Luokkaretki SuperParkiin

Se liikuttavampi koulupäivä 

Luokkaretki, liikuntapäivä, liikuntatunti, toiminnallinen oppiminen,
varainhankinta… SuperParkista on moneksi!

Avaamme ryhmille etukäteisvarauksella myös ennen virallista avaamisaikaa.


varaa luokkaretki tästä

hero_optim

Liikuttava luokkaretki

Silmät säihkyvät ja kaikki heittäytyvät hauskanpitoon – näin käy poikkeuksetta, kun koululuokka saapuu SuperParkiin. SuperPark on pullollaan monipuolisia aktiviteetteja leikkimielisestä seikkailusta, lajitestaukseen ja freestyle hallin vauhtilajeihin. Kaikki aktiviteetit ja välineet ovat saman katon ja yhden pääsylipun alla.

Ravintola Robson’s tai kumppaniravintolamme valmistavat herkullisia aterioita aina kotiruokalounaasta burgereihin – välipaloja ja snackeja unohtamatta.

Katso aktiviteetit Tutustu puistoihin

SUPERPARK LX –
OPI ILOLLA LIIKKUEN

SuperPark LX on konsepti, joka tarjoaa oppilaalle viihteellisen ja liikunnallisen oppimiskokemuksen eri kouluaineissa. Lukuvuoden 2018-2019 teemanamme on matematiikka.

Liikunnallinen matematiikan tunti SuperParkissa yhdistää liikkeen, matemaattisloogisen ajattelun, ongelman ratkaisun ja innostavan tarinankerronnan. Tuntisisällöt on kehitetty 3.–4.-luokkalaisten tavoitteita vastaavaksi, mutta ovat räätälöitävissä myös muille luokka-asteille.

Lue lisää

SUPERKERUU

SuperParkin SuperKeruu-varainhankintaohjelma on loistava mahdollisuus koululuokille ja urheiluseuroille kerätä yhteistä rahapottia.

SuperKeruu-ohjelmalla rahan kerääminen käy näppärästi ja ohjelman edut motivoivat hyvään ja tuottoisaan myyntiin. Yhdessä tehden kohti yhteistä tavoitetta!

 

tutustu lisää

 

 

Onnistuneen luokkaretken ainekset

Monipuoliset aktiviteetit

SuperParkissa jokainen löytää oman tapansa viihtyä.

Maistuvat tarjoilut

Poikkeuksellisen herkullinen kouluruokailu lataa lisää virtaa – kätevästi saman katon alta.

Valvojarannekkeet

Kouluryhmän valvojille maksuton päästy puistoon.

Se maistuvampi kouluruokailu

SuperParkin yhteydessä sijaitsevasta Ravintola Robson’sista löytyy sopivasti lisävirtaa seikkailuun. Valmiissa luokkaretkipaketeissa ateriointi on sisällytetty hintaan. Halutessanne voitte valita myös lounasbuffetin, meheviä hampurilaisia ja hodareita suoraan grillistä sekä suolaisia ja makeita pikkupurtavia. Tutustu oman puistosi tarjontaan!

Ravintola Robson's

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä pikinmiten

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.