SuperCorner Tahko
Yrityksille

SuperCorner Tahko on sisäaktiviteettipuisto, jossa aikuiset voivat liikkua ja viihtyä yhdessä hauskaa pitäen!

Meillä voit järjestää virkistyspäivät, kokoukset, seminaarit tai vaikka iloiset perhetapahtumat niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, helposti ja vaivattomasti.

Takaisin puiston sivulle

Ohjatut aktiviteetit

SuperCorner on paikka, jossa työporukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä. Voit tilata päiväänne ohjattua ohjelmaa tai voit ottaa ryhmällenne pelkät rannekkeet puistoon. Ohjatuissa ohjelmissa innostava ohjaajaamme saa ryhmän innostumaan tekemisestä ja opastaa eri aktiviteeteilla!

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdistä ohjattua ohjelmaa kokoukseen tai virkistyspäivääsi, tai tulkaa liikkumaan porukalla ohjatusti!

SuperKisailut on nauruhermoon liikunnallisella twistillä iskevä leikkimielinen kisailu, jossa jokainen pääsee olemaan päivän stara. Joukkueen kannustus nostattaa suoritukset omiin sfääreihin! Ohjelman kesto on n. 90 minuuttia.

Ohjatut kisailut alk. 35 euroa / hlö, sisältää päivälipun puistoon

Puiston yksityiskäyttö ryhmälle alkaen +95 euroa / tunti

579

KÖYSISEIKKAILU

Köysivarmistettu hyppy trapetsiin tai vapaa laskeutuminen alas köyden varassa 5 metrin korkeudesta. Tsempataan kaveria omien rajojen kohtaamiseen! Köysiseikkailu voidaan järjestää omana aktiviteettinaan tai yhdistää muuhun ohjelmaan.

Kesto noin 1h / 10 henkilöä.

Köysiseikkailu ryhmälle alk. 22 euroa / hlö, sisältää päivälipun puistoon

sball-2

PERHEPÄIVÄT

Perhepäivä SuperParkissa on uuden sukupolven henkilöstö- tai asiakastapahtuma, jossa ikimuistoisesta päivästä nautitaan yhdessä perheenjäsenten kanssa. SuperParkin aktiviteetit soveltuvat kaikille – iloisen liikkujan ikään tai kokoon katsomatta.

Pyydä tarjous!

puttipeli

VIRKISTYSPÄIVÄT

SuperParkissa pidät mitä hauskimmat virkistyspäivät ja työhyvinvoinnin tapahtumat. Ohjatuissa aktiviteeteissa on valinnanvaraa leikkimielisistä kisailuista letkeään hyvän olon ohjelmaan. Yksi on kuitenkin varmaa: naurulta ei voi välttyä!

Pyydä tarjous!

027-Superpark-Oulu-9-2017-LOW-RES

LIIKUNTARIEHA

Isompaa tapahtumaa varten voit varata koko puiston kaikkine aktiviteetteineen yrityksesi yksityiskäyttöön!  Päivä sisältää vapaata liikuntaa ja hauskanpitoa sekä ohjattuja aktiviteetteja, kuten SuperKisailut, köysiseikkailu tai trampoliiniopetusta.

Liikuntariehan kesto on noin 3 tuntia ja maksimi osallistujamäärä n. 150 henkilöä.

Hinta alkaen 33 euroa / henkilö

Puiston yksityiskäyttö liikuntariehan ajaksi
alk. 150 euroa

spb-11

RYHMÄYTTÄVÄ TOIMINTAPÄIVÄ

Päivän aikana rakennetaan tiimihenkeä ja toimivaa työyhteisöä monipuolisen toiminnan ja keskustelun kautta. Eri toimintapisteillä mm. yhdessä tekemistä, ongelmanratkaisua, seikkailua ja hauskanpitoa.

Ohjelman kesto noin 3 tuntia, sisältöä voidaan painottaa asiakkaan toivomalla tavalla.

Alk. 35 euroa / hlö

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä suoraan tarjous tilaisuuteenne alla olevan lomakkeen kautta. Lähdetään yhdessä räätälöimään teille sopiva kokonaisuus päiväänne varten!

SuperCorner Tahko

Yhteydenottopyyntö - Yritykset

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.
  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.