Arvoisa vieraamme,

Me SuperParkissa haluamme tuottaa mahtavia yhdessäolon hetkiä ja riemukkaita liikuntakokemuksia. Haluamme tehdä sen normaalistikin turvallisuus ja terveys edellä – vallitsevana aikana entistä korostuneemmin.

Käytössämme on toimintamalli, jossa on huomioitu sekä viranomaisten ohjeistukset että odotukset teiltä. 

Tervetuloa liikkumaan puistoihimme!

Juha Tanskanen
Toimitusjohtaja, SuperPark Oy

Toimintaohjeet

Puistoissamme on käytössä tehostetut hygieniakäytännöt. Paikkoja ei voi varata etukäteen, mutta kaikki halukkaat ovat mahtuneet hienosti liikkumaan ja turvavälit on mahdollista halutessaan pitää. Lämpimästi tervetuloa liikkumaan ja viihtymään yhdessä.

SuperPark Vantaalla, Oulussa ja Kalajoella asiakasmäärä on rajoitettu puoleen normaalista alueellisten ohjeistusten mukaisesti. Koronapassi ei ole toistaiseksi käytössä.

 

Käsihygieniasta huolehtiminen

Pesethän kädet huolellisesti heti puistoon tullessa ja puistosta lähtiessäsi. Pyydämme sinua huolehtimaan käsihygieniasta myös vierailusi lomassa. Käsidesipisteitä löytyy ympäri puistoaluetta.

 

Kasvomaskien käyttö

Puistoissamme noudatetaan yleisiä, alueellisesti käyttöön otettuja linjauksia maskin käytössä. Maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengittämistä tai muuten heikentää liikkujan terveyteen liittyviä tekijöitä.

 

Lisätietoa

Puistokohtaisissa asioissa sinua auttaa paikallinen tiimimme. Yhteystiedot löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään turvallisesti kanssamme!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.