SuperPark Kalajoki
Yrityksille

SuperPark Kalajoki on vallattoman hauska paikka järjestää erilaisia yritystapahtumia, pikkujouluista virkistyspäiviin ja ikimuistoisiin asiakastilaisuuksiin. SuperPark Kalajoki sijaistee saman katon alla Kohtaamispaikka Loiston kanssa, joten luvassa on monin verroin hauskaa tekemistä asialistan ohella.

Takaisin puiston sivulle

 

Kokoustilat ja palvelut

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Kalajoen ja Kohtaamispaikka Loiston palveluihin.

supermeeting1

SuperPark Kalajoki

SuperPark Kalajoki on aktiviteettipuisto, jossa jokainen löytää mukavan tavan liikkua. Toimintaa on kolmella teema-alueella: Freestyle Hallissa, Seikkailualueella ja Game Arenalla. Voit valita päiväänne ohjattua ohjelmaa tai vapaaata liikkumista aktiviteettipuistossa. SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara!

Kohtaamispaikka Loisto

Kaikki palvelut kätevästi saman katon alla.

  • Kahvila- ja ravintolapalvelut
  • Tilapalvelut

 

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

Marianne Hirn

+358 40 826 3766
marianne.hirn@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?