SuperParkissa viihtyvät kaikki!

Koululuokat, seurat ja joukkueet, päiväkodit, synttäri- tai polttariporukat – SuperParkissa viihtyvät ikään tai kokoon katsomatta kaikki.

HUOM! AVAAMME RYHMILLE ETUKÄTEISVARAUKSELLA MYÖS ENNEN VIRALLISTA AVAAMISAIKAA.

 

Hanki liput
foam-2

SUPERLUOKKARETKI

Vauhdikas luokkaretkipäivä on kouluvuoden kohokohta, joka muistetaan varmasti. SuperParkissa jokainen löytää itselleen tekemistä eikä opettajakaan jää ilman hupia.

SuperParkissa onnistuu hauskanpidon lisäksi myös maistuvat ruokailut – kaikki saman katon alla ja samalla varauslomakkeella. Kätevää!

Tutustuaksesi tarkemmin SuperPark-kohtaisiin tietoihin valitse ensin haluamasi puisto. Voit myös jättää suoran yhteydenottolomakkeen. Mainitse lomakkeeseen myös mahdolliset ruokailutoiveet.

Huom! Avaamme ryhmille etukäteisvarauksella myös ennen virallista avaamisaikaa.

 

SuperPark-puistot Jätä yhdeydenottopyyntö
birthday-girls

Syntymäpäivät

SuperParkissa

Puiston täydeltä aktiivista tekemistä ja takuuvarmaa viihtymistä koko synttäriseurueelle. Vähemmän stressiä juhlajärjestelyistä – tällä reseptillä syntyvät synttärit SuperParkissa!

Lue lisää Varaa synttärit

supercamp

SuperKeruu

SuperParkin SuperKeruu-varainhankintaohjelma on loistava mahdollisuus koululuokille ja urheiluseuroille kerätä yhteistä rahapottia.

SuperKeruu-ohjelmalla rahan kerääminen käy näppärästi ja ohjelman edut motivoivat hyvään ja tuottoisaan myyntiin. Yhdessä tehden kohti yhteistä tavoitetta!

 

LUE LISÄÄ

 

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien ryhmätilaisuuksia. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.