Liiku ja viihdy turvallisesti

Tutustu järjestelyihimme, joiden tavoitteena on varmistaa antoisa vierailu sinulle ja seurueellesi.

 

 

Arvoisa vieraamme,

Me SuperParkissa haluamme tuottaa mahtavia yhdessäolon hetkiä ja riemukkaita liikuntakokemuksia. Haluamme tehdä sen normaalistikin turvallisuus ja terveys edellä – tänä vuonna entistä korostuneemmin.

Käytössämme on toimintamalli, jossa on huomioitu sekä viranomaisten ohjeistukset että odotukset teiltä. Kysyimme toukokuun asiakaskyselyssä mielipiteitänne puistoympäristön poikkeusjärjestelyistä ja saimme reilut 1000 arvokasta vastausta. Tuloksista huokui positiivinen usko tulevaan ja korostui vastuullisen toiminnan merkitys.

Satoi tai paistoi – tervetuloa viihtymään puistoihimme!

Juha Tanskanen
Toimitusjohtaja, SuperPark Oy

Toimintaohjeet

SuperParkin toimintatavat vastuullisen vierailun varmistamiseksi löydät alta. Lisäksi puistoissa on voimassa normaalit turvallisuuteen liittyvät säännöt ja ohjeistukset.

 

Enemmän tilaa, vähemmän kävijöitä kerralla

Otamme kerralla sisään korkeintaan puolet maksimikapasiteetistamme, jotta kaikkien on mahdollista liikkua ja iloita puistossa turvallisesti.

 

Liput ennakkoon verkkokaupasta

Ostamalla liput ennakkoon SuperParkin verkkokaupasta nopeutuu asiointisi puiston kassalla. Verkkokaupan liput ovat myös 2 € edullisempia per lippu.

 

Käsihygieniaa tehostetusti

Pesethän kädet huolellisesti heti puistoon tullessa. Pyydämme sinua huolehtimaan käsihygieniasta myös liikunnan lomassa. Olemme lisänneet käsidesipisteitä ympäri puistoaluetta.

 

Puiston desinfiointia

Huolehdimme puiston hygieenisyydestä tehostetusti läpi päivän. Puistossamme viilettää lisäkäsiä desinfioimassa kosketuspintoja kuten digipelien valintascreenit, polkuautojen ratit, mailojen ja pallojen pinnat.

 

Liikkuminen ja turvavälit

Kaikki puistomme aktiviteetit ovat käytössä. Rajoitamme kuitenkin tarvittaessa yksittäisillä aktiviteeteillä lähekkäin liikkuvien määrää. Ohjaajamme vastaavat, että vaihtuvuutta tapahtuu alueiden välillä ja jokainen pääsee liikkumaan vuorollaan. Oman perheen tai kaveripoppoon kesken voi huvitella huoletta, mutta muihin asiakkaisiin on pidettävä etäisyyttä.  Ohjeistamme teitä myös yleisillä kuulutuksilla sekä lattiateippauksilla, joilla on merkattu jonotuspaikat ja -suunnat.

 

Toiminta kassalla

Ennakkoon ostettu lippu tai kausikortti luetaan lipunmyynnissä. Mikäli teillä ei ole ennakkoon ostettua lippua, suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

 

Saavuthan vain terveenä

Haluamme turvata kaikkien meidän terveyden – ethän siis saavu meille jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Me puolestamme valvomme, että tiimiläisemme jäävät kotiin pienimmänkin sairausoireiden ilmentyessä.

 

Henkilökunnan valmiudet

Toimimme suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan puistoissamme. Tiimiläisemme on koulutettu normaalistikin puistoissa tapahtuviin tilanteisiin ja erityisesti nyt perehdytetty lisää hygienia-asioihin. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat turvallisuusohjeistukset.

 

Lisätietoa

Puistokohtaisissa asioissa sinua auttaa paikallinen tiimimme. Yhteystiedot löydät täältä.
Asiakaskokemusvastaavamme Kirsi kertoo mielellään lisää, mikäli jokin yllä kuvatuissa käytännöissämme mietityttää. kirsi.ojakoski@superpark.fi tai 040-849 1182

Kahvila-ravintoloiden toiminta:

  1. Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja turvavälien varmistamiseksi. Muistutamme vieraitamme turvaväleistä sekä lattiatarraohjeistuksin että sanallisesti.
  2. Synttärivarauksemme ovat jälleen auki, mutta olemme tehneet erikoisjärjestelyjä tarjoiluihin. Tiedustele lisää omasta lähipuistostasi.
  3. Kannustamme käsien pesuun saippualla ja käsidesin käyttöön ennen syömistä.
  4. Desinfioimme tehostetusti erilaiset kosketuspinnat kuten pöydät, ovenkahvat, maksupäätteet ja lasten syöttötuolit.

Puistojen avauspäivämäärät

Kalajoki ja Hyvinkää 1.6. | Vantaa 6.6. | Mikkeli 8.6. | Tahko 9.6. | Vuokatti 22.6. | Turku 23.6.  | Oulu 15.7.

Kysymyksiä ja vastauksia

 

Minulla on käyttämättä lahjakortti ja pari lippua, jotka ovat umpeutuneet kevään aikana. Kuinka toimin?

V: Olemme pidentäneet kaikkien 17.3. jälkeen umpeutuneiden lippujen ja lahjakorttien voimassaoloa 31.8.2020 asti. Voit saapua lipunmyyntiimme lahjakorttien& lippujen kanssa ja vaihdamme ne rannekkeisiin, joilla pääset puistoon viihtymään.

 

Milloin kausikorttini aktivoidaan?

Kausikorttisi lähtee käyntiin automaattisesti jälleen siitä päivästä, kun puistosi, johon kortin alunperin ostit, avataan.

 

Meillä on ryhmä, jolle haluaisimme yksityisvuoron. Onko se mahdollista ja mihin hintaan?

Yksityisvuoroja järjestämme ennen tai jälkeen normaali aukioloaikojen. Kerromme mielellämme lisää paikallisen puiston toimesta. Yhteystiedot löydät täältä.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään turvallisesti kanssamme!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.