Ajankohtaista SuperPark Turku

 

Takaisin puiston sivulle
SP_syysloma-herotausta_9

Asiakastiedote 1.3.2021

SUPERPARK TURKU SULJETTUNA 8.3. – 29.3.

Arvoisa nykyinen ja tuleva asiakkaamme,

Viranomaispäätöksiin pohjautuen suljemme Turun puistomme maanantaista 8.3. alkaen koronatilanteen nujertamiseksi. Harmitus on suuri, mutta jaksetaan vielä yhdessä tsempata 💜

Haluamme toimia seuraavasti:
  • Lippuihin ja lahjakortteihin, jotka umpeutuneet/umpeutuvat ajalla joulu-maaliskuu, on automaattisesti lisätty voimassaoloaikaa 15.5.2021 asti.
  • Kausikortit ovat tauolla 8.3. alkaen ja kaikki sulun aikaiset päivät hyvitetään kortin voimassaoloon. Kortit aktivoituvat automaattisesti sinä päivänä, kun Turun puisto taas avataan – toivottavasti 30.3.2021
  • Black Fridayna ostettujen lippujen ja kausikorttien voimassapäivämäärää 31.5.2021 on jatkettu 30.7.2021 asti.
  • Kaikkiin synttäreitä varanneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Juhlat voi siirtää tai varausmaksu hyvitetään lipputuotteina.
Pidetään huolta toisistamme 💜 Kyllä me vielä yhdessä liikumme.
Lisätietoja info.turku@superpark.fi
privavuoro_k

ILOA JA LIIKETTÄ OMALLA RYHMÄLLÄ

Tiesitkö, että voit varata yksityisvuoron aukioloaikojemme ulkopuolelta? Olipa ryhmäsi harrastusjoukkue, työtiimi, kaveripoppoo tai koululuokka, mahdollistamme teille VIP-kokemuksen.

Tarjolla olevat ajat vaihtelevat puistoittain. Maanantait olemme varanneet kokonaisuudessaan yksityisvuoroille. Lisäksi privaa on tarjolla aamuisin ja iltaisin sekä arkena että viikonloppuna.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää myynti.turku@superpark.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.