Ajankohtaista SuperPark Kalajoki

Takaisin puiston sivulle
supertouch_joulu

NYT POMPPIA SAA, NYT MELUTA SAA

JÄRJESTÄ SUPERSANKAREIDEN PIKKUJOULU MEILLÄ

Lasten ilo on etusijalla juhlassa kuin juhlassa. Meillä järjestät helposti lasten omat pikkujoulut. Supersankareiden pikkujoulupaketti sisältää rannekkeen aktiviteettipuistoon, ohjatun aktiviteetin (n. 15 min), jouluiset herkkutarjoilut tonttulakkia unohtamatta.

Lasten pikkujoulupaketin hinta on 27 €/hlö, minimimäärä 6 lasta.

Puistorannekkeet ovat voimassa koko päivän, joten puistoon voi saapua jo hyvissä ajoin ennen pikkujoulujen alkua ja jatkaa ilonpitoa vaikka iltaan asti.

Lasten pikkujouluporukan mukana tulevat aikuiset valvojat pääsevät puistoon veloituksetta.

Varauksen voi tehdä info.kalajoki@superpark.fi tai numerosta 040 826 3766

009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.