Ajankohtaista SuperCorner Tahko

 

Takaisin puiston sivulle
044-Superpark-Espoo-8-2017-LOW-RES

kesätöihiN supercorNeriiN kesätyösetelillä

Oletko aktiivinen, energinen ja välitön nuori vailla kesätöitä?

Tahkon kesäsesonki lähestyy ja tarvitsemme vahvistusta SuperCorner Tahkon tiimiimme huolehtimaan puiston siisteydestä ja hygieniasta, asiakkaiden viihtyvyydestä sekä tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Tarjoamme sinulle innostavan ja virikkeellisen työympäristön sekä rennon työilmapiirin 🤩 Paikan hakemiseen tarvitset kesätyösetelin. Ysiluokkalaisille setelit jaetaan koulussa, 2001-2006 syntyneet voivat hakea seteliä Kuopion kaupungilta

https://www.kuopio.fi/-/nuorten-kesatyoseteli-2021

Hettavissa on kahden viikon kesätyöjaksoja, tarkemmat ajankohdat sovitaan valittujen kanssa. Huomioithan, että koronatilanne saattaa vaikuttaa puiston aukioloon ja työntekijöiden tarpeeseen.

Lisätietoa ja hakemukset sähköpostilla osoitteeseen info.tahko@supercorner.fi

Kerro hakemuksessa itsestäsi, työkokemuksestasi (TET, kesätyöt, sesonkityöt), harrastuksistasi sekä sinulle parhaiten sopivat viikot tulla töihin.

privavuoro_k

iloa ja liikettä omalla porukalla

Tiesitkö, että voit varata yksityisvuoron aukioloaikojemme ulkopuolelta? Olipa ryhmäsi harrastusjoukkue, työtiimi, kaveripoppoo tai koululuokka, mahdollistamme teille VIP-kokemuksen.

Privaa on tarjolla sesongin ulkopuolella aamuisin klo 9-10 ja iltaisin klo 17-20 sekä arkena että viikonloppuna.

Hinnat:

Sesongin ulkopuolella: arki-ilta tai aamu (ma-to) 75€ /tunti, viikonloppu (pe-la) 95€ /tunti

Ota yhteyttä ja kysy vapaita aikoja!

info.tahko@supercorner.fi tai 045 104 3160

SP-final_optim_2020

Synttärit SuperCornerissa!

Uudistimme synttärikonseptimme! Valitse seurueenne aikatauluihin ja odotuksiin soveltuva synttäripaketti.

Kaikissa paketeissa sankarin vanhemmat sekä yksi huoltaja per synttärivieras liikkuvat puistoissa veloituksetta. 


Litesynttärit

Iloista menoa omatoimisesti, juhlahuone, sipsi-, keksi- ja mehutarjoilu. Kahden tunnin ranneke puistoon. Mainio vaihtoehto erityisesti arki-iltoihin, mutta myös viikonloppuihin, kun kahden tunnin synttärijuhlat on kuin teille tehty. Yksinkertaisesti huippuhauskaa!

Hinta: ma-to 19 €/hlö, pe-su 23 €/hlö


Seikkailusynttärit

Jännitystä ja elämyksiä synttäripäivään! Ohjattuna aktiviteettina köysivarmisteinen trapetsihyppy 5 metrin korkeudesta kaikille juhlijoille. Neljän tunnin ranneke puistoon. Juhlahuoneessa sipsi- , keksi- ja mehutarjoilu.

Hinta: ma-to 24€/hlö, pe-su 27€/hlö


SuperSynttärit

Oma SuperPark-ohjaaja, ohjattu aktiviteetti, juhlahuone, juhlamenu: karkkia, sipsejä, poppareita. keksejä, jäätelötuutit, limua. Lisäksi ilonpitoa puistossa vaikka koko päivä. Wow-fiilikset lapsille, vaivatonta vanhemmille!

Hinta: ma-to 26 €/hlö, pe-su 28 €/hlö


RiemuSynttärit

LiteSynttärit tai SuperSynttärit valintasi mukaan. Cornerin tarjoiluiden sijaan herkkuhetki Ravintola Riemussa: Pizzaa, poppareita, sipsiä, dippiä, karkkia, limua.

Hinta:

Litesynttärit Riemun herkuilla: ma-to 24€/ hlö, pe-su 28€/ hlö
SeikkailuSynttärit Riemun herkuilla: ma-to 29€/hlö, pe-su 32€/hlö
SuperSynttärit Riemun herkuilla: ma-to 31€/ hlö, pe-su 33€/ hlö


Synttärivaraukset:

info.tahko@supercorner.fi tai 045 104 3160

tramppa-1

SuperYöt Tahkon SuperCorNerissa

Seuraavat superyöt todeNNäköisesti kesäkuussa

SuperYö on pullollaan kisailua, temppuilua, pelejä, rentoa yhdessäoloa ja ehkäpä jopa hieman jännitystä. Iloisen illan päätteeksi petaamme pedit puistoon. 7-10 vuotiaiden kanssa nukkumaan mennään pari tuntia aikaisemmin kuin isompien sparkkaajien kanssa.

SuperYö sisältää sekä ohjattua toimintaa että vapaavalintaista touhuamista. Ohjelma koostuu muun muassa superkisailuista, trampoliinivinkeistä, polesta & rofesta lähes pimeässä puistossa, musiikista ja vaihtuvasta yllätystekemisestä. SuperYössä on hyvin aikaa myös hyödyntää SuperCornerin lukuisia aktiviteettimahdollisuuksia. Vetäjinä toimivat kokeneet ja koulutetut ohjaajamme.

SuperYöt on suunnattu 7-12-vuotiaille junioreille.

Hinta 45 euroa Sis. Superyöohjelman sekä ilta- ja aamupalan.

Jos haluat saapua aikaisemmin aloituspäivänä tai jatkaa sparkkausta seuraavana, päivälipun hinta SuperYöhön osallistuville on 13€/ päivä.

Ilmoittautumiset Super Yöhön viimeistään kahta päivää aikaisemmin sähköpostilla info.tahko@supercorner.fi tai numeroon 045 104 3160

slidehill-4

Muksuaamut ja perheaamut

Vaihtelua leikkipuistoihin ja säästä riippumatonta energian purkua?


MUKSUAAMU

Muksu on 3-6 vuotias lapsi ja muksuaamu on Supercorner Tahkon sesonkiaikojen tarjous pienten lasten perheille 1-3 kertaa viikossa.  Kaiken ikäiset ovat tervetulleita puistoon muksuaamuna, mutta suosimme alle kouluikäisten perheitä hinnoittelussa. Muksuaamun hinta on 17 € / alle kouluikäinen muksu + täysi-ikäinen huoltaja. Lisämuksu tai toinen aikuinen pääsevät muksuaamuun kympillä. Liput ovat Teho 2h rannekkeita.

Muksuaamu kestää 3 tuntia: Aamu alkaa klo 11 ja päättyy klo 13.  Lippuja myydään vain Tahko Span vastaanottotiskiltä. Muksuaamujen lipunmyynti alkaa klo 11 ja lipunmyyntiaika on tunti, eli klo 12.00 saakka.

MUKSUSUNNUNTAINA 1 muksu +1 aikuinen 17 € on voimassa koko päivän.

Muksuaamut talvi 2021:
ke 14.04. klo 11-13
ke 21.04. klo 11-13


PERHEAAMU

SuperCornerin perheaamut on tarkoitettu perheen alle kouluikäisille taapertajille ja heidän huoltajilleen (yli 18 v.). Perheen koko on 2-5 henkilöä (1-2 aikuista ja 1-4 alle 7 v. lasta). Perheaamuja järjestetään sesonkiaikojen ulkopuolella 1-3 kertaa kuussa ja toivomme niiden innostavan pienten lasten perheitä tulemaan Tahkolle myös silloin kun meillä on hiljaisempaa, eli pienille pomppijoille on silloin paremmin tilaa!

Lipun hinta on superedullinen 17 €/perhe. Ilakoidaan yhdessä!

2021 Perheaamut
Seuraavat perheaamut toukokuussa

Viikolla 20

Aina pouta

Sääennuste voi nyt lisätä Tahkon cornerin aukioloa!

SuperCornerissa on ulkolämpötilasta riippumatta shortsikeli!

Seuraamme silti tiiviisti sääennusteita ja lisäämme tarvittaessa puiston aukioloaikoja, jos ulkoilusää näyttää huonolta.

Puiston aukioloaikoja suunniteltaessa ei säätila ole vielä tiedossa. Siksi olemme ottaneet käyttöön aukiololiukuman: Kun ulkoilusää on muuttumassa heikoksi (pakkanen, tuuli tai sade) lisäämme tarpeen tullen puiston / trampoliinialueen aukioloa päiväkohtaisesti paria kolmea päivää ennen toteutumispäivää. Sään vaikutuksesta ilmoitettavat lisäaukiolot tulevat näkyviin etusivun aukioloaikojen listaukseen keltaisella tekstillä.

Kannattaa siis käydä tsekkaamassa aukioloajat nettisivuiltamme vielä puistoon tuloa edeltävänä päivänä. Silloin tiedät varmasti milloin puisto ja tramppa-alue on auki!

Tervetuloa pitämään vauhtia ja hauskaa!

554

Seikkailupäivät SuperCornerissa

Seikkailupäivänä pääset puiston muiden aktiviteettien lisäksi kokeilemaan trapetsihyppyjä tai köysilaskeutumista kiipeilykorttelin päältä 5 metrin korkeudesta.

Seikkailuttajina toimivat kokeneet ammattilaisemme.

Seikkailuaktiviteettien hinta on 1 euro/ hyppy tai laskeutuminen (päivärannekkeen lisäksi).

Seikkailupäivät 2021 

SPWWW-birthday-3000x1500px

Sparkle-illat Tahkon SuperCornerissa

SuperCornerin Sparkle-ilta on lasten ja nuorten omat afterski-bileet!

Nimensä mukaisesti illat ovat täynnä kimalletta, värivaloja sekä musiikkia. Illan aikana järjestetään leikkimielisiä kisailuja, pompitaan valotrampoilla ja hypätään trapetsilta foam-altaaseen (kasvomaalauksia ei tehdä koronariskin aikaan!).

2021 Sparkle -illat

Pe 16.4. klo 15-17
Pe 23.4. klo 15-17

Pääsylippu pelkkään Sparkle -iltaan
13 euroa

Päivälipun hankkineille ja kausikorttilaisille sisäänpääsy kuuluu aina hankitun lipun hintaan.

 

 

Valkoinen_Cornerlogo_suorakaideal

Kevät 2021 aukioloajat

Avoinna myös muina aikoina tilaus- ja koululaisryhmille sopimuksen mukaan.

HUOM! Ryhmävaraukset ja tapahtumat voivat aiheuttaa muutoksia aukioloaikoihin.

Viikko 16
19.4. ma 11-17  (tramppa-alue Suljettu)
20.4. ti 11-17 (tramppa-alue 14-17)
21.4. ke 11-17 (tramppa-alue 11-13 ja 14-17) Muksuaamu 11-13
22.4. to 11-17 (tramppa-alue 14-17)
23.4. pe 11-17 (tramppa-alue 14-18) Sparkle 15-17
24.4. la 11-17 (tramppa-alue 10-17)
25.4. su PUISTO SULJETTU

Viikot 17-19 puisto suljettu uudistustöiden vuoksi

Avataan huoltokatkon jälkeen la 14.5. klo 10-18

Huomio FB

TOIMINTAOHJEET

SuperParkin toimintatavat vastuullisen vierailun varmistamiseksi löydät alta.
Lisäksi puistoissa on voimassa normaalit turvallisuuteen liittyvät säännöt ja ohjeistukset.

ENEMMÄN TILAA

Otamme kerralla sisään korkeintaan 50 henkilöä, jotta kaikkien on mahdollista liikkua ja iloita puistossa turvallisesti.

VÄHEMMÄN KÄVIJÖITÄ KERRALLA

Suosittelemme puistovierailua 2 tunnin tai 4 tunnin lipuilla, mutta koko päivän liput ja kausikortit ovat käytössä normaalisti.

LIPUT ENNAKKOON VERKKOKAUPASTA

Ostamalla liput ennakkoon SuperParkin verkkokaupasta nopeutuu asiointisi puiston kassalla.

KÄSIHYGIENIAA TEHOSTETUSTI

Pesethän kädet huolellisesti heti puistoon tullessa. Pyydämme sinua huolehtimaan käsihygieniasta myös liikunnan lomassa. Olemme lisänneet käsidesipisteitä ympäri puistoaluetta. Käsidesien lisäksi tietyiltä aktiviteeteiltä löytyy pienvälineiden puhdistusainetta ja kertakäyttöpyyhkeitä.

PUISTON DESINFIOINTIA

Huolehdimme puiston hygieenisyydestä tehostetusti läpi päivän. Puistossamme viilettää lisäkäsiä desinfioimassa kosketuspintoja kuten digipelien valintascreenit, polkuautojen ratit, mailojen ja pallojen pinnat.

LIIKKUMINEN JA TURVAVÄLIT

Rajoitamme yksittäisillä aktiviteeteillä lähekkäin liikkuvien määrää. Kaveriporukat ja perheet pääsevät kuitenkin liikkumaan yhdessä. Ohjaajamme vastaavat, että vaihtuvuutta tapahtuu alueiden välillä ja jokainen pääsee liikkumaan vuorollaan. Ohjeistamme teitä myös yleisillä kuulutuksilla sekä lattiateippauksilla, joilla on merkattu jonotuspaikat ja -suunnat.

TOIMINTA KASSALLA

Ennakkoon ostettu lippu tai kausikortti luetaan lipunmyynnissä. Mikäli seurueessa on oma aikuinen, pyydämme häntä kiinnittämään rannekkeen lapsensa käteen. Mikäli teillä ei ole ennakkoon ostettua lippua, suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

SAAVUTHAN VAIN TERVEENÄ

Haluamme turvata kaikkien meidän terveyden – ethän siis saavu meille jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Me puolestamme valvomme, että tiimiläisemme jäävät kotiin pienimmänkin sairausoireiden ilmentyessä.

HENKILÖKUNNAN VALMIUDET

Toimimme suunnitelmien ja toimintaohjeiden mukaisesti, mikäli koronavirusta tavataan puistoissamme. Tiimiläisemme on koulutettu normaalistikin puistoissa tapahtuviin tilanteisiin ja erityisesti nyt perehdytetty lisää hygienia-asioihin. Noudatamme terveysviranomaisten yleisiä ohjeita ja suosituksia COVID 19 -tilanteeseen liittyen, lisäksi käytössämme ovat yrityksen omat turvallisuusohjeistukset.

LISÄTIETOA

Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää, mikäli jokin yllä kuvatuissa käytännöissämme mietityttää. info.tahko@supercorner.fi tai 045 104 3160

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.