tehdään yhdessä hyviä tekoja

Lahja, joka liikuttaa kahdesti 

Osta yrityslahjaksi SuperPark-lippuja – SuperPark lahjoittaa
saman määrän lippuja valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.

Edistä henkilöstösi, asiakkaidesi, yhteistyökumppanisi ja muiden tärkeiden sidosryhmiesi hyvinvointia hauskalla ja liikunnallisella joululahjalla. Pääsylippu SuperParkiin sopii kaikille ja kannustaa saajaa viettämään liikunnallista aikaa yhdessä läheistensä kanssa.

Hyvä kiertämään -yrityslippu tuottaa hyvää mieltä sekä lahjan antajalle että saajalle, mutta myös valitsemallenne hyväntekeväisyyskohteelle. Tilaa liput alla olevalla lomakkeella. Me toimitamme lahjaliput postitse sekä teille että hyväntekeväisyyskohteelle. Lipputilauksella ei ole minimitilausmäärää. Liput käyvät kaikkiin Suomen SuperParkeihin ja ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.
Yksittäisen lipun hinta on 19 €/kpl ja perhelipun (4 hlöä) 65 €.

Mihin hyväntekeväisyyslippuja voi lahjoittaa? Kohteena voi olla esimerkiksi koulu, urheiluseura, vapaaehtoistoimijat… Jos kohteen valitseminen tuntuu haasteelliselta, voit antaa SuperParkin valita se puolestasi. Huomioithan kuitenkin, että hyväntekeväisyyskohde ei voi olla yksityishenkilö.

  • Tilaajayrityksen tiedot

  • Yrityksen laskutustiedot

  • Hyväntekeväisyyskohteen tiedot

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.