Kurser

Kolla våra nya kurser för att bekanta dig med nya grenar eller fortsätta med gamla! Kontakta din närmaste park för att kolla kursprogrammet.

Kontakta oss

gym-2

SuperMove

För barn i åldersgrupper 5-6, 7-10 och 11-13

45 minuter av månsidig aktivitet en gång i veckan i tio veckor! SuperMove-kurser innehåller bland annat akrobatik, parkour, gymnastik och olika bollgrenar. Förutom färdigheter och tekniskt kunnande förbätträs också barnens självförtroende och aerobisk uthållighet.

Kontakta din närmaste park för att kolla kursprogrammet.

Kontakta oss

 

055-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

SuperFamily

För dig och dina små SuperHjältar

SuperFamily-kursen för föräldrar och 1-4- åriga barn är planerad efter barnens ålder och utvecklingsnivå. Övningar har alltid ett tema som gör det roligare och intressantare för barnet att delta – till exempel kan vi röra oss i en jungel eller i en cirkus. Kursavgiften innehåller naturligtvis hela dagens inträde till SuperParken, så man kan spendera tid i parken både före och efter kursen om man vill! Kursen ger även tips och inspiration för motion tillsammans efteråt.

Kontakta din närmaste park för att kolla kursprogrammet.

Kontakta oss

 

030-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

Freestyle-kurser

Vill du bli en toppscootare? Intresserad av nya trampolintricks? Älskar du allra mest att skejta? SuperParks freestyle-kurser innehåller detta och så mycket mer. Vem som helst kan delta, eftersom inga förkunskaper behövs. Samtidigt är det ändå möjligt att utveckla sig till en grenspecialist om man så vill. Välkommen med!

Kontakta din närmaste park för att kolla kursprogrammet.

Kontakta oss

 

bd3

SuperCamp

Något roligt för skolornas semesterveckor!

En hel vecka utan skola? Kom till SuperPark! På vår SuperCamp trivs du från 9 till 16 varje dag med massor av spännande aktiviteter. Lägerdagarna omfattar all slags idrott och andra aktiviteter, en smakande lunch och mellanmål och till och med aktiviteter utomhus.

Kontakta din närmaste park för att kolla deras lägerprogram.

Kontakta oss

 

Your cart

Total
Euro
Shipping and discount codes are added at checkout.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.