Superia yrityksille

Virkistyspäivä, kokous, asiakastilaisuus tai perhepäivä – SuperParkissa järjestät liikuttavan hauskat yritystilaisuudet, joissa viihtyvät kaikki.

Superpark-btb-stilli-40

Virkistyspäivät

Tervetuloa järjestämään unohtumattomia virkistyspäiviä SuperParkissa – täältä löydät parhaat vaihtoehdot työhyvinvoinnin tapahtumille. Etsitpä sitten rentoa yhdessäoloa tai aktiivisempaa ohjelmaa, meillä on tarjota monipuolisia vaihtoehtoja onnistuneiden tiimitapahtumien järjestämiseen.

SuperPark on täydellinen kohde luomaan iloista ja motivoivaa tunnelmaa työporukan kesken. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotka räätälöidään juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja varmista, että seuraava yritystapahtumanne on ikimuistoinen ja täynnä iloa!

 

sball-2

Perhepäivät

Meillä on ilo tarjota monipuolinen ja ikimuistoinen elämys, joka kutsuu jokaisen perheenjäsenen nauttimaan yhteisestä ajasta ja hauskanpidosta. Aktiviteettimme sopivat kaikenikäisille iloisille liikkujille.

On tärkeää huomioida, että voimme järjestää yrityksellenne tai organisaatiollenne perhepäivän jopa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Tarvittaessa voimme myös huolehtia tarjoiluista, jotka räätälöidään toiveidenne mukaisesti.

Seuraava ikimuistoinen perhetapahtuma odottaa vain yhteydenottoanne. Olemme valmiina luomaan päivästänne ainutlaatuisen ja täynnä iloa missä tahansa valitsemassanne SuperParkissa.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

companies-meeting

Kokoukset ja seminaarit

Liikuttavan hauska tapa järjestää tapahtumia!

SuperPark tarjoaa inspiroivan ja ainutlaatuisen kokouspaikan, josta löydät sopivat tilat monenlaisiin yritystapahtumiin – oli kyse sitten intiimeistä neuvotteluista tai suuremmista, useiden satojen ihmisten seminaareista. SuperParkissa kokouspäivääsi keventävät aktiviteetit ovat aina helposti saatavilla.

Haluatko perinteisen kokouksen vai ehkäpä jotain aivan uutta aktiivisessa ympäristössä? Mikä olisikaan parempi tapa kehittää ideoita kuin trampoliinilla pomppien? SuperPark tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet!

Suunnitellaan yhdessä sellainen kokous, joka jää mieliin pitkäksi aikaa. Olipa tarpeesi millainen tahansa, me luomme kanssasi unohtumattoman kokouskokemuksen.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

parties-gallery

Pikkujoulut

Etsitkö paikkaa, joka tarjoaa juhlillesi jotain ainutlaatuista? SuperParkissa järjestät pikkujoulut, läksiäiset ja kaikenlaiset juhlat saavat täydellisen supersilauksen.

SuperPark mahdollistaa unohtumattoman tilan, missä juhlia voi viettää omalla tyylillä. Tarjoamme joustavasti erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja ja voimme räätälöidä ne juhlan teeman mukaisesti. Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, läksiäiset tai mikä tahansa muu juhla, me autamme luomaan juuri teille sopivan juhlatunnelman.

Tule SuperParkiin ja luo omat uniikit juhlasi!

Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta juhlastasi tulee unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus.

Lue lisää Jätä yhteydenottopyyntö

Liikuta lahjalla!

Anna lahjaksi liikunnallinen elämys! SuperParkin liput ovat täydellinen lahja-ajatus asiakkaille ja työntekijöille. Ne tukevat vastaanottajan terveyttä, hyvinvointia ja tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa läheisten kanssa. Kuka ei ilahtuisi tällaisesta lahjasta? Loistava idea esimerkiksi yrityksen joululahjaksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?