SuperCorner Mikkeli
Yrityksille

SuperCorner Mikkeli on vallattoman hauska paikka järjestää erilaisia yritystapahtumia, pikkujouluista virkistyspäiviin ja ikimuistoisiin asiakastilaisuuksiin. SuperCorner Mikkeli sijaistee saman katon alla Saimaa Stadiumin kanssa, joten luvassa on monin verroin hauskaa tekemistä asialistan ohella.

Takaisin puiston sivulle

 

Kokoustilat ja palvelut

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperCorner Mikkelin ja Saimaa Stadiumin palveluihin.

supermeeting1

SuperCorner Mikkeli

SuperCorner Mikkeli on sisäaktiviteettipuisto, jossa jokainen löytää mukavan tavan liikkua. Toimintaa on kolmella teema-alueella: Freestyle Hallissa, Seikkailualueella ja Game Arenalla. Voit valita päiväänne ohjattua ohjelmaa tai vapaaata liikkumista aktiviteettipuistossa. SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara!

Saimaa Stadiumi

Kaikki palvelut kätevästi saman katon alla. Saimaa Stadiumin kattava yhteistyöverkosto tarjoaa kaikki palvelut, mitä onnistuneen tapahtuman järjestämiseen tarvitaan – laadukkasti ja ammattitaidolla. Stadiumin tiloja käyttävälle tapahtumajärjestäjälle palvelumalli tarkoittaa ennen muuta helppoutta: esimerkiksi suurtapahtuman järjestäjä saa kaikki tilaisuutensa edellyttämät palvelut asioimalla kätevästi yhden toimijan, Saimaa Stadiumin, kanssa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa sekä helpottaa myös vastuukysymyksistä sopimista.

  • Kahvila- ja ravintolapalvelut
  • Cateringpalvelut
  • Tilapalvelut
  • VIP-palvelut
Lue lisää Saimaa Stadiumin palveluista

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES

SUPEROLO

SuperOlon kesto on tunti. Tunnin aikana toimintoja tehdään ympäri puistoa monia eri ominaisuuksia ja taitoja haastaen sekä kehittäen. Tunnin tavoitteena on palauttaa lihasmuistista mm. tasapainoa, kehonhallintaa, ketteryyttä ja notkeutta, huomaamatta ja hauskasti. Tunti sopii kaiken kuntoisille, jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

Henna Tanttu

+358 20 7699 096
henna.tanttu@supercorner.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?