Liiku ja viihdy vastuullisesti

Kaikki puistomme ovat avoinna! Vantaan SuperParkissa huomioimme 20.8.2021 alkaen alueelliset rajoitustoimet. Otamme Vantaalle kerralla sisään korkeintaan puolet maksimikapasiteetista, jotta lähikontaktin välttäminen on halutessa mahdollista.

Arvoisa vieraamme,

Me SuperParkissa haluamme tuottaa mahtavia yhdessäolon hetkiä ja riemukkaita liikuntakokemuksia. Haluamme tehdä sen normaalistikin turvallisuus ja terveys edellä – vallitsevana aikana entistä korostuneemmin.

Käytössämme on toimintamalli, jossa on huomioitu sekä viranomaisten ohjeistukset että odotukset teiltä. Kysyimme asiakaskyselyssä mielipiteitänne puistoympäristön poikkeusjärjestelyistä ja saimme reilut 1000 arvokasta vastausta. Tuloksista huokui positiivinen usko tulevaan ja korostui vastuullisen toiminnan merkitys.

Tervetuloa liikkumaan puistoihimme!

Juha Tanskanen
Toimitusjohtaja, SuperPark Oy

Toimintaohjeet

SuperParkin toimintatavat vastuullisen vierailun varmistamiseksi löydät alta. Lisäksi puistoissa on voimassa normaalit turvallisuuteen liittyvät säännöt ja ohjeistukset.

 

Erityistä Vantaan SuperParkissa alkaen 20.8.2021

Puistomme on avoinna ja kaikki aktiviteetit käytössä! Huomioimme alueelliset rajoitustoimet kävijämäärässä: otamme kerralla sisään korkeintaan puolet maksimikapasiteetista. Tämä rajoitus on ollut puistossamme voimassa koko pandemian ajan lukuunottamatta kesää 2021.

Poikkeus valvojarannekkeen käyttöön Vantaalla: Taataksemme sisäänpääsyn kaikille aktiivirannekkeen ostajille (lapset ja aikuiset), rajaamme maksuttoman valvojarannekkeen käytön ainoastaan niille aikuisille, joilla alle 10 vuotiaita lapsia.

 

YLEISTÄ KAIKISSA SUOMEN SUPERPARKEISSA

Liikkuminen ja turvavälit

Kaikki puistomme aktiviteetit ovat käytössä! Rajoitamme tarvittaessa yksittäisillä aktiviteeteillä lähekkäin liikkuvien määrää. Ohjaajamme vastaavat, että vaihtuvuutta tapahtuu alueiden välillä ja jokainen pääsee liikkumaan vuorollaan. Ohjeistamme teitä myös yleisillä kuulutuksilla.

 

Kasvomaskien käyttö

Puistoissamme noudatetaan yleisiä, alueellisesti käyttöön otettuja linjauksia maskin käytössä. Suosittelemme tiloissamme maskin käyttöä kaikille 12 vuotta täyttäneille. Maskia ei tule käyttää, jos se vaikeuttaa kohtuuttomasti hengittämistä tai muuten heikentää liikkujan terveyteen liittyviä tekijöitä.

 

Osta liput verkosta ja säästä

Ostamalla liput ennakkoon SuperParkin verkkokaupasta nopeutuu asiointisi puiston kassalla. Verkkokaupan liput ovat myös 2 € edullisempia per lippu. Ennakkoon ostettu lippu tai kausikortti luetaan lipunmyynnissä. Mikäli teillä ei ole ennakkoon ostettua lippua, voitte maksaa kortilla tai käteisellä.

 

Saavuthan vain terveenä

Haluamme turvata kaikkien meidän terveyden – ethän siis saavu meille jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Me puolestamme valvomme, että tiimiläisemme jäävät kotiin pienimmänkin sairausoireiden ilmentyessä.

 

Käsihygieniasta huolehtiminen

Pesethän kädet huolellisesti heti puistoon tullessa ja puistosta lähtiessäsi. Pyydämme sinua huolehtimaan käsihygieniasta myös vierailusi lomassa. Olemme lisänneet käsidesipisteitä ympäri puistoaluetta.

 

Muutokset varauksiin

Vallitsevana aikana voit muuttaa joustavasti meille tekemiäsi varauksia mm. synttäreiden ja ryhmävierailuiden osalta. Voit siirtää tilaisuuksia veloituksetta ja muuttaa osallistujamääriä. Ole tällöin yhteydessä paikalliseen puistoon mahdollisimman pian www.superpark.fi/puistot

 

Henkilökunnan valmiudet

Toimimme suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan puistoissamme. Tiimiläisemme on koulutettu normaalistikin puistoissa tapahtuviin tilanteisiin ja erityisesti nyt perehdytetty lisää hygienia-asioihin. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat turvallisuusohjeistukset.

 

Lisätietoa

Puistokohtaisissa asioissa sinua auttaa paikallinen tiimimme. Yhteystiedot löydät täältä.

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Mistä tiedämme mahtuuko puistoon, jos paikkoja ei voi varata etukäteen?

Tähän asti kaikki halukkaat ovat mahtuneet liikkumaan haluamaan ajankohtana – myös viikonloppuisin ja sadepäivinä. Voitte kuitenkin soittaa paikallisiin puistoihimme ja tiedustella päiväkohtaista tilannetta. Yhteystiedot löydät täältä.

 

Meillä on ryhmä, jolle haluaisimme yksityisvuoron. Onko se mahdollista ja mihin hintaan?

Yksityisvuoroja järjestämme ennen tai jälkeen normaali aukioloaikojen. Kerromme mielellämme lisää paikallisen puiston toimesta. Yhteystiedot löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään turvallisesti kanssamme!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.