Kurssit ja leirit
SuperPark Vantaa

SuperPark Vantaan kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja kursseista: ryhmat.vantaa@superpark.fi

gym-3

SUPERMOVE

Kymmenen treenikertaa sisältävä ohjattu SuperMove-kurssi auttaa oppimaan monipuolisesti erilaisia taitoja, temppuja ja palloilulajeja mielenkiintoisessa ympäristössä – kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa.

Kurssit jatkuvat taas 2019! Ilmottautuminen alkaa myöhemmin.

Ryhmät:

SuperMove 5-6v

SuperMove 7-9v

SuperMove 10-13v

Hinta 170€ sisältää:

  • 10 ohjattua treeniä
  • Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ohjattua osuutta.
  • HUOM! 5-6 vuotiailla pitää olla aikuinen puistossa mukana, jos puistoon tulee jo ennen kurssia tai jää sen jälkeen
  • Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä

Ilmoittautuminen:
Valitse sopivin viikkotunti ja ilmoittaudu mukaan sivun alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssit vaativat vähintään 8 ilmoittautunutta toteutuakseen, toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. SuperPark Vantaa pidättää oikeudet muutoksiin. Kursseja ei järjestetä koulujen lomaviikoilla tai juhlapyhinä.

Lisätietoja SuperPark Vantaan ohjatuista kursseista:

ryhmat.vantaa@superpark.fi

Valitse ryhmä ja ilmoittaudu
fortuna-1

SUPERFAMILY

Ohjattu ja monipuolinen kurssi sisältää kymmenen treenikertaa (a’40 min). Lapset oppivat yhdessä vanhemman kanssa motorisia taitoja kuten kiipeilyä, hyppimistä, kuperkeikkoja, heittämistä ja mailankäsittelytaitoja monipuolisessa ympäristössä, kokeneen ja koulutetun henkilökunnan ohjauksessa. Uusia taitoja lapselle, vinkkejä aikuisille, iloa ja yhdessä onnistumista.

Lähin SuperFamily-kurssi käynnistyy 31.8.2018 SuperPark Espoossa.

Lue lisää

Ilmoittaudu kurssille

Kurssit vaativat vähintään kuusi ilmoittautunutta toteutuakseen. Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. SuperPark Vantaa pidättää oikeudet muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.