SuperPark Jyväskylä
Yrityksille

SuperPark Jyväskylä on loistavien kulkuyhteyksien päässä niin autolla kuin julkisella liikenteelläkin. SuperPark Jyväskylä on 2800 m² kokoinen paikka, jossa aikuiset voivat liikkua ja viihtyä yhdessä hauskaa pitäen! Meillä voit järjestää virkistyspäivät, kokoukset, seminaarit tai vaikka iloiset perhetapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, helposti ja vaivattomasti. SuperParkissa on nykyaikaiset ja elämykselliset tilat, laadukas catering ja ohjelma kaikki saman katon alla. SuperPark Jyväskylä yhteydessä on parkkihalli, jossa maksat pysäköinnistä 1€/h.

Takaisin puiston sivulle

Kokoustilat

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Jyväskylän kokoustiloihin.

RAVINTOLA ROBSON’S

RAVINTOLA ROBSON’S ON KULMIEN MUKAVIN RAVINTOLA JYVÄSKYLÄSSÄ

Robson’sin tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista loihditut annokset auttavat jaksamaan SuperParkin aktiviteettien parissa.

Sisäaktiviteettipuiston yhteydessä sijaitseva ravintola on avoinna arkisin 13-19.00, lauantaisin 11-19, sekä sunnuntaisin 11-18.00.

GRILL

Mehevän reilut hodarit, herkulliset supersalaatit ja pastat ovat ykkösherkkuja, joita voit maustaa mielesi mukaan talon dipeillä.

 

CAFE

Juuri keitetty kahvi ja suolaiset tai makeat purtavat rauhoittavat hetkeksi puiston hulinalta.

TERVETULOA HERKUTTELEMAAN!

 

Kaikki alla olevan listamme annokset onnistuu saada gluteenittomina sekä myös laktoosittomina (ilman juustoa). Mainitsethan erityisruokavaliosta ravintolan kassalle ennen aterian tilaamista.

 

Katso menu

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES

SUPEROLO

SuperOlon kesto on tunti. Tunnin aikana toimintoja tehdään ympäri puistoa monia eri ominaisuuksia ja taitoja haastaen sekä kehittäen. Tunnin tavoitteena on palauttaa lihasmuistista mm. tasapainoa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja notkeutta, huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan.

spb-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

Petri Manninen

Myyntipäällikkö
+358 44 0980 089
petri.manninen@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.
  • Yhteystietoni

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.