SuperPark Turku
Yrityksille

 

Takaisin puiston sivulle

 

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

Työn ulkopuoliset yhteiset kokemukset lisäävät tutkitusti työntekijöiden sitoutumista, suorituskykyä sekä motivaatiota. Yhteisten kokemusten tehtävänä on lisätä tiimihenkeä ja innostaa työyhteisö liikkumaan, pitämään itsestään huolta sekä näkemään oma potentiaalinsa.

Kysy tarjous juuri teidän ryhmälle!

SP_supertiimi_kuva1

SuperTiimi

SuperTiimi on hauska ja innostava liikunnallinen aktiviteetti, joka yhdistää leikkimielistä kilvoittelua, ongelman ratkaisua ja luovaa tiimi työtä. Olit sitten aktiivinen urheilija tai rentoutumisesta nauttiva kotikissa.

Räätälöimme jokaisen SuperTiimi- aktiviteetin ryhmän toiveiden mukaisesti. Asiakkaan tarpeista riippuen voimme keskittyä vahvistamaan kommunikaatiota, tiimityötä, ongelmanratkaisua tai yksinkertaisesti tarjota iloista yhdessäoloa.

Huomioithan, että SuperTiimi -aktiviteetti järjestetään arkisin klo 9–14, jolloin alue on varattu yksinomaan teidän ryhmällenne.

Olipa tarpeesi millainen tahansa, seuraava onnistunut tiimitapahtuma odottaa vain yhteydenottoasi!

Hinta: 49 € henkilö ( minimi 15 henkilöä )
Kesto: 90 min ohjattu liikuntaelämys ja 30 min vapaa-aikaa aktiviteeteilla

Superpark-btb-stilli-25

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Hinta: 39 € henkilö
Kesto: 90-120 min

 

Superpark-btb-stilli-39

LITEKISAILUT

Hyppää mukaan LiteKisailuihin, missä huumori ja liikunnallinen ilo yhdistyvät täydelliseen kisailuhetkeen! Tämä mukaansatempaava kisailu toteutetaan itsenäisesti kisailu korttien avulla. Kisailulajeista voitte valita 5-8 teille mieluisinta aktiviteettia, joissa tiimit ottavat leikkimielisesti toisistaan mittaa. LiteKisailut järjestetään puiston aukioloaikojen puitteessa.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia hetkiä täynnä hauskanpitoa ja voittamisen riemua!

Hinta: 29 € henkilö
Kesto: 90-120 min

 

Kokoustilat ja palvelut

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Turun ja Holiday Clun Caribian palveluihin.

supermeeting1

HOLIDAY CLUB CARIBIA

Holiday Club Caribiassa Turussa vietetään tasokkaita kokouksia. Meillä on monipuolisia mahdollisuuksia virkistymiseen ja latautumiseen työnteon lomassa. Valitse Holiday Club Caribia, kun toiveissasi on energisoiva kokous. Caribiassa kokousvieraat aktivoituvat SuperPark sisäaktiviteettipuistossa, nauttivat savusaunan lempeistä löylyistä tai jatkavat kokouksenpitoa allasosastolla. Tarjolla myös muita hauskoja ja inspiroivia oheisohjelmia.

Katso lisää Caribian kokous- ja virkistyspäivistä

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta.

Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

 

myynti.turku@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?