Ajankohtaista SuperPark Kalajoki

Takaisin puiston sivulle
superrace_netti

SuperRace

SuperRace on hyväntuulinen ja leikkimielinen tiimikisa, joka kohottaa tunnelman lisäksi myös ryhmän yhteishenkeä. SuperRace kisaan on koottu mitä mielenkiintoisempia aktiviteetteja vihjeineen, ja välillä jopa lisäaktiviteetteineen. SuperRace vie joukkueet kokeilemaan puiston eri lajeja sekä ottamaan mittaa toisista joukkueista. Hymy huulilla totta kai! Oman joukkueen huima kannustus nostattaa kisailijoiden suoritukset huipputasolle!

SuperParkin ohjaaja vetää kisaa, opastaa eri aktiviteeteilla ja tsemppaa joukkueita kisan aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisan jälkeen.

SuperRace kisan kesto on n. 1,5 – 2 tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon ottamaan revanssia ja kokeilemaan myös muita aktiviteettipisteitä. Kisa sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Tule yhdessä porukalla – haasta työkaverit, kaverit tai vaikka sukulaiset hyväntuuliseen ja leikkimieliseen SuperRace kisaan. Kuka voittaa SuperRace kisan? Kenen tiimin nimi loistaa listan kärjessä?

Ota yhteyttä ja varaa omalle porukallesi aika kisailuun joko info.kalajoki@superpark.fi tai
numerosta 040 826 3766. Hinta on 28 €/osallistuja.

SPVU-perheaamu_S19_FB-promo-1024x576

PERHEAAMUISSA ILAKOIDAAN JÄLLEEN SYKSYLLÄ 2020

SuperPark Kalajoen perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki, alle kouluikäiset taapertajat ja heidän huoltajat.  Perheaamuja järjestetään syksyn aikana kerran kuussa ja toivomme niiden innostavan pienten lasten perheitä iloiseen liikkumiseen. Perheen koko on 2-5 henkilöä (1-2 aikuista ja 1-4 alle 7 v. lasta).

Lipun hinta on superedullinen 16 €/perhe

Perheaamut syksyllä 2020:

ke 26.8. klo 10-12
ke 16.9. klo 10-12
ke 7.10. klo 10-12

Käytännön ohjeita:

– SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla
– Vesipullo on hyvä ottaa mukaan
– Mikäli omat rattaat ovat mukana, huolehdithan renkaiden siisteydestä

Käytössämme on edelleen toimintamalli, jossa teidän liikkujien turvallisuus ja terveys ovat etusijalla. SuperParkiin tullaan VAIN terveenä!

SuperPark Kalajoki pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.