SuperPark Turku
Yrityksille

SuperPark Turku on vallattoman hauska paikka järjestää erilaisia yritystapahtumia, pikkujouluista virkistyspäiviin ja ikimuistoisiin asiakastilaisuuksiin. SuperPark Turku sijaistee saman katon alla Holiday Club Caribian kanssa, joten luvassa on kaksin verroin hauskaa tekemistä asialistan ohella.

Takaisin puiston sivulle

 

Kokoustilat ja palvelut

Elämyksellinen ympäristö tuo lisää virtaa kokouspäivään. Tutustu SuperPark Turun ja Holiday Clun Caribian palveluihin.

supermeeting1

SUPERPARK

SuperPark Turku on sisäaktiviteettipuisto, jossa jokainen löytää mukavan tavan liikkua. Toimintaa on kolmella teema-alueella: Freestyle Hallissa, Seikkailualueella ja Game Arenalla. Voit valita päiväänne ohjattua ohjelmaa tai vapaaata liikkumista aktiviteettipuistossa. SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara!

HOLIDAY CLUB CARIBIA

Holiday Club Caribiassa Turussa vietetään tasokkaita kokouksia. Meillä on monipuolisia mahdollisuuksia virkistymiseen ja latautumiseen työnteon lomassa. Valitse Holiday Club Caribia, kun toiveissasi on energisoiva kokous. Caribiassa kokousvieraat aktivoituvat SuperPark sisäaktiviteettipuistossa, nauttivat savusaunan lempeistä löylyistä tai jatkavat kokouksenpitoa allasosastolla. Tarjolla myös muita hauskoja ja inspiroivia oheisohjelmia.

Katso lisää Caribian kokous- ja virkistyspäivistä

Ohjatut aktiviteetit

SuperPark on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti! SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin!

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

Joonatan Hellman

+358 40 707 0272
joonatan.hellman@superpark.fi

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?