SuperPark Särkänniemi
Yrityksille

SuperPark tarjoaa hauskoja seikkailuja yritysryhmille. Järjestä vallattomat virkistyspäivät, liikunnalliset tyhy-päivät, aktiivinen kokous, vauhdikkaat pikkujoulut tai ikimuistoiset perhepäivät SuperParkissa – helposti ja mukavasti. SuperParkiin voivat tulla kaikenkuntoiset liikkujat, meillä jokainen kävijä löytää oman tapansa liikkua ja pitää hauskaa.

SuperPark Särkänniemi sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa Särkänniemen alueella loistavien ajoyhteyksien ja julkisen liikenteen päässä. Meillä voi järjestää kokoukset, seminaarit ja iloiset tapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. SuperParkissa nykyaikaiset ja elämykselliset tilat, maukkaat tarjoilut ja ohjelma ovat kaikki saman katon alla

Takaisin puiston sivulle

Kokoustilat

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Särkänniemen kokoustiloihin.

srk-neukkari-3

SUPERMEETING-AUDITORIO

SuperMeeting-auditoria on SuperPark Särkänniemen isoin kokoustila.Tilasta löytyy istumapaikat 42 osallistujalle.

  • Videotykki, ClickShare-näytönjako
  • Wlan
  • Fläppitaulu
  • kokousjuomat jääkaapista
srk-neukkari

SUPERPARK-KABINETTI

SuperPark kabinetti on pienemmälle kokousväelle soveltuva tila. Se soveltuu myös ruokailuun, kahvihetkiin tai taukotilaksi.

  • Wlan
  • Tarpeiden mukaan liikuteltavat pöydät
  • 55 tuumainen näyttö, johon oma kannettava yhdistettävissä HDMI-kaapelilla

Kysy myös muita rentoon kokoustamiseen sopivia pienempiä kabinettejamme, jotka käyvät myös ryhmätyö-, ruokailu- tai kahvitilaksi.

RAVINTOLA ROBSON’S

SUPERPARKIN OMA RAVINTOLA ROBSON’S TAIKOO HERKULLISET JA TERVEELLISET TARJOILUT AAMUSTA ILTAAN

Robson’s tunnetaan terveellisistä herkuista, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Saat meiltä tarjoilut aamusta iltaan, joustavasti toiveidesi mukaan. Runsaat aamiaiset, maittava lounas tai kokouskahvit – kaikki loihditaan hymyssä suin ja erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

company1

SUPEROLO

SuperOlon kesto on tunti. Tunnin aikana toimintoja tehdään ympäri puistoa monia eri ominaisuuksia ja taitoja haastaen sekä kehittäen. Tunnin tavoitteena on palauttaa lihasmuistista mm. tasapainoa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja notkeutta, huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan.

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne yhteyshenkilöiltämme. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

Myynti

myynti.tampere@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.
  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.