Superia yrityksille

Virkistyspäivä, kokous, asiakastilaisuus tai perhepäivä – SuperParkissa järjestät liikuttavan hauskat yritystilaisuudet, joissa viihtyvät kaikki.

“Suosittelemme lämmöllä SuperParkia – tapahtumamme ovat olleet erinomaisesti työyhteisöämme eheyttäviä ja ryhmähenkeämme tiivistäviä.”
– Markku Kaijala, Pro-Source Oy –

Toisia kannustaen

SuperKisailut

“Erittäin hieno ja hyvin järjestetty tapahtuma! Järjestelyt toimivat hyvin, tiedotus pelasi ja ruoka maistui. Onnistunut tapahtuma kaikin puolin.”

“Erittäin hyvä perhepäivä! Hyvä mieli ja kropalle liikettä yhdessä perheen kanssa. Lisää kiitos!”

Rakennusliiton perhepäivä SuperPark Oulussa

Liikuta lahjalla!

Anna asiakkaille ja työntekijöille liikunnallinen elämyslahja! SuperParkin lipuilla ja kausikortilla vaalit vastaanottajan terveyttä, hyvinvointia ja yhteistä aikaa läheisten kanssa. Kukapa ei niistä ilahtuisi?

Lue lisää Osta lahjakortti

groups-small

Virkistyspäivät

SuperParkissa pidät mitä hauskimmat virkistyspäivät ja työhyvinvoinnin tapahtumat. Ohjatuissa aktiviteeteissa on valinnanvaraa leikkimielisistä kisailuista letkeään hyvän olon ohjelmaan. Yksi on kuitenkin varmaa: naurulta ei voi välttyä!

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

sball-2

Perhepäivät

Perhepäivä SuperParkissa on uuden sukupolven henkilöstö- tai asiakastapahtuma, jossa ikimuistoisesta päivästä nautitaan yhdessä perheenjäsenten kanssa. SuperParkin aktiviteetit soveltuvat kaikille – iloisen liikkujan ikään tai kokoon katsomatta.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

companies-meeting

Kokoukset ja seminaarit

SuperPark on liikuttavan hauska kokouspaikka! Meiltä löydät sopivat tilat erilaisiin yritystapahtumiin intiimeistä neuvotteluista useamman sadan hengen seminaareihin. SuperParkissa kokouspäivää keventävät oheisaktiviteetit ovat luontevasti lähellä.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

parties-gallery

Pikkujoulut ja muut juhlat

Etsitkö uniikkia juhlatilaa? SuperParkissa pikkujoulut, läksiäiset ja muut kekkerit saavat supersilauksen. Loihdimme tarjoilut joustavasti teemaan kuin teemaan.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

company1

Asiakastilaisuudet

SuperParkissa asiakastilaisuuden tunnelma on poikkeuksetta vapautunut ja vauhdikas, sillä viihteellinen liikunta tempaa mukaansa kaikki. Saman katon alta saat myös kokoustilat ja tarjoilut, joten kaikki järjestelyt hoituvat muitta mutkitta.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

Viihdyttävää tekemistä kaikille ryhmille

Olipa kyseessä kouluryhmä, urheiluseura tai vaikka polttariporukka, saamme Teidät viihtymään SuperParkissa.

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?