Tervetuloa viettämään huisinhauskat juhlat SuperParkissa!

Teemme vallitsevana aikana poikkeusjärjestelyitä kaikkien terveyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

SuperParkissa vietätte lasten synttärit vailla vertaa. Nähdään pian!

 


SuperSynttäreillä syntyy todellisia SuperSankareita – taitavia, rohkeita ja itsensä ylittäviä sparkkajia.

Valitettavasti vanhempi Internet Explorer -selain ei tue syntymäpäivien varauslomaketta. Mikäli käytät Internet Exploreria, teethän varauksen uudemmalla selaimella,
kuten Google Chrome tai Microsoft Edge. Tarvittaessa voit tehdä varauksen myös puiston asiakaspalvelusta, numerot löydät täältä.

Haluatko juhlia synttäreitä SuperPark Kalajoella tai Sveitsissä tai SuperCorner Mikkelissä tai Tahkolla?

Klikkaa tästä

 

 

HUISIT SYNTTÄRIT!

Ryhmälle nimetty oma ohjaajaohjattu aktiviteetti valinnan mukaan, huikeat huoneet, herkkubuffet sekä terveelliset tarjoilut vegevaihtoehtoja unohtamatta – SuperParkissa vietätte lasten synttärit vailla vertaa!

Lasten ilo on etusijalla, mutta juhlien järjestäminen on entistä helpompaa nyt vanhemmillekin. Seurueen aikuisille tarjoamme kahvit (pl. SuperPark Turku) sekä synttäriseurueen kaikki aikuiset myös liikkuvat puistossa veloituksetta.

Näillä nettisivuilla kuvattu synttärikonsepti käytössä Oulun, Turun, Vantaan ja Vuokatin SuperParkeissa.

Synttärien ohjatut aktiviteetit

(Aktiviteettien kesto n. 15 min.)

SuperTrack – Temppuja ja ketteryyttä SuperParkin permantoalueella/airtrackilla/ninjaradalla!

Lost in SuperPark – Piiloleikkiä SuperParkissa! Kenet synttäriohjaaja löytää viimeiseksi tai kuinka hyvin sankari piiloutuu vierailtaan? SuperPark Vantaalla Lost in SuperParkin tilalla on Parkour-hippa.

SuperSkaba – Pelihetki yhdessä! Leikkimielinen kisailu puiston eri aktiviteeteilla.

Tortillas_4

TARJOILUT huipentavat JUHLAN

Herkkubuffet 27 €/hlö (sis. lipun ja tarjoilun)
Pehmeitä ja kovia, kirpeitä ja suklaisia, hedelmää ja salmiakkia – kokoa oma irtokarkkikippo! Herkkubuffa on makea seikkailu, joka koostuu runsaasta irtokarkki- ja keksipöydästä ja herkkuja tasapainottaa rapeat sipsit. Juomavaihtoehtoina on virkistävä mehu ja raikas vesi.

Tortillamenu 30 €/hlö (sis. lipun ja tarjoilun)
Raikas ja tuhti tortilla antaa potkua synttärijuhliin. Tortillabuffa on herkkubuffa täydennettynä tuhdilla tortilla-annoksella. Rakenna mieleisesi tortilla jauhelihasta, salaatista, kurkusta, tomaatista, juustoraastesta ja salsasta. Juomavaihtoehtoina on virkistävä mehu ja raikas vesi. Tortillamenu sisältää herkkubuffetin jälkiruoaksi.
Tortillamenu myös vegenä ja gluteenittomana!

Karkki_6

Kruunaa tarjoilut lisäherkuilla

Hedelmäarkkitehtuuri 3 €/hlö
Kaikissa meissä asuu rakentaja: jokainen saa pystyttää oman sommitelmansa värikkäistä ja tuoreista hedelmistä.

Suklaaputous 5 €/hlö
Hedelmiä, vaahtokarkkeja ja marenkia sekä sulana valuva suklaa – dippailu voi alkaa!

* Omat tarjoilut? Onnistuu! Puistorannekehinnan lisäksi veloitamme kattausmaksun 3,50 €/hlö ja 40 € huonevuokran. Maksu sisältää SuperParkin puolesta lautaset, mukit ja servetit. Tarjoiluastiat asiakas tuo itse. Ohjattu ohjelma (15 min.) ei sisälly omat tarjoilut -vaihtoehtoon. Herkkubuffetin valinnut voi täydentää tarjoiluita itse tuomillaan tarjoiluilla veloituksetta.

Huom! SuperPark Turun synttäreille em. tarjoiluista valittavissa vain herkkubuffet. Turun lisätarjoilut luettavissa varauslomakkeessa. Omat tarjoilut -vaihtoehto ei ole mahdollinen SuperPark Turussa.

Synttäreiden varausehdot löytyvät täältä.

supersynttari-hero-target2

SuperParkin lasten synttärit kokivat myllerryksen! Mukana SuperSynttärit-konseptin suunnittelussa olivat bloggari Hanne alias Lähiömutsi ja vloggaaja Inari Äidin Puheenvuorosta. Lue ja katso SuperSynttärit heidän kokemanaan klikkaamalla ylläolevia linkkejä. Hannen ja Inarin kautta myös itse asiantuntijat eli asiakkaamme pääsivät vaikuttamaan uudistukseen.

SuperParkin synttärit on erityisesti 6–12-vuotiaille sankareille suunnattu liikunnallinen synttärijuhla.

Mikä fiilis jäi supersynttäreistä?

”Juhlat sujui todella jouhevasti ja kaikki asiat käsienpesusta lähtien oli huomioitu. Sankari ja vieraat olivat todella tyytyväisiä. Hyvin suunniteltu kokonaisuus!”

”Arvostimme, että synttäriseurueen aikuiset pääsivät lasten mukana touhualueelle veloituksetta. Lapset viihtyivät puistossa tuntikausia!”

”SuperParkin ohjaaja oli hienosti mukana koko persoonallaan. Tämä huippukiva ohjaaja hoiti homman todellisella ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä!”

”Lapsille jäi päällimmäisenä mieleen karkkibuffet ja aikuisille iloinen & energinen henkilökunta. Kiitos!”

Kutsu kaverit mukaan synttäreille!

 

lataa kutsu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.