Alla trivs i SuperPark!

Skolklasser, föreningar och lag, daghem eller födelsedagsfirare – i SuperPark trivs alla oavsett ålder eller storlek!

Köp biljetter
birthday-girls

Födelsedagar

I SuperPark

Ståhej, program, underhållning och läckerheter – så ser en bra födelsedagsfest ut. Väggarna i inomhusaktivitetsparken SuperPark tål också vildare födelsedagsgängs lekar. Undvik stress över kalasförberedelserna – fira födelsedag i SuperPark!

Läs mer
025-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

Skolgrupper

Klättra högt upp, hoppa på trampoliner, testa hängglidning, rutscha ner för backar och rulla fram på trampbilsbanan. I inomhusaktivitetsparken har deltagarna superroligt på Äventyrsområdet och på Game Arenan som lämpar sig för olika spel och i Freestyle Hall som är för dem som gillar fartfyllda grenar. Samtliga områden finns under ett och samma tak, och allt ingår i samma inträdesbiljett.

Kontakt mig
groups-2

Föreningar och lag

Den finns knappast någon bättre plats än SuperPark om ni vill ha gemensam tid med laget! Inomhusaktivitetsparken är ett utmärkt ställe om ni vill förbättra gemenskapskänslan, röra på er och ha skojigt. Hos oss får alla motion: såväl spelare, tränare som bakgrundskrafter. Bland våra aktiviteter är det lätt att hitta någonting för alla!

Vid de flesta parkerna finns det möteslokaler där lagledningen och föräldrarna kan hålla möte medan barnen trivs i parken.

kontakt mig

Andra grupper

Möhippa, svensexa, kompisdag eller släktmöte  – det är roligt att samlas i SuperPark!

SuperPark är ett utmärkt ställe för att höja gemenskapskänslan, skapa grupper och ge utlopp för energi. Till inomhusaktivitetsparken kan alla komma, oavsett ålder, kondition och färdigheter. I parken finns både lugnare och mer fartfyllda sysslor – i vars och ens smak. Mat äter ni enkelt i Restaurang Robson’s!

kontakt mig

Book a day at SuperPark for your group

What kind of a day are you planning? Are there some specific wishes? Tell us more in the message field!

  • My Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?