Kouluryhmät

Luokkaretki, liikuntapäivä tai oppitunti – monipuolisessa aktiviteettipuistossa sekä opitaan että ilakoidaan. SuperParkissa jokainen löytää mieluisan tavan toteuttaa itseään liikunnallisesti.

Tutustuaksesi tarkemmin SuperPark-kohtaisiin tietoihin valitse ensin haluamasi puisto. Voit myös jättää suoran yhteydenottolomakkeen. Mainitse lomakkeeseen myös mahdolliset ruokailutoiveet.

Huom! Avaamme ryhmille etukäteisvarauksella myös ennen virallista avaamisaikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö
hero_optim

Kaikkien aikojen hauskin koulupäivä

Silmät säihkyvät ja kaikki heittäytyvät hauskanpitoon – näin käy poikkeuksetta, kun koululuokka saapuu SuperParkiin. Monipuolisissa aktiviteettipuistoissa liikutaan leikkimielisesti seikkailualueella, pelataan ja testataan eri lajeja Game Arenalla ja viihdytään vauhtilajien parissa Freestyle Hallissa. Kaikki aktiviteetit ja välineet ovat saman katon ja yhden pääsylipun alla.

Jätä yhteydenottopyyntö
tramppa-3

UUTTA: SuperPark Lx

SuperParkin monipuolinen ympäristö antaa oppimiseen uutta tarmoa. Oppiminen luokkahuoneen ulkopuolella voi jopa lisätä innostusta eri oppiaineisiin.

Syksyn uutuus, liikunnallinen matematiikan tunti SuperParkissa yhdistää liikkeen, matemaattisloogisen ajattelun, ongelman ratkaisun ja innostavan tarinankerronnan. Tuntisisällöt on kehitetty 3.–4.-luokkalaisten tavoitteita vastaavaksi, mutta ovat räätälöitävissä myös muille luokka-asteille.

LUE LISÄÄ
supercamp

SUPERKERUU

SuperParkin SuperKeruu-varainhankintaohjelma on loistava mahdollisuus koululuokille ja urheiluseuroille kerätä yhteistä rahapottia.

SuperKeruu-ohjelmalla rahan kerääminen käy näppärästi ja ohjelman edut motivoivat hyvään ja tuottoisaan myyntiin. Yhdessä tehden kohti yhteistä tavoitetta!

Tutustu tästä

 

Onnistuneen luokkaretken ainekset

Monipuoliset aktiviteetit

SuperParkissa jokainen löytää oman tapansa viihtyä.

Maistuvat tarjoilut

Poikkeuksellisen herkullinen kouluruokailu lataa lisää virtaa – kätevästi saman katon alta.

Valvojarannekkeet

Kouluryhmän valvojille maksuton päästy puistoon.

Se maistuvampi kouluruokailu

SuperParkin yhteydessä sijaitsevasta Ravintola Robson’sista löytyy sopivasti lisävirtaa seikkailuun. Valmiissa luokkaretkipaketeissa ateriointi on sisällytetty hintaan. Halutessanne voitte valita myös lounasbuffetin, meheviä hampurilaisia ja hodareita suoraan grillistä sekä suolaisia ja makeita pikkupurtavia. Tutustu oman puistosi tarjontaan!

Ravintola Robson's

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä pikinmiten

  • Yhteystietoni

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.