloa.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.