Joukkueet ja seurat

Kauden päättäjäiset, kick-offit, joukkuepäivät tai oheistreenit – kaikki loistosyitä suunnata SuperParkiin.

Hanki ryhmäliput Jätä yhteydenottopyyntö

SUPERKERUU-varainhankintaohjelmamme
sk-4

Koko jengi liikkuu!

Kun on aika kohottaa joukkueen yhteishenkeä, polkaista kausi käyntiin, kruunata se riemukkaasti tai palkita porukka muuten vain, istuu liikunnallinen aktiviteettipuisto tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. SuperParkissa viihtyvät niin pelaajat, valmentajat kuin taustajoukot, sillä laaja aktiviteetti- ja lajikirjo innostaa kaikki liikkeelle ikään ja kokoon katsomatta.

Useimpien puistojen yhteydestä löytyy kokoustilat, joissa joukkuejohto sekä vanhemmat voivat kokoontua yhteen lasten viihtyessä puistossa.

Jätä yhteydenottopyyntö
superjefu-1

Kauden finaali SuperParkissa!

Kauden päättäjäiset SuperParkissa kokoaa joukkueen vielä kerran yhteen ennen tauolle siirtymistä. SuperPark on täydellinen paikka palkita joukkue kauden päätteeksi, kohottaa joukkueen tiimihenkeä, liikkua ja pitää yhdessä hauskaa. Meillä SuperParkissa kaikki ovat voittajia!

Mukavan ja rennon yhdessäolon sekä monipuolisten aktiviteettien lomassa on hyvä mahdollisuus käydä läpi kauden onnistumisia ja kohokohtia.

jätä yhteydenottopyyntö
gym-3

Oheisharjoittelu SuperParkissa

Oheisharjoittelu SuperParkissa antaa uudenlaisia virikkeitä ja kehittää kokonaisvaltaisesti sekä joukkueen että yksilöiden vahvuuksia ja menestystekijöitä. Ohjattu harjoittelu monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa parantaa kehonhallintaa ja motorisia taitoja, ennaltaehkäisee loukkaantumisia sekä kasvattaa itseluottamusta ja motivaatiota.

lue lisää oheisharjoittelusta Jätä yhteydenottopyyntö
supercamp

SUPERKERUU

SuperParkin SuperKeruu-varainhankintaohjelma on loistava mahdollisuus koululuokille ja urheiluseuroille kerätä yhteistä rahapottia.

SuperKeruu-ohjelmalla rahan kerääminen käy näppärästi ja ohjelman edut motivoivat hyvään ja tuottoisaan myyntiin. Yhdessä tehden kohti yhteistä tavoitetta!

 

Lue lisää

Maukkaat ruoat suoraan omasta keittiöstämme

Päivän tankkauksesta huolehtii Ravintola Robson’s, josta löydät mehevät hodarit ja hampurilaiset, ravitsevat ruoka-annokset ja herkulliset pikkupurtavat. Osa Robson’s -ravintoloista tarjoilee myös monipuolisen buffetlounaan.

Katso oman puistosi menu

Tarjolla joukkueille ja seuroille:

Koko päivän lippu

Voit viettää SuperParkissa koko päivän.

Kokoustilat

Järjestä palkitsemistilaisuudet tai seurapalaveri kätevästi.

Tarjoilut

Tilaa tarjoilut suoraa tilaisuuteesi tai nauti maukkaat lounaat ravintolassa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä pikinmiten

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.