SP-synttarihero_2022_tausta_tytot

Kalas på SuperPark?

Fira i ett av våra fina temarum, få kalaset uppdukat, välj någon av våra förberedda lekar. Välj ett kalas med action! Allt ni behöver göra är att bjuda in deltagarna och välja meny.

Läs mera

Aktiviteter på SuperPark

Adventure, Game och Freestyle. Välj din egen favorit! SuperPark presenterar ett brett utbud av aktiviteter som är till för att inspirera, aktivera och underhålla. Kom och upplev!

Adventure Area

Autorata

Read More

Freestyle Hall

Kiipeilyseinä

Read More

Game Arena

SuperBowling

Read More
adventure-area_yellow_3

För grupper

Födelsedagsgäng, skolklass, kompisgäng, pensionärsgrupp, idrottsklubb? Kom till SuperPark – Superparking är till för alla!

Läs mer

game-arena_white_2

För företag

Letar ni efter sätt att bygga upp teamkänslan hos anställda och kunder? Vi har paket för team building, som ökar de anställdas välbefinnande och skapar trivsel och samhörighet mellan alla som är förknippade med företaget.

 Läs mer

SuperPark United

SuperPark har väckt internationellt intresse ända sedan den första parken öppnades i Vuokatti i 2012. I december blev vi SuperPark United när SuperPark Hong Kong öppnades! Välkomna med på resan!

SuperPark United  video

SPRPRK

  Your cart

  Total
  Euro
  Shipping and discount codes are added at checkout.

  Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

   

  Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?