Älä turhaan odota – juhlat pystyyn!

SuperParkin synttärihuoneet kutsuvat juhlimaan: musiikki soi SuperParkin tai sankarin omalta soittolistalta, valot tanssivat biisien tahtiin, herkut maistuvat ja juhlaseurue viihtyy. SuperPark-synttärit, nämä juhlat muistetaan pitkään!

Aikuinen, voit osallistua ohjattuun ohjelmaan ja viihtyä juhlaseurueen kanssa synttärihuoneessa tai nauttia omasta ajastasi kahvikupin äärellä lehtiä lukien, musiikkia kuunnellen tai vaikka vain haaveillen. Synttärihuoneessa juhlaseurueesta huolehtivat nimetyt ohjaajamme. Me hoidamme juhlat puolestasi!

Myös aikuiset voivat ottaa ilon irti synttäreistä ja heittäytyä mukaan toimintaan, sillä annamme kaikille synttäriseurueen vanhemmille huoltajarannekkeen.

Synttärien ohjatut aktiviteetit (15 min.)

minkä te valitsette?

SuperSkaba

Kisaillaan yhdessä! Leikkimielinen kisailu puiston eri aktiviteeteissa.

Lost in SuperPark

Leikitään piilosta! Sankari ja vieraat piiloutuvat kiipeilykortteliin. Kenet synttäriohjaaja löytää viimeiseksi?

SuperTrack

Esteiden yli ja tehtävien kimppuun! Temppuja ja ketteryyttä SuperParkin permantoalueella.

Tarjoilut kruunaavat juhlan

Herkkubuffet 27 €/hlö (sis. lipun ja tarjoilun)
Runsas, 20 vaihtoehdon valikoima vaikka minkälaisia karkkeja – pehmeitä ja kovia, kirpeitä ja suklaisia, hedelmää ja salmiakkia. Kokoa oma irtokarkkikippo! Makealle tasapainona herkkubuffettiin kuuluu myös sipsejä.

Tortillabuffet 30 €/hlö (sis. lipun ja tarjoilun)
Raikas ja tuhti tortilla antaa potkua synttärijuhliin. Rakenna mieleisesi tortilla jauhelihasta, salaatista, kurkusta, paprikasta, juustoraastesta ja paprikamajoneesista. Tortillamenu sisältää herkkubuffetin jälkiruoaksi.
Tortillabuffet myös vegenä ja gluteenittomana!

**

Loppusilauksen buffet-tarjoiluille antavat lisäherkut:

Heduarkitehtuuri 3 €/hlö
Kaikissa meissä asuu rakentaja: jokainen saa pystyttää oman sommitelmansa hedelmistä, vaahtokarkeista ja marengeista.

Suklaaputous 5 €/hlö
Hedelmiä, vaahtokarkkeja ja marenkia sekä sulana valuva suklaa – dippailu voi alkaa!

 

* Omat tarjoilut? Onnistuu! Puistorannekehinnan lisäksi veloitamme kattausmaksun 3,50 €/hlö ja 40 € huonevuokran. Maksu sisältää SuperParkin puolesta lautaset, mukit ja servetit. Tarjoiluastiat asiakas tuo itse. Ohjattu ohjelma (15 min.) ei sisälly omat tarjoilut -vaihtoehtoon. Herkkubuffetin valinnut voi täydentää tarjoiluita itse tuomillaan tarjoiluilla veloituksetta.

Kutsu kaverit mukaan juhliin!

 

Lataa kutsu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.