Ajankohtaista SuperPark Vantaa

 

Takaisin puiston sivulle
SPVU-perheaamu_S19_FB-promo-1024x576

Perheaamussa ilakoidaan jälleen syksyllä!

SuperPark Vantaan perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

5.9
3.10
7.11
5.12

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Koko puisto aktiviteetteineen on varattu perheille klo 10-13. Lipun hinta on superedullinen 7€/henkilö

Tervetuloa!

SPO_kurssit_s19_imagetext

Syksyn ohjatut kurssit- tulevat myyntiin pian!

SuperPark Vantaan ohjatuilla kursseilla lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Aloita uusi harrastus tai hae lisäpotkua jo ennestään tuttuun lajiin! SuperParkin kursseilla opitaan yhdessä ja otetaan ilo irti inspiroivasta ympäristöstä.

Lue lisää ja ilmoittaudu!
SP-superyo_nostokuva

SuperYö Vantaan SuperParkissa!

22.-23.9.
27.-28.10

Voiko SuperParkissa yöpyä? Kyllä voi! SuperYö sisältää sekä ohjattua toimintaa että vapaavalintaista touhuamista. SuperYössä kisaillaan, temppuillaan, pelataan sekä ollaan rennosti yhdessä. Iloisen illan päätteeksi petaamme pedit puistoon. SuperYöhön sisältyy ilta- ja aamupala. Vetäjinä toimivat kokeneet ja koulutetut ohjaajamme.

SuperYö on suunnattu 9–13-vuotiaille seikkailijoille. Yöseikkailu alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy lauantaina klo 9.30. Ilmoittaudu mukaan jännittävään seikkailuun!

Lue lisää: https://superpark.fi/superyo/

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?