SuperCorner Tahko
Yrityksille

SuperCorner Tahko on sisäaktiviteettipuisto, jossa aikuiset voivat liikkua ja viihtyä yhdessä hauskaa pitäen!

Meillä voit järjestää virkistyspäivät, kokoukset, seminaarit tai vaikka iloiset perhetapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, helposti ja vaivattomasti.

Takaisin puiston sivulle

Ohjatut aktiviteetit

SuperCorner on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti!

SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin! Ohjelman kesto on n. 90 minuuttia.

Ohjatut kisailut alk. 36€/ hlö, sisältää päivälipun puistoon

Omatoimikisailut: 25€/ hlö


Puiston kaikki aktiviteetit käytössänne ilman ulkopuolisia? Valitse omat musiikit ja muokkaa salin valaistus luomaan mieleistä tunnelmaa!

Hinta alkaen +90€/ tunti

 

spb-11

team challenge

Ryhmäyttävä, hauska yhteistoimintarata. Eri toimintapisteillä mm. yhdessä tekemistä, ongelmanratkaisua, seikkailua ja hauskanpitoa.

Hinta: 25€ / hlö

579

KÖYSISEIKKAILU

Köysivarmistettu hyppy trapetsiin tai vapaa laskeutuminen alas köyden varassa 5 metrin korkeudesta. Tsempataan kaveria omien rajojen kohtaamiseen! Köysiseikkailu voidaan järjestää omana aktiviteettinaan tai yhdistää muuhun ohjelmaan.

Kesto noin 1h / 10 henkilöä.

Hinta: 19€/ hlö, sisältää 2 tunnin Tehorannekkeen

sball-2

PERHEPÄIVÄT

Perhepäivä SuperParkissa on uuden sukupolven henkilöstö- tai asiakastapahtuma, jossa ikimuistoisesta päivästä nautitaan yhdessä perheenjäsenten kanssa. SuperParkin aktiviteetit soveltuvat kaikille – iloisen liikkujan ikään tai kokoon katsomatta.

Puiston kaikki aktiviteetit ilman ulkopuolisia, ohjattuja aktiviteetteja, musiikkia ja hyvää meininkiä!

Ohjelman kesto 3h, henkilömäärä 25-150 hlö

Hinta: alk. 30€/ hlö  + privat puisto 250€

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

SuperCorner Tahko

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.
  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.