SuperPark Vantaa
Yrityksille

SuperPark Vantaa on Tammistossa sijaitseva 7300 m² kokoinen sisäaktiviteettipuisto, jossa liikutaan viihteellisesti ja iloitaan yhdessä – säällä kuin säällä! Nykyaikaiset kokoustilat, laadukas catering ja aktivoiva ohjelma odottavat sinua saman katon alla, joten virkistyspäivät, kokoukset, seminaarit ja muut tapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin onnistuvat meillä helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme asiakkaillemme 300 veloituksetonta parkkipaikkaa.

Takaisin puiston sivulle

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

Työn ulkopuoliset yhteiset kokemukset lisäävät tutkitusti työntekijöiden sitoutumista, suorituskykyä sekä motivaatiota. Yhteisten kokemusten tehtävänä on lisätä tiimihenkeä ja innostaa työyhteisö liikkumaan, pitämään itsestään huolta sekä näkemään oma potentiaalinsa.
Liikunta parantaa tutkitusti merkittävästi työkykyä, se on helppo keino saada koko työyhteisö voimaan paremmin. Parhaimmillaan yhdessä liikkuminen innostaa liikkumaan myös vapaa-ajalla. Työnantajan esimerkki ja suhtautuminen liikuntaan näkyy työyhteisön aktiivisuudessa.

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

spb-11

SUPERFIT

SuperFit – täysin uniikki toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. SuperFit treenillä kehität lihaskuntoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisen SuperPark aktiviteettipuiston loputtomia mahdollisuuksia hyödyntäen. Treeneissä kuormitamme kehoa monipuolisesti erilaisia pienvälineitä hyödyntäen. Treeni sisältää aktiivisen alkulämmittelyn, toiminnallisen lihaskunto-osuuden ja “leikkimielisen” loppuhöystön, jonka aikana saat vapauttaa sisäisen lapsesi SuperPark:n ainutlaatuisia treenimahdollisuuksia esimerkiksi trampoliineja, kiipeilyalueita ja köysivaijereita käyttäen. Kehittävä harjoittelu voi olla myös hauskaa ja se onnistuu tällä tunnilla! Ryhmässä treenatessa pusket itsestäsi enemmän ja pääset ylittämään itsesi.

SuperFit treenin toteuttaa Fysiofactory

IMG_8257

SUPERLOUNGE-TILA

SuperMeeting -tilan yhteydessä oleva viihtyisä Lounge on sisustettu urbaanilla twistillä. Tila soveltuu pienemmän ryhmän kokoustamiseen, ruokailuun, taukotilaksi ja ryhmätyöskentelyyn.

  • Tilaa noin 25-35 henkilölle
  • Videotykki
  • WC

LUENNOT

Me haluamme opettaa miten tämän päivän valinnat vaikuttavat huomisen hyvinvointiin. Jo pienillä muutoksilla saadaan aikaan isoja vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen. Muutosten näkeminen motivoi tekemään parempia valintoja tulevaisuudessa. Tietoa on saatavilla paljon, mutta meitä kiinnostaa se miten sitä sovelletaan käytännössä. Ihmiset kaipaa motivaatiota ja keskustelua hyvinvoinnista. Meidän luentojen tarkoituksena on herätellä ja kirkastaa juurtuneita ajatusmalleja.
Luennot pohjautuvat tutkittuun tietoon sekä vuosien valmennustyöstä saatuihin kokemuksiin sekä ajatuksiin. Tarjoamme käytännön vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Esimerkkejä luennon aiheista:

Stressi – hyvä vai huono asia?
Stressi on usein ymmärretty väärin.
Sen tehtävänä on vahvistaa motivaatiota sekä suorituskykyä, pitää yllä fokusta sekä lisätä päätöksentekokykyä.

Unen merkitys terveyteen
Kun kuusi tuntia unta yössä ei riitä.
Liian lyhyet yöunet heikentävät tutkitusti palautumista, suorituskykyä sekä työturvallisuutta.

Hybridityön edut ja haitat
Joustava työ – joustava mieli.
Miten mm. aikatauluttaa ja kalenteroida liikunta osaksi arkea ja lisätä sen avulla työtehokkuutta.

Luennot toteuttaa Fysiofactory

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan teille sopiva kokonaisuus!

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?