Ajankohtaista SuperPark Vuokatti

Takaisin puiston sivulle
SPpikkupotilaat

PIKKUPOTILAIDEN JA NUORTEN SEIKKAILUPÄIVÄ SU 26.5.

Vuokatin SuperParkissa vietetään sunnuntaina 26.5. klo 11-18 pitkäaikaissairaiden lasten päivää. Vuokatin SuperPark tarjoaa sisäänpääsyn kaikille Kainuun pitkäaikaissairaille lapsille ja nuorille. Luvassa on seikkailua, liikkumista ja viihtymistä, sekä Kainuun keskussairaalan lastentautien klinikan lahjoitusvaroin tarjoama lounas kaikille osallistujille*!

ILMOITTAUTUMISET 10.5. mennessä: minna.m.makarainen@kainuu.fi. Tiedustelut kuntoutusohjaajan numerosta 0447752187. Muistathan ilmoittaa samalla myös mahdolliset erityisruokavaliot.

*Maksuton sisäänpääsy ja lounas kainuulaiselle pitkäaikaissairaalle lapselle/nuorelle (alle 18v), sekä yhdelle huoltajalle. Varauduthan esittämään Kela-korttisi.
Kummipäivä

KIRKON VALTAKUNNALLINEN KUMMIPÄIVÄ SU 2.6.2019

Vietä iloinen päivä kummilapsesi kanssa! Kummi ja kummilapsi pääsevät puistoon yhden rannekkeen hinnalla (19€).

Tapahtuma järjestetään Vuokatin SuperParkissa kello 11-18. SRK:n info-pöytä kello 11-15, sekä Kirkonrotan kisat kello 11.30 alkaen!

SP_tarratiistai_pleini_1920x1080

SAAKO TARROJA?
NO NYT SAA!

SuperParkissa vietetään tarratiistaita 2.4. alkaen.

SuperParkin vaihtuvat keräilytarrat ovat jaossa joka tiistai. Miten tarraharvinaisuuden saa omaan plakkariin? Helposti! Saavu puistoon, käy morottaa puiston puolella puistotyöntekijää, kiitä tarrasta!

Tarroja on rajoitettu erä.

SP_challengeday_1920x1080_pleini

OTATKO HAASTEEN VASTAAN?

Torstai on hauskojen haasteiden päivä 

Liikuttavan mukavat puistotyöntekijämme järjestävät torstaipäivien aikana kisailuja ja haastavat sparkkaajia mukaan menoon. Hyppää messiin ja pokaa palkinnot!

Haastetorstaissa ovat mukana SuperPark Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.