Ajankohtaista SuperCorner Mikkeli

Takaisin puiston sivulle
logo ilman taustaa

Erityisvuorot

Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n järjestämät Lapsiperheiden omat SuperCorner-vuorot lauantaisin: 5.10., 2.11. ja 7.12.2019 klo 9-11. 

Liput 14€/kpl, alle 4-vuotiaat ja henkilökohtaiset avustajat maksutta.

Lisätietoja antaa yhdistyksen puolesta Essi Matikainen, p. 050 477 6199

tramp-6

SuperCorner Mikkeli

SuperCorner Mikkeli sijaitsee Saimaa Stadiumilla. Puisto on täynnä mahdollisuuksia aktiiviseen ja virikkeelliseen vapaa-aikaan. Kahdessa kerroksessa sijaitseva SuperCorner koostuu kolmesta eri alueesta, joista jokaisessa voi kokea liikkumisen iloa eri tavoilla.

Seikkailualue:
Leikkimiseliseen liikkumiseen kutsuva keidas sopii myös perheen pienimmille

Game Arena:
Lajitestauksia, kuten lätkälämäystä nopeustutkiin ja keilausta.

Freestyle Hall:
Vauhtilajien paratiisi, jossa on mm. skeitti- ja scootparkki, suuri trampoliinialue sekä Foam Pit -vaahtomuoviallas

 

009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.