Haluatko juhlia synttärisi SuperPark Kalajoella tai Sveitsissä tai SuperCorner Mikkelissä, Pitkälahdessa tai Tahkolla?
Klikkaa tästä.

AIHETTA JUHLAAN: SYNTTÄRIT UUDISTUIVAT!

SuperParkin synttärit uudistettiin yleisön toiveita kuunnellen. Ryhmälle nimetty oma ohjaaja, ohjattu aktiviteetti valinnan mukaan, huikeat huoneet, herkkubuffet sekä terveelliset tarjoilut vegevaihtoehtoja unohtamatta – nämä toiveet ovat nyt totta!

Lasten ilo on etusijalla, mutta juhlien järjestäminen on entistä helpompaa nyt vanhemmillekin. Seurueen kaikki aikuiset myös liikkuvat puistossa veloituksetta.

Katso video, jossa kerromme lisää!

Synttärien ohjatut aktiviteetit (15 min.)

minkä te valitsette?

SuperSkaba

Kisaillaan yhdessä! Leikkimielinen kisailu puiston eri aktiviteeteissa.

Lost in SuperPark

Leikitään! Juhlaseurue piiloutuu kiipeilykortteliin. Kenet synttäriohjaaja löytää viimeiseksi?
SuperPark Vantaalla Lost in SuperParkin tilalla on DodgeBall-polttopallo.

SuperTrack

Esteiden yli ja tehtävien kimppuun! Temppuja ja ketteryyttä SuperParkin permantoalueella.

Tarjoilut kruunaavat juhlan

Herkkubuffet 27 €/hlö (sis. lipun ja tarjoilun)
Runsas, 20 vaihtoehdon valikoima vaikka minkälaisia karkkeja – pehmeitä ja kovia, kirpeitä ja suklaisia, hedelmää ja salmiakkia. Kokoa oma irtokarkkikippo! Makealle tasapainona herkkubuffettiin kuuluu myös keksejä ja sipsejä. Juomavaihtoehtoina on virkistävä mehu tai raikas vesi.

Tortillamenu 30 €/hlö (sis. lipun ja tarjoilun)
Raikas ja tuhti tortilla antaa potkua synttärijuhliin. Rakenna mieleisesi tortilla jauhelihasta, salaatista, kurkusta, paprikasta, juustoraastesta ja paprikamajoneesista. Juomavaihtoehtoina on virkistävä mehu tai raikas vesi. Tortillamenu sisältää herkkubuffetin jälkiruoaksi.
Tortillamenu myös vegenä ja gluteenittomana!

**

Loppusilauksen buffettarjoiluille antavat lisäherkut:

Hedelmäarkkitehtuuri 3 €/hlö
Kaikissa meissä asuu rakentaja: jokainen saa pystyttää oman sommitelmansa värikkäistä ja tuoreista hedelmistä.

Suklaaputous 5 €/hlö
Hedelmiä, vaahtokarkkeja ja marenkia sekä sulana valuva suklaa – dippailu voi alkaa!

 

* Omat tarjoilut? Onnistuu! Puistorannekehinnan lisäksi veloitamme kattausmaksun 3,50 €/hlö ja 40 € huonevuokran. Maksu sisältää SuperParkin puolesta lautaset, mukit ja servetit. Tarjoiluastiat asiakas tuo itse. Ohjattu ohjelma (15 min.) ei sisälly omat tarjoilut -vaihtoehtoon. Herkkubuffetin valinnut voi täydentää tarjoiluita itse tuomillaan tarjoiluilla veloituksetta. Omat tarjoilut -vaihtoehto ei ole mahdollinen SuperPark Turussa.

Party like never before!

SuperParkin lasten synttärit kokivat myllerryksen! Mukana uuden SuperSynttärit-konseptin suunnittelussa olivat bloggari Hanne alias Lähiömutsi ja vloggaaja Inari Äidin Puheenvuorosta. Lue ja katso SuperSynttärit heidän kokemanaan klikkaamalla ylläolevia linkkejä. Hannen ja Inarin kautta myös itse asiantuntijat eli asiakkaamme pääsivät vaikuttamaan uudistukseen.

Uudistuneet SuperSynttärit voit kokea SuperPark Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Särkänniemessä, Turussa, Vantaalla ja Vuokatissa.

Kutsu kaverit mukaan juhliin!

 

Lataa kutsu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.