Joukkueet ja seurat

 

Retket, kauden päättäjäiset, kick-offit, joukkuepäivät tai oheistreenit – kaikki loistosyitä suunnata SuperParkiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

”Kiitokset tapahtumastamme SuperParkissa!
Pelaajat ja taustatiimit viihtyivät erinomaisesti. Tulemme varmasti toistekin!”

Janne Mäkinen, PK-35 PO8

”Tälläkin kertaa vierailumme meni loistavasti! Henkilökunnalle kiitos hyvästä palvelusta. Kotimatkalla oli pari bussilastillista innokkaita lapsia. Tulemme taas uudestaan!”

Sami Pöllänen, nuorisotyön ohjaaja, Nurmijärven kunta

sk-4

joukkuepäivä

Kun on aika kohottaa joukkueen yhteishenkeä, polkaista kausi käyntiin, kruunata se riemukkaasti tai palkita porukka muuten vain, istuu liikunnallinen aktiviteettipuisto tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. SuperParkissa viihtyvät niin pelaajat, valmentajat kuin taustajoukot, sillä laaja aktiviteetti- ja lajikirjo innostaa kaikki liikkeelle ikään ja kokoon katsomatta.

Useimpien puistojen yhteydestä löytyy kokoustilat, joissa joukkuejohto sekä vanhemmat voivat kokoontua yhteen lasten viihtyessä puistossa.

Jätä yhteydenottopyyntö
gym-3

Oheisharjoittelu

Oheisharjoittelu SuperParkissa antaa uudenlaisia virikkeitä ja kehittää kokonaisvaltaisesti sekä joukkueen että yksilöiden vahvuuksia ja menestystekijöitä. Ohjattu harjoittelu monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa parantaa kehonhallintaa ja motorisia taitoja, ennaltaehkäisee loukkaantumisia sekä kasvattaa itseluottamusta ja motivaatiota.

lue lisää oheisharjoittelusta

 

supercamp

varainhankinta

SuperParkin SuperKeruu-varainhankintaohjelma on loistava mahdollisuus koululuokille ja urheiluseuroille kerätä yhteistä rahapottia.

SuperKeruu-ohjelmalla rahan kerääminen käy näppärästi ja ohjelman edut motivoivat hyvään ja tuottoisaan myyntiin. Yhdessä tehden kohti yhteistä tavoitetta!

 

Lue lisää

Maukkaat ruoat suoraan omasta keittiöstämme

Päivän tankkauksesta huolehtii Ravintola Robson’s, josta löydät mehevät hodarit ja hampurilaiset, ravitsevat ruoka-annokset ja herkulliset pikkupurtavat. Osa Robson’s -ravintoloista tarjoilee myös monipuolisen buffetlounaan.

Katso oman puistosi menu

Tarjolla joukkueille ja seuroille:

2h- tai 4h-liput

Valitse teille sopivin.

Kokoustilat

Järjestä palkitsemistilaisuudet tai seurapalaveri kätevästi.

Tarjoilut

Tilaa tarjoilut suoraa tilaisuuteesi tai nauti maukkaat lounaat ravintolassa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä pikinmiten

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?