Ajankohtaista SuperPark Kalajoki

Takaisin puiston sivulle
pikkujoulu_21

NYT POMPPIA SAA, NYT MELUTA SAA

JÄRJESTÄ SUPERSANKAREIDEN PIKKUJOULU MEILLÄ

Lasten ilo on etusijalla juhlassa kuin juhlassa. Meillä järjestät helposti lasten omat pikkujoulut. Supersankareiden pikkujoulupaketti sisältää rannekkeen aktiviteettipuistoon, ohjatun aktiviteetin (n. 15 min), jouluiset herkkutarjoilut tonttulakkia unohtamatta.

Lasten pikkujoulupaketin hinta on 28 €/hlö, minimimäärä 6 lasta.

Puistorannekkeet ovat voimassa koko päivän, joten puistoon voi saapua jo hyvissä ajoin ennen pikkujoulujen alkua ja jatkaa ilonpitoa vaikka iltaan asti.

Lasten pikkujouluporukan mukana tulevat aikuiset valvojat pääsevät puistoon veloituksetta (max. 2 henkilöä).

Varauksen voi tehdä info.kalajoki@superpark.fi tai numerosta 040 826 3766

SPVU-perheaamu_S19_FB-promo-1024x576

PERHEAAMUISSA ILAKOIDAAN JÄLLEEN SYKSYLLÄ 2021

SuperPark Kalajoen perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki, alle kouluikäiset taapertajat ja heidän huoltajat.  Perheaamuja järjestetään syksyn aikana kerran kuussa ja toivomme niiden innostavan pienten lasten perheitä iloiseen liikkumiseen. Perheen koko on 2-5 henkilöä (1-2 aikuista ja 1-4 alle 7 v. lasta).

Lipun hinta on superedullinen 16 €/perhe

Perheaamut syksyllä 2021:

ke 15.9. klo 10-12
ke 13.10. klo 10-12
ke 10.11. klo 10-12
ke 8.12. klo 10-12

Käytännön ohjeita:

– SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla
– Vesipullo on hyvä ottaa mukaan
– Mikäli omat rattaat ovat mukana, huolehdithan renkaiden siisteydestä

Käytössämme on edelleen toimintamalli, jossa teidän liikkujien turvallisuus ja terveys ovat etusijalla. SuperParkiin tullaan VAIN terveenä!

SuperPark Kalajoki pidättää oikeuden muutoksiin.

Tervetuloa!

superrace_netti

SuperRace

SuperRace on hyväntuulinen ja leikkimielinen tiimikisa, joka kohottaa tunnelman lisäksi myös ryhmän yhteishenkeä. SuperRace kisaan on koottu mitä mielenkiintoisempia aktiviteetteja vihjeineen, ja välillä jopa lisäaktiviteetteineen. SuperRace vie joukkueet kokeilemaan puiston eri lajeja sekä ottamaan mittaa toisista joukkueista. Hymy huulilla totta kai! Oman joukkueen huima kannustus nostattaa kisailijoiden suoritukset huipputasolle!

SuperParkin ohjaaja vetää kisaa, opastaa eri aktiviteeteilla ja tsemppaa joukkueita kisan aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisan jälkeen.

SuperRace kisan kesto on n. 1,5 – 2 tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon ottamaan revanssia ja kokeilemaan myös muita aktiviteettipisteitä. Kisa sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Tule yhdessä porukalla – haasta työkaverit, kaverit tai vaikka sukulaiset hyväntuuliseen ja leikkimieliseen SuperRace kisaan. Kuka voittaa SuperRace kisan? Kenen tiimin nimi loistaa listan kärjessä?

Ota yhteyttä ja varaa omalle porukallesi aika kisailuun joko info.kalajoki@superpark.fi tai
numerosta 040 826 3766. Hinta on 28 €/osallistuja.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.