SuperPark Vantaa Yrityksille

 

Takaisin puiston sivulle

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

Työn ulkopuoliset yhteiset kokemukset lisäävät tutkitusti työntekijöiden sitoutumista, suorituskykyä sekä motivaatiota. Yhteisten kokemusten tehtävänä on lisätä tiimihenkeä ja innostaa työyhteisö liikkumaan, pitämään itsestään huolta sekä näkemään oma potentiaalinsa.

Ohjattua ohjelmaa järjestämme ma-pe klo 9-14 välisenä aikana, kun puistossa ei ole muita ryhmiä.
Huomioittehan, että huhti-toukokuu on luokkaretkikautta, jolloin emme valitettavasti voi tarjota ohjattua ohjelmaa.

Kysy tarjous juuri teidän ryhmälle!

SP_supertiimi_kuva2

SuperTiimi

SuperTiimi on hauska ja innostava liikunnallinen aktiviteetti, joka yhdistää leikkimielistä kilvoittelua, ongelmanratkaisua ja luovaa tiimityötä. Olit sitten aktiivinen urheilija tai rentoutumisesta nauttiva kotikissa.

Räätälöimme jokaisen SuperTiimi- aktiviteetin ryhmän toiveiden mukaisesti. Asiakkaan tarpeista riippuen voimme keskittyä vahvistamaan kommunikaatiota, tiimityötä, ongelmanratkaisua tai yksinkertaisesti tarjota iloista yhdessäoloa.

Huomioithan, että SuperTiimi -aktiviteetti järjestetään vain, kun puistossa ei ole muita kävijöitä.

Olipa tarpeesi millainen tahansa, seuraava onnistunut tiimitapahtuma odottaa vain yhteydenottoasi!

Hinta: 49 € henkilö ( vähintään 15 henkilöä )
Kesto: 90 min ohjattu liikuntaelämys ja 30 min vapaa-aikaa aktiviteeteilla

SP_supertiimi_kuva1

LiteKisailut

Hyppää mukaan LiteKisailuihin, missä huumori ja liikunnallinen ilo yhdistyvät täydelliseen kisailuhetkeen! Tämä mukaansatempaava kisailu toteutetaan itsenäisesti kisailu korttien avulla. Kisailulajeista voitte valita 5-8 teille mieluisinta aktiviteettia, joissa tiimit ottavat leikkimielisesti toisistaan mittaa. LiteKisailut järjestetään puiston aukioloaikojen puitteessa.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia hetkiä täynnä hauskanpitoa ja voittamisen riemua!

Hinta: 29 € henkilö (vähintään 10 henkilöä)
Kesto: 90-120 min

 

fitin

SUPERFIT

SuperFit – täysin uniikki toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. SuperFit treenillä kehität lihaskuntoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisen SuperPark aktiviteettipuiston loputtomia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Treeneissä kuormitamme kehoa monipuolisesti erilaisia pienvälineitä hyödyntäen. Treeni sisältää aktiivisen alkulämmittelyn, toiminnallisen lihaskunto-osuuden ja “leikkimielisen” loppuhöystön, jonka aikana saat vapauttaa sisäisen lapsesi SuperPark:n ainutlaatuisia treenimahdollisuuksia esimerkiksi trampoliineja, kiipeilyalueita ja köysivaijereita käyttäen.

Kehittävä harjoittelu voi olla myös hauskaa ja se onnistuu tällä tunnilla! Ryhmässä treenatessa pusket itsestäsi enemmän ja pääset ylittämään itsesi.

SuperFit treenin toteuttaa FysioFactor

Hinta: 49 € henkilö ( vähintään 10 henkilöä )

IMG_8257

SUPERLOUNGE-TILA

SuperMeeting -tilan yhteydessä oleva viihtyisä Lounge on sisustettu urbaanilla twistillä. Tila soveltuu pienemmän ryhmän kokoustamiseen, ruokailuun, taukotilaksi ja ryhmätyöskentelyyn.

  • Tilaa noin 25-35 henkilölle
  • Videotykki
  • WC

 

 

LUENNOT

Me haluamme opettaa miten tämän päivän valinnat vaikuttavat huomisen hyvinvointiin. Jo pienillä muutoksilla saadaan aikaan isoja vaikutuksia kokonaisvaltaiseen terveyteen. Muutosten näkeminen motivoi tekemään parempia valintoja tulevaisuudessa. Tietoa on saatavilla paljon, mutta meitä kiinnostaa se miten sitä sovelletaan käytännössä. Ihmiset kaipaa motivaatiota ja keskustelua hyvinvoinnista. Meidän luentojen tarkoituksena on herätellä ja kirkastaa juurtuneita ajatusmalleja.
Luennot pohjautuvat tutkittuun tietoon sekä vuosien valmennustyöstä saatuihin kokemuksiin sekä ajatuksiin. Tarjoamme käytännön vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Esimerkkejä luennon aiheista:

Stressi – hyvä vai huono asia?
Stressi on usein ymmärretty väärin.
Sen tehtävänä on vahvistaa motivaatiota sekä suorituskykyä, pitää yllä fokusta sekä lisätä päätöksentekokykyä.

Unen merkitys terveyteen
Kun kuusi tuntia unta yössä ei riitä.
Liian lyhyet yöunet heikentävät tutkitusti palautumista, suorituskykyä sekä työturvallisuutta.

Hybridityön edut ja haitat
Joustava työ – joustava mieli.
Miten mm. aikatauluttaa ja kalenteroida liikunta osaksi arkea ja lisätä sen avulla työtehokkuutta.

Luennot toteuttaa FysioFactor

 

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan teille sopiva kokonaisuus!

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?