SuperPark Vantaa
Yrityksille

SuperPark Vantaa on Tammistossa sijaitseva 7300 m² kokoinen sisäaktiviteettipuisto, jossa liikutaan viihteellisesti ja iloitaan yhdessä – säällä kuin säällä! Nykyaikaiset kokoustilat, laadukas catering ja aktivoiva ohjelma odottavat sinua saman katon alla, joten virkistyspäivät, kokoukset, seminaarit ja muut tapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin onnistuvat meillä helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme asiakkaillemme 300 veloituksetonta parkkipaikkaa.

Takaisin puiston sivulle

Kokoustilat

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Vantaan kokoustiloihin.

IMG_1826

SUPERMEETING-TILA

SuperMeeting-tila on SuperPark Vantaan isoin kokoustila. Se on avara ja monikäyttöinen tila, joka soveltuu kokouksiin, luentotilaksi, iltatilaisuuksiin ja muihin suurempiin tilatarpeisiin. Tilassa voi järjestää illallisen tai vaikka pikkujouludiskon!

 • 170 neliömetriä
 • 120 hlöä pöytien ääreen / 190 hlöä luentoriveihin
 • Wlan
 • Videotykki, ClickShare-näytönjako, 2 langatonta mikrofonia, headset
 • Fläppitaulut
IMG_8257

SUPERLOUNGE-TILA

SuperMeeting -tilan yhteydessä oleva viihtyisä Lounge on sisustettu urbaanilla twistillä. Tila soveltuu pienemmän ryhmän kokoustamiseen, ruokailuun, taukotilaksi ja ryhmätyöskentelyyn. Lounge voidaan vuokrata yhdessä SuperMeeting-tilan kanssa. Lounge on myös vuokrattavissa erikseen.

 • 90 neliömetriä
 • 30 hlöä pöytien ääreen / 50 hlöä luentoriveihin
 • Nojatuoliryhmä
 • Biljardipöytä
 • Oma uloskäynti ja wc:t

RAVINTOLA ROBSON’S

SUPERPARKIN OMA RAVINTOLA ROBSON’S TAIKOO HERKULLISET JA TERVEELLISET TARJOILUT AAMUSTA ILTAAN

Robson’s tunnetaan terveellisistä herkuista, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Saat meiltä tarjoilut aamusta iltaan, joustavasti toiveidesi mukaan. Runsaat aamiaiset, maittava lounas tai kolmen ruokalajin illallinen – kaikki loihditaan hymyssä suin ja erityisruokavaliot huomioon ottaen.

Katso menu

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

spb-11

SUPERTREENI

SuperTreeni on tehokas intervallityyppinen kiertoharjoitus, jossa tehdään liikkeitä määrätyn ajan tai liikkeiden määrän mukaan. SuperTreenissä kehitetään kestävyyttä, voimaa, nopeutta, tasapainoa ja liikkuvuutta SuperParkin tiloja ja kehonpainoa hyödyntäen. SuperTreenin tehoa voi vaihdella oman kunnon mukaan helpotetuin liikkein tai harjoitustempoa muuttamalla.

027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES

SUPEROLO

SuperOlon kesto on tunti. Tunnin aikana toimintoja tehdään ympäri puistoa monia eri ominaisuuksia ja taitoja haastaen sekä kehittäen. Tunnin tavoitteena on palauttaa lihasmuistista mm. tasapainoa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja notkeutta, huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan.

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan teille sopiva kokonaisuus!

Virpi Hartikainen

Yhteyspäällikkö
+358 44 5586432
virpi.hartikainen@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.
 • Yhteystietoni

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.