Ajankohtaista SuperPark Turku

 

Takaisin puiston sivulle
SP_kurssit-kooste-vaaka

Seuraavat kurssit alkavat syyskuussa!

SuperParkin ohjatut viiden kerran kurssit ovat pullollaan liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tarjontaa löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin lajitaitajille.

Seuraavat ohjatut kurssit alkavat syyskuussa ja niihin ilmoittautuminen on avattu!

SuperTramppa

SuperTramppa -kurssilla opitaan free trampoline taitoja mm. hyppimisen perusteita, voltteja, lihaskuntoa sekä kehonhallintaa. Flippaa taitosi seuraavalle tasolle!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä SuperTramppa -kurssille

SP_herotausta_pallottele_2

Palloittele kesäfiilis maaliin

Osallistu kesän aikana puistoissamme leikkimieliseen ja hauskaan palloiluhaasteeseen, jonka päävoittona on koko perheen aktiiviloma Vuokattiin!

Kampanja-aikana 27.6.-7.8. saat SuperParkin kassalta kisailukortin. Palkintojen arvontaan voit osallistua suorittamalla kortissa mainitut aktiviteetit ja palauttamalla kortin yhteystietojen kanssa. Arvontaan osallistuminen edellyttää puistolipun ostamista ja kisailukortin täyttämistä. Kisaan on mahdollista osallistua seuraavissa SuperParkeissa: Turku, Vantaa, Vuokatti, Oulu, Mikkeli, Kalajoki, Sveitsi, Tahko.

Tästä linkistä lisätietoja kesäkisailusta

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.