SuperPark Espoo
Yrityksille

Espoon Friisilässä sijaitseva SuperPark Espoo on loistavien kulkuyhteyksien päässä niin autolla kuin julkisella liikenteelläkin. SuperPark Espoo on 4500 m² kokoinen paikka, jossa aikuiset voivat liikkua ja viihtyä yhdessä hauskaa pitäen! Meillä voit järjestää virkistyspäivät, kokoukset, seminaarit tai vaikka iloiset perhetapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, helposti ja vaivattomasti. SuperParkissa on nykyaikaiset ja elämykselliset tilat, laadukas catering ja ohjelma kaikki saman katon alla. SuperPark Espoon yhteydessä on parkkihalli, jossa pysäköinti on asiakkaillemme maksutonta.

Takaisin puiston sivulle

Kokoustilat

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään!

supermeeting1

SUPERMEETING-TILA

Tyylikäs SuperMeeting- tila on SuperPark Espoon isoin kokoustila. Tila on avara ja monikäyttöinen, joka on täydellinen ratkaisu mm. kokouksiin, tiimipäiviin, asiakastilaisuuksiin, luentoihin ja koulutuksiin. Tilassa voi järjestää illallisen tai vaikka pikkujoulut!

• 120 neliömetriä – max. 100 hlöä
• 40 hlöä pöytien ääreen / 100 hlöä luentoriveihin
• Wlan, videotykki, ClickShare-näytönjako, 2 langatonta mikrofonia, headset, fläppitaulut

SuperParkista löytyy myös pienempiä 10 ja 20 henkilön kabinetteja, jotka soveltuvat hyvin pienempiin kokouksiin sekä ryhmätyöskentelytiloiksi.

RAVINTOLA ROBSON’S

SUPERPARKIN OMA RAVINTOLA ROBSON’S TAIKOO HERKULLISET JA TERVEELLISET TARJOILUT AAMUSTA ILTAAN

Robson’s tunnetaan terveellisistä herkuista, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Saat meiltä tarjoilut aamusta iltaan, joustavasti toiveidesi mukaan. Runsaat aamiaiset, maittava lounas tai kolmen ruokalajin illallinen – kaikki loihditaan hymyssä suin ja erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Katso menu

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

spb-11

SUPERTREENI

SuperTreeni on tehokas intervallityyppinen kiertoharjoitus, jossa tehdään liikkeitä määrätyn ajan tai liikkeiden määrän mukaan. SuperTreenissä kehitetään kestävyyttä, voimaa, nopeutta, tasapainoa ja liikkuvuutta SuperParkin tiloja ja kehonpainoa hyödyntäen. SuperTreenin tehoa voi vaihdella oman kunnon mukaan helpotetuin liikkein tai harjoitustempoa muuttamalla. Kesto 45 min.

027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES

SUPEROLO

SuperOlon tarkoituksena on työssäjaksamisen ja kunnon kohottaminen sekä yhteishengen nostattaminen – hauskanpitoa unohtamatta! Tunnin aikana ryhmä liikkuu puistossa mukaansa tempaavan ja tsemppaavan ohjaajan johdolla. Tunnin aikana harjoitetaan mm. tasapainoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja lihaskuntoa – huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan. Kesto 60 min.

Osallistujat saavat myös rannekkeen aktiviteettipuistoon, jolla saa jäädä tunnin jälkeen testaamaan kaikkia muitakin puiston aktiviteetteja – vaikka koko loppupäiväksi!

frisbee-1

SUPERKISAILUT

SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen tiimikisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!  Kesto 90 min.

SuperParkin ohjaaja vetää kisailuja, opastaa eri aktiviteeteilla ja tsemppaa joukkueita kisailujen aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisailujen jälkeen. SuperKisailijat saavat myös rannekkeen aktiviteettipuistoon, jolla saa jäädä kisailujen jälkeen testaamaan kaikkia muitakin puiston aktiviteetteja – vaikka koko loppupäiväksi!

Esimerkkilajeja:

Puttimestari – Miten varmasti golfputit uppoavat koloihin? Tässä keskitytään!

Donkkausdiivat – Koripallopelissä pistetään heittotarkkuus testiin – kenellä menee sukkana sisään?

Rohkeat rallikuskit – Huippuhauskassa polkuautoviestissä selvitetään missä joukkueessa on todelliset rallikuskit!

SuperStepperi – Speden Speleistäkin tuttu nopeuspeli on saanut liikunnallisen version! Nyt kinttuihin vauhtia!

Ota yhteyttä

Kun suunnittelet tilaisuuttasi, toivotan sinut tervetulleeksi käymään paikan päällä SuperPark Espoossa.
Suunnitellaan yhdessä tilaisuutenne juuri teille sopivaksi.

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne minulta. Löydät yhteystietoni alta.

Tapaamisiin!

Terveisin, Jenna

 

Jenna Mäntynen

Markkinointi- ja myyntipäällikkö
+358 40 762 4322
jenna.mantynen@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.
  • Yhteystietoni

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.