Kurssit ja leirit

Aloita uusi harrastus tai hae lisäpotkua jo ennestään tuttuun lajiin! SuperParkin kursseilla opitaan yhdessä ja otetaan ilo irti inspiroivasta ympäristöstä. Tutustu SuperParkin kursseihin ja leireihin tällä sivulla. Lähimmän puistosi kurssitarjonnan löydät puistojen omilta kurssisivuilta.

Vietä yö SuperParkissa – lue lisää ja varaa paikkasi!

Tutustu ja ilmoittaudu yöleirille Puistojen kurssisivut
foam-2

SuperMove

SuperMove-kurssit perustuvat monipuoliseen liikkumiseen ja sitä kautta liikuntataitojen laaja-alaiseen kehittämiseen. Oppia ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. SuperMove-kursseja järjestetään ikäryhmittäin 5-6, 7-10 ja 11-13-vuotiaille.

Löydä lähin SuperMove-kurssi
scootcamp

Freestylekurssit

Haluatko kehittyä huippuscoottajaksi? Kiinnostaako uusien tramppatemppujen oppiminen? Osaatko edes kuvitella kuinka hauskaa trikkaus on? Vai sykkiikö sydämesi tällä hetkellä eniten skeittaamiselle? SuperParkin freestylekurssit sopivat kaikille temppuilusta nauttiville. Kurssien ideologia on matalan kynnyksen aloittaminen, mutta joissa on myös mahdollisuus edetä aina lajitaituriksi asti. Innostavat ja taitavat ohjaajat sekä rento ja yhteisöllinen ilmapiiri tekevät freestylelajien opettelusta huippuhauskaa. Tervetuloa temppuilemaan!

Tutustu kurssitarjontaan
055-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

SuperFamily

SuperFamily-kurssien harjoitteet on suunniteltu lasten iän ja kehitystason mukaisesti, ja niitä eriytetään yksilöllisesti. Liikkeitä väritetään erilaisilla mielikuvilla ja teemoilla, jolloin tekeminen on lapselle innostavaa ja oivalluksia ruokkivaa. Oppimisympäristönä toimii SuperParkin virikkeelliset kiipeily-, hyppimis- ja palloilualueet. Kurssi etenee kahden viikon jaksoissa ja oppiminen tapahtuu toistojen kautta. Jokainen kurssikerta alkaa juoksulla ja erilaisilla kehonhahmotusta ja koordinaatiota kehittävillä liikkeillä. Teeman mukaan seikkaillaan esimerkiksi viidakossa ja sirkuksessa. Alkuverryttelyä seuraa taito-osuus, joka tehdään temppuradan tai toimintapisteiden muodossa. Aktiivinen harjoittelu päättyy loppurentoutumiseen oman vanhemman kanssa. Kurssi antaa vinkkejä ja inspiroi liikkumaan yhdessä myös kotona.

Löydä lähin SuperFamily
bd3

SuperCamps

Tekemistä koulujen lomaviikoille! SuperParkin leirit kutsuvat liikkumaan, leikkimään ja temppuilemaan turvallisesti, ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Leiripäiviin kuuluu hurja määrä hauskaa yhteistä tekemistä, ravitseva lounas ja välipala sekä kaikki SuperParkin aktiviteetit ulkoilua unohtamatta.

Tulevien leirien ajankohdat julkaistaan näillä sivuilla.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

SuperParkin kurssit keväällä 2019

Valitse lähin kursseja järjestävä puistosi alta, tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.