SuperPark Vuokatti
Yrityksille

SuperPark Vuokatti on 8700 m² kokoinen paikka, jossa aikuiset voivat liikkua ja viihtyä yhdessä hauskaa pitäen! Meillä voit järjestää virkistyspäivät, kokoukset, tai vaikka iloiset perhetapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, helposti ja vaivattomasti. SuperParkissa on nykyaikaiset ja elämykselliset tilat, laadukas catering ja ohjelma kaikki saman katon alla. SuperPark Vuokatin yhteydessä on parkkipaikka, jossa pysäköinti on asiakkaillemme maksutonta.

Takaisin puiston sivulle

Kokoustilat

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Vuokatin kokoustiloihin.

supermeeting1

SUPERMEETING-TILA

SuperMeeting-tila on SuperPark Vuokatin iso kokoustila. Se on avara ja monikäyttöinen tila, joka soveltuu kokouksiin, luentotilaksi, iltatilaisuuksiin ja muihin suurempiin tilatarpeisiin. Tilassa voi järjestää illallisen tai vaikka pikkujouludiskon!

  • 40 hengen pöytätilat
  • WLAN
  • Näyttö
  • Fläppitaulut

RAVINTOLA ROBSON’S

SUPERPARKIN OMA RAVINTOLA ROBSON’S TAIKOO HERKULLISET JA TERVEELLISET TARJOILUT AAMUSTA ILTAAN

Robson’s tunnetaan terveellisistä herkuista, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Saat meiltä tarjoilut aamusta iltaan, joustavasti toiveidesi mukaan. Runsaat aamiaiset, maittava lounas tai illallinen – kaikki loihditaan hymyssä suin ja erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Katso menu

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

spb-11

SUPERTREENI

SuperTreeni on tehokas intervallityyppinen kiertoharjoitus, jossa tehdään liikkeitä määrätyn ajan tai liikkeiden määrän mukaan. SuperTreenissä kehitetään kestävyyttä, voimaa, nopeutta, tasapainoa ja liikkuvuutta SuperParkin tiloja ja kehonpainoa hyödyntäen. SuperTreenin tehoa voi vaihdella oman kunnon mukaan helpotetuin liikkein tai harjoitustempoa muuttamalla.

027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES

SUPEROLO

SuperOlon kesto on tunti. Tunnin aikana toimintoja tehdään ympäri puistoa monia eri ominaisuuksia ja taitoja haastaen sekä kehittäen. Tunnin tavoitteena on palauttaa lihasmuistista mm. tasapainoa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja notkeutta, huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan.

SP_supertiimi_kuva1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

sähköposti

myynti.vuokatti@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?